Lights&Music

Pratade nyss med min älskade mickan, första gången på över två månader! Hon sprudlade av lycka, åh vad jag längtar efter henne. Värmde så mycket att få höra hennes röst, helt obeskrivligt. Snart snart är vi där!
Har varit ett litet åskmoln och en sol idag, fet pms varning alltså. Var så himla sur och lack utan anledning när jag drog till passet vilket var bra för tog i för kung och fosterland på kickboxningen, fick en massa beröm. Sista passet, slet som ett djur, så jävla skönt. Flaggan i topp. Fixade just till mina naglar och nu väntar en skön natts sömn. Fin fint avslutpå dagen måste jag säga.

Rhoddan

take me over

Börjat lyssna en massa på cut copy inför lördagen, härliga sommarlåtar som söta sara älskar, så antar att de kommer spelas för fullt under kvällen då vi ska fira pinglan.

Igår blev det core och vive, idag blev det step. Haft en mycket bättre känsla idag, skönt. Ska krypa ner nu, är helt slut i kroppen. Imorgon blir det en mysig kväll hos jonas och sen på torsdag är det avslutning för kickboxningen (alltså det brutalaste passet på terminen). Guess that's all for now people.


det ekar över hela staden

Blev lite bus på jobbet i fredags eftermiddags, fan vad jag har sköna chefer. Därefter blev det bio och middag med jonas helt spontant, riktigt mysigt. Sen hände lite grejer, blev ändrade planer. På lördagen drog gullejasmina och jag till kista, och sen svängde vi förbi snyggingarna på kondis. På kvällen blev det utgång med eve och jasmina, en riktigt lyckad kväll på trädgården med mina babes. Men kvällen tog inte slut där, vi hann med att både käka, efterfesta och glida runt i limmo och innan vi var hemma hann klockan bli halv 7. Vaknade av jasminas renoverande grannar, vi hoppade brunchen och tog istället en cykeltur till pizzerian, sen drog vi till jasminas härliga segelbåt och hängde där under eftermiddagen. Spenderade kvällen hos min älskling, fick lite goda råd av jonas mamma och innan solen gick ner tog vi en promenad i den sista kvällsvärmen och njöt av varandras sällskap och doften av syrén.


Denna bild togs halv 7 people, förvånansvärt fräscha måste jag säga!

Psst, tack alla ni som fick mig att må bra i helgen, skönt att få tänka på annat. Har världens bästa vänner, bror och pojkvän.

seize the moment before it´s gone

Har ju som sagt en toppensommar framför mig men planen var ju att hinna med en festival också. Har ju totalt glömt bort summerburst som går av stapeln 4 juni! Blir lite festival i sommar också, loooovely. Nu är det torsdag kväll, mår fortfarande illa efter kickboxningen, var så nära att springa av mattan och spy. Hårt pass men det gav mycket, riktigt kul. Var duktig idag och fyllde på mina allergimediciner och astmasprayer. Ska fixa skype så jag kan prata med mickan också, har haft mycket på min att göra lista.

Imorgon börjar helgen, får se om det blir partajj imorgon för att fira en liten grabb eller om de blir lite lugnare. På lördag ska det dansas med mina pinglor eve och jasmina. Om balkis och smurfen inte är alltför trasiga så ska vi göra hennes födelsedagspresent på söndagen. Brunch på något mysigt ställe vankas, vädret och baksmällan får avgöra tror jag. Helgen kommer bli rolig! Nu väntar sängen, åh vad skönt att få sova.


dirty old town

Dags för uppdatering. Resan till kreta är nu kirrad och klar, så jävla skönt! Snart hälsar vi på dig älsklingsmickan, längtar så otroligt mycket. Men först portugal! Det kommer bli en underbar sommar, och snart fyller jag tjugo! En ganska rolig sak hände på jobbet igår, kvinnan i köket trodde det var den 15 maj jag fyllde 20, men det är ju 15 juni, så hon hade köpt en massa choklad och ljus till mig, gulle. Riktigt sött.

Helgen var bra, hade inte planerat in något på hela helgen, kände att jag kunde unna mig det. Blev en sen fredagsnatt med goa människor i fredags med många skratt som varade ända in till morgonen, i lrdags blev det häng och sen att bara vara, lagade mat tillsammans med älsklingen och myste hela långa kvällen trötta som vi var, härligt. Söndagen sov vi ut, tränade och sen begav jag mig hemåt för en lugn söndagskväll hemma. Helgen flög förbi, och den var riktigt bra. Får dock lite ångest, finns så många vännerjag inte hinner ta mig tid för, på helger och särskilt inte på vardagar. Det är som det är, man kan inte vara överallt jämt.

