Thursday

Oj vad jag är slut, skulle kunna somna sittandes. Orkar inte dra på träningen men så lat kan jag ju inte vara. På med taggningsmusiken och sen är dt bara att kööööööra. Mycket idag, många sjuka. Tror bestämt att övervåningen busar med oss på nedervåningen, snor nycklar och håller på. Men hämnden är ljuv! Lilla mamsen är så orolig, var tvungen att ringa doktorn om mina hjärtklappningar men det var inte något trodde de, bra de iaf. Och imorgon är det ju freeeeeeeeeedag, lovely! En ledig helg som inte är planerad, det är inte ofta det händer gott folk. Vi får se vart vindarna bär!

Keep on

Sov ut idag, åt en god frukost och rörde mig hemåt. Hann bara komma hem så skulle jag komma in tidigare. Svängde förbi älskade mickan, hon åker till Italien imorgon! Toscana, oj vad härligt hon kommer få det. Själv är jag helt sjukt taggad för vår resa, har kollat in hur mycket som helst om vårt fina hotell i Aruba och fakta om ön och hotellet i NY har grymt läge vid Macys och Times Square. Har varit på bra humör hela dagen, det har varit en härlig dag, har varit ute i det fina vädret mycket också. Är helt mörbultad efter passen igår, allt jag gör gör så ont! Men då vet man att man kört hårt iaf. Body combaten var kampsport till technodunk ledd av en ubertaggad liten tjej och jag hade svårt att inte skratta, mycket var så himla fjantigt. Är ju van vid lite annorlunda från kickboxningen, men i slutet blev det riktigt jobbigt. Den afrikanska dansen tog slut på den lilla energin som fanns kvar men oj vad roligt det var! Imorgon jobbar jag sent men hinner till träningen. Allt rullar på. Nu ska jag mysa med en kopp te och Sex and the city.

Dancing through the night

Var superroligt att spela igår, fick beröm för min fina ton och allt flöt på bra. Mår illa idag, men det börjar släppa nu. Ska inte jobba idag så på eftermiddagen ska jag köra body combat, vilket jag aldrig gjort förut och sen ett afrikanskt danspass. Behöver boosta energin lite. Solen skiner men oj vad det blåser. Blir nog en promenad med mammsen också som är ledig idag, måste ta var på den fina dagen. Om fyra veckor åker vi till Aruba!


Känsla

Måndag morgon. Inte inringd så antar att jag är ledig, skönt. Jobbar heltid från och med nästa vecka så gör verkligen inte något att ha ledigt någon dag nu. Ska ut och gå, ja göra vad fan jag känner för, det är ju en skön höstdag. Spelar ikväll, har fått grymma irländska låtar. Skjutsade bror till skolan, är så roligt att köra. Vaknade med grym huvudvärk igår, var bakis och seg. Morgonen och stor del av dagen spenderades i soffan med jonas, maja och Sagan om konungens återkomst. Bölade som fan i slutscenerna som vanligt. Lördags kvällen började roligt med sara och grabbarna och sen gick det som det gick. Träffade evelina igår eftermiddag, vi pratade om allt mellan himmel och jord och satt på fiket till stängning, hon är så mysig och man blir så glad av henne. Synd att man inte hinner ses oftare, hon är en av de finaste jag vet. Fick goda råd och nu tror jag att jag vet hur jag vill göra. Känner mig väldigt trött mentalt just nu, ganska avtrubbad och laddad känslomässigt på samma gång av flera anledningar. Orkar inte med stora beslut men de måste tas snart, vet hur jag ska göra, nästan iaf.

Hösten börjar komma, snart ser det ut så här. Pic google

Raj raj

Ikväll ska det bli raj raj med sara. Har inte träffat henne på ett tag och tjejen är taggad! Vi börjar hos mig och sen ska vi röra oss mot grabbarna som firar sin fotbollsseger och sen får vi se vart vindarna bär. Oavsett blir det kul att röjja lite med sara. Jobbet var lugnt idag vilket var skönt för har varit riktigt seg idag. Imorgon blir det att träffa eve, var alldeles för länge sen som vanligt. Lite mys med jonas ska nog hinnas klämma in. Nej nu ska jag tvätta av mjölet och glasyren! Ses i dimman partypeople




 Klassresa och gubbskiva

Påtaglighet

Ibland får man en känsla. En känsla av att något är påtagligt, hela tiden närvarande i det man gör. Det varierar vad som är där, och ibland ignorerar man det. Allt är där egentligen, men man ser eller känner det inte alltid. Vissa saker märks då och då, sen försvinner de lika snabbt som de kom, för att sedan finnas där helt plötsligt. Och så håller det på.

Pic google

Speak

Taggar till för boxningen, ska sticka snart. Var två veckor sen sist, har varit så väldans förkyld. Får se om jag åker på stryk, we will see, kul ska det bli i alla fall. Jobbet har varit riktigt roligt idag, vi var på utedag i en park och gjort massa skoj. Imorgon öppnar jag men får sluta tidigt. Jobbar lördag men plånboken är tom så utgång blir det troligtvis inte, får inte lön förräns nästa månad antagligen så måste hålla i slantarna, jag och sara ska nog hitta på lite bus. Mysig kväll med jonas igår, gick upp samtidigt, riktigt trevligt. Nej nu ska jag inte sitta här och uggla, fram med tandskydd, benskydd och sist och definitivt inte minst, handskarna!

