maria

Grattis till oss alla som heter Maria idag, det är ju maria dagen. Eller Malia som kineserna så fint sjöng på klubbarna när Blondies låt Maria dunkade ur högtalarna, underbart minne. Kan inte höra den låten utan att le och tänka tillbaka. Peace

Our government like big big balls.


Många som ville fota sig med oss

Fick barn slängda i famnen för att jag var så exotisk med mina blå ögon och mitt blonda hår


Gosh vad jag saknar alla

Sanne och jag kom varnadra så nära under den här helt galna och fantastiska resa. Här på väg hem, sjuka som aldrig någonsin förr och förstörda av kinesisk blandy och stark medicin. Saknar henne helt otroligt mycket.

put your hand on my heart

Svettades hela natten och drömde mardrömmar varvat med stressdrömmar, var mer slut när jag vaknade än när jag la mig. Har varit extra klumpig men har haft kul på jobbet ändå med många skratt, en soft måndag. Begav mig till stan på riktigt bra humör efter jobbet men hittade dock inte det jag var ute efter till min besvikelse. Bikinin var slut i varenda butik och så även mitt proteinpulver. Mycket fint på zara men inget som kändes helt hundra så jag lät bli, bra där inte shoppa upp lönen direkt. Men fick i alla fall med mig ett par nya tights. Så helt förgäves var det ju inte. På tuben hem trodde jag att jag skulle somna och lunkade till hemköp för att köpa ingredienser till en god pasta middag till mig och brorsan, kissnödig som fan. Missar bussen, ännu kissnödigare. Hoppar på 179, springer från busshållsplatsen för att jag var så kissnödig, springer in med stövlar, jacka ja allt och när jag kissar som mest ringer orvar och så ska han inte ens käka hemma, nice missförstånd. Blev en matlåda istället, fuck att jag skulle orka laga mat då. Nu har jag duschat, gjort en inpackning och smort in mig, len som en babyrumpa.

Så ingen träning, ingen bikini, inget pulver, ingen mysig middag, men så går det väl ibland. Trött och glad är jag ändå. Är lov den här veckan så imorgon blir det ingen spelning, så ska hinna med body viven kl fem för en gångs skull! Inte mycket tid för kärleken den här veckan, men så blir det med våra olika tider och scheman just nu. Mer love via tekniken istället. L

Sugen på tatuering, men på vristen, fast hur snygga är inte dessa?

Another sunny day

Såg just ps i love u, gråter varenda gång, åh vad den är fin! Vill så gärna se irland, har velat det ända sen jag var liten. Läste engelska hos min irländska granne i några år och hon berättade så mycket och visade så vackra bilder, fick nog min fascination för denna vackra gröna ö redan då. Vill så gärna utomlands nu nu nu, ingen som är ledig över påsk och vill sticka iväg på en weekend eller sista minuten nånstans whereever? Gosh jag skulle kunna ta mitt pass och sticka till arlanda nu och hoppa på första bästa plan. Vill ut på äventyr i spännande länder.

det var enkelt och vackert

Älskade underbara helg, älskade underbara människor jag har runt omkring mig.
Fredagen var det mycket på jobbet i vanlig ordning, fick en liten present från kemer, så himla söt! Det var ett fint halsband från etiopien, hennes hemland och choklad som tack för att jag hjälper henne så mycket. Gulle, blev så himla glad. Mötte sedan upp mi amore i vby, fick med oss lite kult och ännu mer kult från systemet, hehe. God middag och sen rullade grabbarna in, och senare mickan. Blev en kväll med prat och skratt, cripwalks (som jag måste lära mig göra snyggt, fan danne kan ju inte få vinna i danstävling över MIG) och ännu mer skratt och driv. Härligt att träffa de söta skojarna igen. De sista drog fem, vaknade lördagmorgon med en baksmälla efter lite mycket vin och shots men det var värt varenda klunk.

Några roliga timmar hos jonas innan vi drog till hans käre far som fyllt 52 år, congratz. Trevlig lunch med släkt och vänner innan jag begav mig hemåt och jonas till sin inspark. Bytte om och begav mig till mickan för en tjejkväll. Drog med jullan för att handla sushi och annat gott och fy fan vad jag skrattade, helt sjukt hur söt och rolig den tjejen är. Kommer bli en riktig heartbreaker om några år. Väl hos mickan igen väntade bubbel och melodifestivalen, och jajje hade dukat och gjort allt jättefint. Blev en rolig tjejkväll med världens härligaste brudar, all kärlek till er!