Efter jobbet igår var jag och jonas bjudna hem till chefen och hans familj, så det blev gasen i botten ända ut till salem. Väldigt härlig kväll med grillning och skratt, och bus med deras lilla dotter som charmade jonas direkt. Det är något speciellt när man ser sin kille vara så bra med barn, man tänker sig in i hur det kommer bli sen när man själv skaffar barn. Man blev ju riktigt sugen på att ha en egen liten todd någon gång i framtiden. Det är en bra bit framåt, men någon gång så.

Full rulle idag med, blev både spelning och spinning efter jobbet, jävlar anamma vad jobbigt det var är helt slut. Nu ska jag krypa ner i sängen, fick inte så många timmars sömn inatt. Har mycket att planera nu, mycket att ta tag i, för många tankar som flyger runt i huvudet.  Det var väl vad jag hade på hjärtat, peace.




summer vinds

Pumpar shakira med hennes sexiga salsarytmer och är så jävla (sorry jonas du får tycka att detta är hemskt barnsligt) TAGGAD. Har precis fått skjuts hem av världens goaste evelina i hennes grymt snygga nya bil och gissa vad vi just gjorde? Jo vi har bokat sommarens resa till Albufeira, Portugal! BBoende och flyg, allt är klappat och klart! Den 28 juni sticker vi iväg i en vecka, och det ska bli så underbart. Vi bor bra och har nära till havet mitt i smeten. Kan helt seriöst åka nu på en gång, vill bara börja packa.
Åhhh, vackra stränder, bästa sällskapet, skön stmosfär, värme, härliga människor, grym mat och dans hela nätterna, ja ni fattar att jag längtar va? Och snart är planerna för kreta helt hundra också, min sommar kommer ju bli helt fantastiskt. Overandout.

Albufeira

you want to know that it doesn't hurt me


but it does

all of this

Helgen var grymt bra! Fredagen flög förbi och snart var jag och oskar hos hanna. Tjejerna hade fixat god mat och det blev så mycket skratt att jag fick kramp i magen, vi fixade mina ben och sen taggade vi till för utgång. Blev riddarn med massa dans och skratt. Dock blev det lite för mycket av det goda och på lördagen var alla helt förstörda. Ida tog sig inte upp ur sängen, hanna spydde så mycket att hon fick boka om frissan och jag var inte så mycket bättre själv. Tog mig till grabbarnas fotbollsmatch och sen blev det mysig grillning med jonas familj och sen en lugn kväll med älskling som bestod av film och fotmassage, blev riktigt ompysslad. Igår blev det att sola, blev ju inget på lördagen tyvärr och sen att gymma.
Ikväll blir det att skaka rumpa på gymmet, body jam står på agendan, länge sedan jag dansade nu.

Planerna för sommaren börjar ta form och snart ska det bokas, åh vad skönt det ska bli när allt är bestämt! Men bara några dagar kvar, på onsdag ska jag och eve boka och snart bestäms det när jag ska ner till min lilla mickan som jag saknar så mycket.

Lugnt och skönt på jobbet idag, blev lite skitsnack ute på framsidan med chefen och så överraskade vi lilla damen i köket med blommor, tårta och sång för igår fyllde hon nämligen år. Först trodde hon att det var jag som fyllde år men när hon fattade att det var henne vi uppvaktade blev hon så glad! Så roligt att se henne så glad och göra något för henne, hon har hela familjen kvar i sitt hemland, och det är inte lätt. Får en att uppskatta det fina man har själv.
Ja det var väl vad jag hade på hjärtat, peace.

Bild snodd från brorsan från i fredags


and i ride

Hemma nu från en brutal kickboxningsträning. Herregud, så jävla bra, rolig, jobbig, ja grymt pass. Underbart när man kör slut på sig tills kroppen nästan viker sig under fötterna och samtidigt känner att man lärt sig mycket och att det gått framåt. Har mått tusen gånger bättre idag så det var bara att masa sig iväg till träningen med min muffintop, nu ska den bort. Shit vad jag har saknat att få träna, längtar tills söndag då jag ska köra igen, får se vad dock. Om jag inte är bakis förstås hehe.
Imorgon blir det middag hos bästa sysslingarna hanna och ida med brorsan! Blir vin, skitsnack, vaxning och sen kanske lite partajj, vi får se. Morgondagen kommer bli grym, men först sista jobbdagen för veckan, hemskt kallt att cykla på morgonen, men oj vad fort man kommer hem sen. Love

Eve, snart ligger vi och solar såhär i Albufeira


in the morning i'll be here

Trött, rastlös, frustrerad, ingen ro, ont i magen, kort stubin, gråtfärdig, halsont och huvudvärk. Mår inte bra just nu, dålig kväll. Vill ha min mickan här.
Ska kolla lite på resor nu, har mycket skoj att se fram emot, det piggar nog upp mig. 
 

punching through a dream

Sov två och en halvtimme inatt, la mig halv åtta och är hes som fan, men jag gillar det. Trasig tjej. Trevlig kväll kort sagt. Vill bara sova och drömma mig bort en stund, fly en liten stund.

RSS 2.0