bad girls do it well

Världens bästa kille kom hem till mig igårkväll och väntade när jag var iväg på boxningen. Lillen manglade mina stackars ben och armar med tunga övningar som aldrig, aldrig tog slut. Benen var som spagetti när jag kom hem. Så härligt att få komma hem och äta middag med Jonas och sen bara få vila i hans famn. Imorse stack han iväg tidigt och jag sov vidare några timmar. Körde mina styrkepass i vanlig ordning på förmiddagen och nu är kroppen verkligen helt slut.

Efter lunch med mamma och pappa så satte jag och mamma oss på balkongen i den underbara solen. 10 grader i februari, herregud så skönt! Med filtar och te i lä mot väggen satt jag i bara linne och pluggade. Skönare onsdag går väl inte att ha tror jag. Rosig om kinderna har jag fortsatt plugga, mycket denna vecka och inte långt kvar till tentan. Är ju numera mammas lilla städerska så har fixat en massa hemma också. Imorgon blir det skola och sen på kvällen ska jag dansa house, nice.

Längtar så till våren, hoppas den kommer snart. Hela vintern går man lite av i en dvala och försöker att inte tänka på sommaren, men när de första vårtecknena kommer är det som att hela kroppen spritter och skriker efter sol och värme.

Hultan i sommar? Dags att bestämma sig snart Vickan..


like a ghost in my mind

Hmm, börjar bli en veckoblogg det här.
Förra veckan bjöd på en del plugg, skola, häng med Linda, träning och självklart några kvällar med Jonas. I tisdags hoppade jag in på jobbet, det var ju semeldagen. Hemskt mycket att göra men det var kul att jobba med alla. Var klumpig som fan förra veckan, skar mig djupt i fingret och snärtade ett utspänt gummiband rakt i ögat. Efter mina små strapatser blev det jobb hela helgen.

Fredagskvällen började med en härlig massage och sen mys hemma hos Jonas med hans familj. I lördagskväll bjöd eve på en smarrig middag och så kollade vi på melodifestivalen. Skön kväll efter att ha haft full rulle hela dagen på jobbet, blev rätt tidigt eftersom båda jobbade söndag. Söndagen var mycket lugnare och på kvällen firade vi Jonas pappa Lasse som fyllt år. Hemlagad thaimat och härligt sällskap avslutade min helg ganska bra måste jag säga.

Sov ut imorse, så himla skönt. Har fixat en massa idag, bäddat rent, städat hela huset, varit på promenix med mamma och fått en del plugg gjort. Satt ute i vårsolen och läste en stund, helt underbart att få känna solen värma.
Hela huset är hemma, sportlov. Mamma ska operera sin hand imorgon så kommer få en del att göra hemma framöver. Nej nu ska naglarna lackas och ikväll blir det att dansa loss nere på gymmet. Over and out.


l.i.f.e.g.o.e.s.o.n.

Just nu är jag helt sluuuut. Full rulle på jobbet idag, så dagen gick iaf fort! Ikväll blir det film.
Utgången med eve i fredags var superlyckad, blev Kåken större delen av kvällen och efter det mötte vi lite gamla människor från högstadiet helt random där vi efterfestade. Vi avslutade natten hos Oskar som jobbade och slet stackarn. Lurade till oss en billig taxifärd hem från brommaplan så vi kom hem bra runt fyrasnåret. All kärlek till min underbara Evelina.

Var lite sliten igår och tog det lugnt hela dagen hemma. På kvällsidan blev det middag hemma hos Jonas lilla farmor Seja. Blev en riktigt rolig kväll med jonas härliga släkt och som vanligt retades jag& Sara med Danne&Jonas som bara den, vi skrattade som bara den. Efter en massa god mat (herregud vilken mästerkock!) tog hon fram en del saker från garderoben och däribland så var en jättefin mörkblå specialsydd blus i fransk spets som jag fick. Den satt som en smäck, så himla gulligt av henne. Härlig helg!

time to wreck the bar

När som helst kommer Eve och då blir det middag, make up och att prova hela garderoben. Till detta blir det självklart bubbel. Sa jag att jag kommer prova hela garderoben? Cheers!

buy it, brake it, quick erase it

Älskar att vara ledig på fredagar, sova ut och få vara ensam hemma. Ska snart sticka ner till gymmet för ett zumbapass och dansa mig svettig, bättre start kan jag faktiskt inte tänka mig på denna helg. I eftermiddag blir det att fixa lite för ikväll vankas det utgång med min fina evelina, och då blir det klackarna i taket! Imorgon blir det lite lugnare party för då är vi bjudna till Jonas farmor på kalas, ska bli roligt att träffa alla. På söndag blir det att jobba i vanlig ordning.