Ställde klockan på nio, pallrade mig upp ur sängen fastän jag var sjukt trött. Frulle med brorsan som jobbar hela dagen och kvällen. Stack och tränade core och combat, galet jobbigt men kul. Riktigt skönt efteråt. Köpte thistle&tan så nu blir det väl toa för fulla muggar innan magen vant sig, kul på jobbet men får hoppas den vänjer sig snabbt. Blev upphämtad av mick och jajje för en liten shoppingtur i vby, fick med mig lite roliga ringar och en snygg svart klänning. Blev därefter en fika med finaste emilia som jag fick haka på, man får så mycket energi efter att man träffat den pinglan. Så, nu är jag hemma igen, ska ha en mysig kväll och rå om lilla trötta mig.

Är riktigt trött idag, men otroligt tillfreds också. Känner mig så glad för allt det fina jag har runtomkring mig, alla roliga stunder och vackra människorjag har sådan tur att känna. Love

But i guess you'll never know

Vill bara sova just nu. Lägga mig och sova under mitt varma duntäcke.

bullets

Har faktiskt inte så mycket att säga just nu. Känner mig ganska tom på ord. Helgen då? Blir nog utgång på lördag med någon skön. Susa och dansa lite. Aja, strax spinning.

sagor för barn som är som du

Ni kan ju gissa att min kropp är öm idag, bra tränat igår med andra ord. Dagen gick sakta idag, men så är det ibland. Imorgon är det onsdag, alltså lunchrusning med pensionärer och skolelever. Spela och sen till mi amore ikväll för här går det ju fan inte att vara.

Vill utomlands nu. Komma bort och få känna solen värma ända in i själen

Men du var någon annanstans

Praktikmickan höll mig sällskap denna lugna jobbdag, skön tjej på 13 bast. Shit vad stor man själv har blivit. Snart systembolaget äsger jag bara. Har varit ur takt hela dagen, vaknade vid tre inatt av något som lät som gräl. Stormade upp arg som ett bi, men visade sig att frysen hade pajat. Blev att lyfta in allt i lådan där vi har dynorna i på ballefjongen. Och varmt var det ju inte. Tog ett tag att tina och hann knappt somna innan jag skulle upp igen. Så jävla ego är man alltså.
Seg som jag varit under dagen släpade mig ändå till gymmet vid sex, körde body vive som är ett slags konditions och styrke pass. Därefter blev det dans, herregud säger jag bara. Galet jobbigt med två pass på raken, och nu känns det som att senan under vänster fot ska brista när jag går. Orkar inte få ont där igen. Men nu något annat.

All kärlek och mitt hopp går till den här vackra damen imorgon.

Tear down your walls

Ska nog lägga mig, drömma och vakna utvilad, utan den här känslan. Är helt utmattad, på alla sätt. Godnatt.


Losing control right now

Sov länge i morse hos jonas, var ute och gick på isen en timme själv och njöt av det fina vädret, gymmade och nu är jag sjukt trött här hemma i mina varma tofflor. Helgen har flugit förbi.

Fredagen var lugn som bara den på jobbet, skrattade och drev hela dagen. Svängde förbi mickan med den lilla överraskningen (ett jättefint foto från i somras med en liten text som jag skrivit) innan jag stack hem och fixade mig inför kvällen. Blev upphämtad av pinglan efetr att hon blivit uppraggad av en kille utanför mitt hus, haha fy fan säger jag bara. Sjukt roligt. Fixade oss och fick skjuts ner till spånga av snälle fabbe där vi mötte och jajje och hennes gäng. Skratt, vin och härliga brudar. Begav oss senare till en i gänget där vi stannade under resten av natten innan vi tog en taxi in på småtimmarna. Fredagskvällen var riktigt lyckad och rolig, längtar redan tills nästa gång.

Vaknade med tuppen som jag alltid gör dagen efter. Blev en prommis till vällingby där jag och svägerskan sara blev upphämtade av marie och maja för att åka till vallentuna för discotävling. Tyvärr gick hon inte vidare, riktigt synd för maja är duktig på disco. Tävlade ju själv i hennes ålder och jag ser vilken potential tjejen har, dröjer inte länge innan hon kommer upp i klasserna. Hade en superrolig dag, skrek och hejade på som fan, stolt blev jag över lillan. Alla skojade och hade trevligt hela dagen. Sara hängde med hem till hässelby utan danne som skulle ut. Åt pizza & choklad, kollade snygga killar i majas skolkatalog och somnade till melodifestivalen. Jonas stack iväg på årsmöte med laget så lördagen var en riktigt tjejdag & kväll. Runt tiosnåret skjutsade vi hem henne med en stor toblerone som jonas inte ville ha, mycket uppskattat. Snart ska vi ut alla fyra på en standup show med en kille från usa som är grymt bra, blir nog nice. La oss efter det och nu är det söndag. Några få bilder från fredagen.


Blev nästan inga bilder, skärpning med det.

Love

Let the beat under your skin

Trött i hela kroppen, händerna skakar efter kickboxningen men det är som det ska vara. Är så glad att jag känner mig pigg nu, har längtat så efter att få träna igen. Imorgon är det fredag, nice! Dagen gick så himla fort idag, hoppas det blir så imorgon med. Morgondagens kväll kommer spenderas med mickan och jessica+ hennes tjejgäng, oj vad jag längtat! På lördag blir det att kolla majas danstävling, vet dock inte hur jag ska fixa mig till täby eftersom jag inte vill köra dagen efter, även om jag skulle känna för att bara dricka lite. Aja det får jag fixa imorgon.
Blir upplärd i rnb och hiphop just nu, men har lite svårt för det måste jag säga. En låt i taget helt enkelt. Är man indierockare så är man. Peace


some say it's a blessing, some say it's a curse

Tror jag fått soleksem på mina lår, wtf? Kliar och jag är prickig haha inte okej. Och jupp, jag är röd som en tomat också, redan. Nej nu ska jag återgå till min lilla övis här och snart hoppa ner i min stora sköna säng.


Hur kan du då vara säker

Fuck missade anmälan till högskoleprovet och nu är det försent, vet inte hur många gånger jonas mamma påminnt mig, pinsamt. Aja, what you gonna do? Lite bättre idag iaf, mindre halsont, hoppas på kickboxning imorgon. Snart blir det en liten tur till solarieöarna med mickan. Kritvita som vi är kanske vi blir lite röda, man kan ju hoppas! Håller tummarna för tjejen. Vore så skönt att inte vara uppbunden med jobb för ett år, vill så gärna sticka iväg någon månad till kina med sara. På sommaren är det på tok för varmt, och under hösten är det ju jobb. Men ska vara glad, har ju ett roligt jobb med sköna kollegor och kommer ha många veckor ledigt med en massa spännande äventyr i sommar. I'm gonna go with the flow. Sluta tänka så mycket, njuta av tillvaron. Plus att i vinter ska jag ju till indien också. Har mycket att se fram emot, man kan ju inte alltid göra allt på en och samma gång. Har börjat märka det. Nej nu ska jag dra bull ta sig till bill. Fuck vad jag saknar henne. Love

sick

Japp, riktigt risig idag är vad jag är må jag säga. Kände mig trött som fan under morgonen, skakade av mig det men vid tio kände jag hur snurrig jag var. Har ont i örat, halsen, nacken och huvudet plus att jag är täppt i näsan. Petat i mig alvedon hela långa dagen och nu är jag riktigt trött. Ikväll blir det att bli ompysslad av mamsen i soffan, dricka mitt favoritte och se på film. Ensamma hemma är vi också så det blir en mor&dotterkväll. Nu ska jag krya på mig, hej. Bara älskar denna voguebild.

Det är någonting ikväll som får mig att tro

Ont i halsen än, men börjar piggna till nu. Sjukt lugnt på jobbet idag, wtf alla borde väl vilja överraska sin prinsessa med något extra gott? Tydligen inte. Flummade och skrattade hela dagen, masade mig hemåt i solnedgången och glömde bort hur kallt det var men märkte det ganska snabbt promenerande från vby. Trodde jag skulle få fira alla hjärtans dag i mitt egna sällskap, men jonas ringde precis och sa att han kommer förbi senare ikväll. Gissa om jag blev glad! Han tycker inte Alla hjärtans dag är särskilt speciellt, men för mig är det ändå något mysigt över att ha en kärlekens dag tillsammans med sin älskade. Inte för att vi gör något speciellt men mysigt att i alla fall få sova tillsammans. Känns fint att han tog sig tiden, det uppskattas. Puss på min älskling och bästa vän.