Under veckan har det blivit en del träning och plugg, blev kickboxning på alla hjärtans dag istället för att fira kvällen med min kära. Mamma var så söt och gav mig en jättefin ljuslykta och choklad, mamma kan hon. På dagen träffade jag Jasmina på lunch och sen hängde vi ett tag, riktigt mysigt! Hoppas de har det riktigt härligt i Paris. 
 Börjar bli en del i plugget, men det är bara att plugga på. Veckan har varit tuff och jag har varit på mitt värsta humör, men nu är det helg så det kan ju bara bli bättre. Over and out.

ALbufeira <3

iceskating

Dålig uppdatering de senaste dagarna. Efter att jag hade jobbat i fredags mötte jag upp Jonas och så bokade vi vår resa i sommar till Turkiet. Vi valde ett jättefint hotell i orten Öludeniz med en stor vit strand. Kommer bli så romanstiskt!
På lördagen blev det att dansa Shbam och på eftermiddagen mötte jag upp Sara. Efter lite fixande i vby och småshopping handlade vi in gott vin (där träffade vi saras  8 åriga elev), och allt till middagen. Resten av kvällen lagade vi mat och drack massa gott vin. Det var en så himla mysig tjejkväll fylld med skratt, det behövdes.

Var lite seg på söndagen men det var full fart på jobbet. Kom hem till jonas på kvällen och då var det bara att åka och städa mottagningen, blev mindre glad för detta. Idag har jag och jonas pluggat, gjort våfflor och åkt skridskor i solen. Mysig heldag tillsammans. Ska snart iväg och spela och ikväll blir det dans nere på gymmet.
Imorgon blir det plugget och sen lunch med min kära balkisbiff! Over and out.

surprise brunch

Tänk vad svårt det ska vara att bestämma sig för en ort i Turkiet, inte det lättaste. Sitter och kollar på en massa ställen och har bläddrat igenom en hel hög kataloger. Man vill ju åka jorden runt på en gång!

Imorse smög jag upp innan Jonas och lagade en överrasknings brunch till honom som en liten 7 årsdags present, utöver resan vi ska göra tillsammans. Dock var det ett helvete att göra den färskpressade juicen, slutresultatet blev tre utspillda juiceglas och ett krossat glas. Tur var att min älskling sov sött och att han endast fick se när det var färdigt, allt var riktigt smarrigt och uppskattat.
Resten av dagen har vi pluggat och nu är vi hemma hos honom. Har pluggat bra idag så hoppas allt kommer gå bra i plugget imorgon. Imorgon kväll blir det att boxas och dansa afrikansk dans, riktigt nice! Har galen träningsvärk från kickboxningen igår, det tog! Nu blir det att bläddra vidare på ticket..

never let me go

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Jonas och Viktorias 7-årsdag! Idag firar jag och världens underbaraste 7 år tillsammans, de sju bästa åren jag haft. Finns ingen som min Jonas, han är min klippa och solstråle i alla lägen. Vi har haft så fina minnen, och jag längtar så efter alla de saker vi kommer uppleva tillsammans. Han är min drömprins och jag är så lycklig att jag har honom. Älskar dig Jonas. <3

Som present till varandra så ska vi boka in en romantisk solsemester i sommar, bara han och jag, ska bli så härligt.

lion's roar

Slutet av veckan bjöd på en trevlig torsdagslunch med jasmina efter skolan som var i stan över helgen. Tack för den nya designen bebo!
I fredags blev det en liten shoppingtur med mamsen på stan, hittade en ny jacka till våren. Det blev en mysig tacokväll hos jonas på kvällen.
I lördags blev det ett danspass nere på gymmet och efetr familjemiddag mötte jag upp min lilla tönt för att bege oss mot balkisbiffen och hennes filip. Efter lite vin och häng körde vi bowling, riktigt kul men självklart kom jag sist som vanligt. Får väl skylla på ölen he. Vi tog ett glas på ett annat ställe innan vi drog till v, men där slutade kvällen för min och jonas del eftersom jag skulle upp tidigt och jobba på söndagen. Var seg under söndagen men det var hyfsat lugnt på jobbet. Hängde med oskar resten av kvällen. Det avr min helg det!


RSS 2.0