Skrattandes sprang vi nerför gatan

Vaknade fredag morgon med rejäl halsont men pimplade te hela dagen och kämpade mot tröttheten. Fick jobba över rejält men fick iaf skjuts hem. Drog på mig lite andra kläder och begav mig mot sara. Fixade oss och fick skjuts av hennes mycket snälla pappa och vi tajmade tuben perfekt! En liten drink och vi hamnade på vårat lilla dumplingställe, åååååååh vad gott det var. Efter det svängde vi in på en pub med blandat folk och njöt av en mycket god öl och pratade ännu mer skit. Bestämde oss för att bege oss till ett ställe vi hängde på i somras för en till öl, blev dock två. Glada, snygga och taggade började vi promenera mot klubben som låg i närheten. Vi hann inte långt innan vi blev medbjudna på en skön förfest i en lägenhet ovanför oss. Innan jag ens hunnit tänka tackade sara ja och vi hängde med. Var ju inte riktigt som den beskrivits, det var tio grabbar i en soffa med massa bärs som ville att vi skulle festa med dem. Vi tog en öl och ursäktade oss lite fint med att vi var tvungna att sticka till stället. Enligt grabbarna var det bara en massa gubbsnopp dit vi skulle, gubbsnopp skrek dom när vi stängde dörren. Skrattandes sprang vi nerför gatan, vi sprang och sprang, skrattade, folk flyttade sig ur vägen, åh det var så härligt.

Blev en del avstickare innan vi nådde vårat mål, tog en stund att komma in och köa för jackorna men oj vad kul det var i kön. En massa sköna gäng med härliga människor gjorde att det kändes som fem minuter. Sara aka Veronica Maggio och Viktoria aka Helena af Sandberg, festade med en massa kändisar. Hela stället gungade och vi dansade, dansade och dansade. När rebecca och fiona drog igång var det som om hela huset skulle explodera, tjejerna kan verkligen få ett dansgolv att gunga, inte sista gången jag drar dit kan jag ju säga. I dimman ringde ogge och snart var både han och andreas där, riktigt roligt. Vi dansade och dansade tills kläderna var helt blöta av svett, trängdes med en del galna fans och så dansade vi lite till. Begav oss därifrån strax innan stängning med grabbarna, sara gjorde världens vurpa och skadeglad som jag är kunde jag inget annat än att gapskratta. Men rätt åt mig gjorde jag en ännu större vurpa på exakt samma ställe, det skulle jag ha ba. Blev fyllekäk med mer flams och skratt innan vi tajmade tuben med en minut. Hemma runt halv fem med en så värd taxitur från vby tillsammans med sara. Helt klart en av de bästa kvällarna jag haft.

Lördagsmorgonen lät jag som en liten kråka, men hade världens glädjerus från natten. Var inte särskilt bakis vilket var skönt. Min harmoni stördes pga av en grej och jag kände mig plötsligt väldigt nere precis innan jag träffade saman, men skakade av mig det. En rolig fika med pratprat och prat och sen lite shopping på det gjorde att jag kom i balans igen, härligt. Tråkigt att man hinner ses så sällan. Rullade hemåt, handlade lite och sen blev det familjemiddag a mi casa med jonas. Killen hade varit hemma halv sju på morgonen så han var lika trött som mig, så vi däckade tidigt.

Nu är det söndagsförmiddag och jag har redan hunnit en massa. Städat, sorterat och grejat, småplock ni vet. Vågar inte träna idag med min förkylning, då kanske den släpper lite snabbare, typ imorgon vore bra. Tänkte rå om mig själv lite idag, kolla Eat, Pray and Love och dricka mitt goda blåbärste och sen i eftermiddag ta en promenix till hässelby för att hjälpa jonas städa mottagningen som jobbar på fiket idag. Så har min helg sett ut. En riktigt grym helg. Tack oskar för att du fixade till min blogg lite! Love

Roscoe, things are quiet unreal to me now

Hej mina kära läsare. Ni har blivit en del på sistone, spännande. Torsdag kväll, det har gått så fort. Dagarna på jobbet går mer en bra, idag sa chefen att jag är jätteduktig och att de aldrig haft en så bra tjej som mig. Det värmde. Köpte chefens frus alla hjärtans dag present idag, en liten tjänst eftersom jag ändå svänger förbi vby. Men måste ju säga att det är riktigt svårt att välja rätt kort till någon man inte känner i detta hav av alla gulligpluttigheter. Tror jag gjorde rätt val tillslut. Slängde mig hemåt, kastade i mig lite mat och sen bar det iväg till kickboxningen i mina nya snygga träningskläder där jag stötte på marcus som nu också börjat köra där, riktigt nice. Sitter nu här vid datan helt död i kroppen, oj vad hårt han körde med oss idag. Men det är bra, skönt såhär efteråt.

Middagen igår var urmysig men oj vad ont jag hade i mitt stackars huvud och kropp. Hängig som fan med andra ord. Var nere imorse, på snudd ledsen men kom igång på jobbet. Imorgon blir det jiaozi (världens godaste RIKTIGA kinamat, inge sketet trerätters med friterade räkor inte) till middag med fina sara och sen kommer vi dra till laevaue och möta upp eve för att sedan röja loss till Rebecca & Fiona. En grym kväll med andra ord att se fram emot. Åh vad jag längtar, tjejerna är ju grymma. Längtar efter att släppa loss hela kroppen till deras sköna beatz, behöver det. Love

Looking for your hand in the run

Målar naglarna blodröda med darriga händer. Fan att naglarna slits så hårt på jobbet. Min kropp känns tung och sliten efter att både ha sprungit och kört bodypump. Imorgon blir det vila, måste bara byta storlek på träningskläderna jag köpte idag och sen ska vi på middag hos lasse. Mysigt och trevligt mitt i veckan. Nu väntar min underbara säng.

Önskningar är som frön i jorden

Gårdagen var skön. Gymmade och körde slut på hela kroppen medans jonas städade. Tog mig en promenad längs vattnet i solen, satte mig en stund och kände solen värma försiktigt, gick sedan försiktigt tillbaka för jag lyckades så klart vurpa det första jag gjorde i början på prommisen. Väl hos jonas igen gjorde jag mig en kopp te, drog på mig päls, tofflor och filt och satte mig på veranden i solen och läste en stund för mig själv. Älskar sådana stunder. Kollade lite twilli med maja och njöt av söndagskvällen.

Börjar bli ganska fit tror jag, körde stenhårt i hela 75 min på spinningen och tog i för kung och fosterland. Har dock inte ätit särskilt bra på sistone vilket har bidragit till magkatarren men man blir ju ganska motiverad när man märker hur mycket man orkar när man tränar. Ska nog skärpa mig lite med kosten så syns det kanske lite mer på kroppen också. Hur som helst inget mer fusk med medicin i fortsättningen. Anyway så blir jag grymt taggad med pulsband, jag var bland de med högst procent och högst puls under hela passet, mycket bra. Är helt slut nu och kroppen helt lugn, åhh endorfiner. Imorgon blir det bodypump och spela efter jobbet. Blir härligt. Love

In my heart

Min helg har varit helt amazing. Hämtades upp efter jobbet av kära mickan för att vi skulle hinna fixa allt inför middagen. Toppentjej som hon är hjälpte hon mig med allt och sen rullade tjejerna in. Det blev en härlig kväll med mina allra bästa vänner och vi hade riktigt roligt. Fick både choklad och blommor, gullisar! Jag har en sån tur som har sådana vackra och fina vänner. All kärlek till er. Sara stannade längst och var mysigt att varva ner tillsammans, fick dock sjuk magkatarr och mådde inte så bra. Sen kom min lilla plutt och ville sova här, mysigt med sovsällskap. Vi sov länge på lördagen och myste, pratade, somnade om och åt en lång frukost. Blev så glad att han stannade länge utan att stressa iväg för att plugga.

Efter det var det dags att fixa allt för den romantiska middagen jag planerat. Gjorde chokladmoussen, duschade och skrubbade mig, städade och dukade. Fick lite hjälp via telefon av kära moster mia hur jag skulle göra köttet så bra som möjligt. Gjorde mig iordning, kanonsnygg var jag med förföriska sotade ögon och en klyfta som hette duga. Måste säga att jag blev imponerad av min insats i köket, brukar ju jämt bränna allt. Oxfilén blev mör och precis lagom blodig och gorgonzolasåsen grym. Jag borde kanske bli kock? Jonas favoritmat blev en hit helt enkelt. Kvällen var riktigt mysig och han uppskattade allt jag gjort. Utöver middagen fick han en skjorta och ett foto på oss från NY. Tänkte att jag själv borde ha gjort ett likadant men vad får jag av jonas, jo det fotot förstorat som en tavla. Blev hur glad som helst, och fint som bara den var det! Tack min älskling.

Nu ska jag snart väcka min prins, vi ska äta en god frukost och sen ska jag gymma när han städar. Tänkte ta mig en lång härlig promenad i det här härliga vädret längs vattnet. Känner mig jävligt glad att jag inte behöver sitta inne och plugga en sån här dag. Love












Och här är tavlan

Viktoria hjärta Jonas

Sex underbara år tillsammans har jag och min jonas haft tillsammans idag. De sex bästa åren i mitt liv. Jonas är min klippa, han finns alltid där och tar mig ner på jorden när jag svävar iväg. Han kan konsten att göra det komplicerade okomplicerat. Ingen får mig att må så bra som han, ingen kan mäta sig med honom. Jonas är den vackraste person jag känner. På utsidan och insidan. Han är stark och klok, rolig och busig. På något sätt lyckas han alltid få det att kittla till i magen på mig, fortfarande. Finns inget bättre än när han är nyvaken och tittar upp och ler mot mig, det gör mig helt svag i knäna. Det vi har vet jag kommer vara resten av våra liv. I framtiden flyttar vi ihop, förlovar oss och när tiden är inne för det ska vi gifta oss och bilda familj och leva lyckliga resten av våra liv. Inga ord kan beskriva hur mycket han betyder för mig. Han är min själsfrände och har hela mitt hjärta, jag är hans. Jag älskar dig Jonas Granberg.




We jused to be the luminary ones

Grym gårdagskväll, mer hinner jag inte säga nu. Håller på och förbereda för min och jonas 6 årskväll, har ordnat en surprise. Underbar helg!

I'm the runner

Har riktigt kul på jobbet och trivs så bra med bägge killarna, meeeen, always a but, kallskänkan är så dålig. Hon fattar seriöst ingenting efter tre veckor, hon borde ju kunna fixa en fralla då? Tycker synd om henne för hon är väldigt snäll och glad men hon har sjukt svårt med svenskan. Det tynger ner och alla börjar reta sig mer och mer. Men annars så. Var lite lack innan träningen av olika anledningar, bla för att skadorna på bilen gick på 19 jävla tusen, tack gode gud för självrisk. Behöver BARA betala 4000 papp nu.
Men väl på träningen körde jag sönder, sparkade ut allt. Och det lönade sig för jävlar vad bra jag var! Fick visa för alla, och Lillen drev på mig som fan och jag knäa,sparka, knäaknäasparkasparkasparkaaaaaaaaaaaaa och alla heja på, tills han sa: Kolla vad duktig Viktoria är, vilka snygga sparkar va? Armarna flyger och är lite som ett flygplan men vilka sparkar, braaa! Och sen en applåd.
Hörni, att höra det från honom är nästan som att få guld, jäklar! Stolt man blir. Grymt pass och nu sitter jag här med spagettiben och har bestämt mig för att hålla garden no matter what. Nu: Duschen. Imorgon, jobb och sen tjejmiddag för mina pinglor och förhoppningsvis utgång därefter. Bara för att jag längtar utomlands så jävla mycket, en bild från Aruba. Peace.


Hal is

Härlig onsdag, hur ka ndet redan vara onsdag? Bill hämtades upp efter jobbet av Bull och sen bar det av mot blocks där det blev fika och shopping och sedan ännu mer shopping i Kista. Fick med oss lite snygga plagg och båda kände hur mycket vi drogs åt allt som hade med sommaren att göra. Åhh snart snart. Mycket att göra hela tiden men vad fan det är kul. Längtar som fan till helgen då det blir middag med brudarna och surprise till min älskling! Wildfox campaign. Love

RSS 2.0