In the dark you tell me of the flower

Blev en tur med bilen till alvik, men passet var överbokat! Suck, blev tråkigt gym och 40 min på crosstrainern. Slapp iaf betala parkeringsavgiften woho! Var en femma kort och killen bakom tog då allt på sitt kort, mycket uppskattat. Efter det svängde jag förbi jonas och åt en god lunch, lät bli fikat, bra där. Han är sjukt het i sin nya tatuering och han var så söt bakom disken, snart kommer han och då ska vi till honom. Längtar som bara den, fastän vi setts ovanligt mycket den här veckan, dock lär vi inte ses mycket i helgen. Hämtade nyss mamma, har varit på tippen med pappa, läst min spännande bok, sagan om ringen nörd som man är håller jag på med Silmarillon, och städat huset som en liten övis. Har även fått heltidstjänst nu hos småskolan, kan inte bli bättre! trivs superbra och ungarna är supergoa, vet dock inte när det börjar men detaljerna ska bestämmas så småningom. Här ser ni vad jag shoppade igår.




You should know

Idag vaknade jag av att jonas pussade mig på kinden och han hade dragit upp gardinen så att den vackra morgonhimlen syntes. Solen skiner, det är kyligt men klart i luften. Träden börjar skifta i gula och röda toner här och där. Gick hem från vby med solen i ansiktet, underbart. Är redan hemma, de har inte ringt så lär inte få jobba idag heller, men jobbar tors-lör så det går ingen större nöd på mig. Hade en jättemysig dag i stan med mamma igår, fick med mig en jättelång mysig grön halsduk från Zara, militärgröna byxor och en vit tröja, saker man behöver men ändå snygga. Måste bestämma mig hur jag ska lägga upp min träning för dagen, vill vara ute så fundar på att dra med mickan ut i grimsta spåret, eller ta ett pass mitt på dagen, eller pass ikväll. Hm. Ska hämta mamma efter jobbet också. Små och stora problem. Vore skönt att veta redan nu om man jobbar eller ej. Aja. Velig man är ibland.

You're not alone



Release

Jobbat, tränat med mick, är helt slut, kunde inte somna igår fastän jag var helt död. Ni vet när man känner att man gjort allt men ändå är rastlös, så känner jag nu idag igen. Det kryper i en och man vill liksom bara skrika och sticka iväg utan att vända sig om. Börjar få nog nu. Aja, ska till stan imorrn med mamsen om det inte är så att jag ska jobba och förmodligen träna sen i alvik. Nu kommer jonas, hej.


You can always try to make me

Hade en av de bästa kvällarna på länge igår, utställningen var fab, vi gick vidare till en jättemysig restaurang där vi satt ute med mat som var grym. Vi rörde oss vidare och hamnade på vinbaren Glas där vi avslutade kvällen. Underbar kväll med en underbar tjej. Härligt med vänner man kan vara sig själv med i alla lägen, jag har nog tur som har så fina vänner närmast omkring mig.
Idag ska det röstas, städas och sen vara med min sötnos, längtar efter honom. Oj vad jag ska pussa honom! Imorgon blir det jobba på Kyrkhamnsdagen, titta förbi vettja. Nu blir det frulle.






Dont you worry

Mår tusen gånger bättre idag men känns verkligen att man inte är helt hundra än. Rolig dag idag, som alltid. Goa ungar! Tittade förbi mickan idag, snackade skit och jag fick en massa mums. Tjejerna skämmer bort en, tur att man inte tar onyttiga saker, då vore det kört. Längtar till imorgon, roliga aktiviteter med barnen och sen blir det utställning, middag och massa skitsnack med pinglan mickan! Nej nu ska jag göra mig en kopp te, tjo hej!


                                        Vackra Michaela

Honey you are the sea upon which I float

Tur att man inte blev inringd idag, har mått apa. Legat däckad större delen av dagen har sovit en del så och nu med lite mat i magen börjar det äntligen kännas bättre. Blir väl att ta lite alvedon på morgonkvisten bara. Jonas tatuering var riktigt fin, men glömde ta en bild av den. På fredag kväll blir det Annie Leibowitz utställning på fotografiska med mickan, som jag har velat se den! Vi avrundar nog kvällen med ett glas vin eller två. Jag ska även träffa min fina evelina i helgen, jobba på kyrkhamnsdagen på söndag och se grabbarnas match på kvällen. Blir nog en bra helg. Idag är sista dagen för högskoleanmälan så det ska jag göra nu. Vill bli ompysslad av min älskling ikväll men han är hos sig. Här har vi några bilder av Annie Leibowitz. Johhny Depp och Kate Moss när det begav sig, alltid lika vackra Nicole Kidman och Angelina Jolie.




People say

Var uppe på stora skolan idag, gick riktigt bra. Ska vara där en stund imorgon innan jag ska ner till andra skolan. Har redan fått två fasta dagar där, toppen! Kanske blir det mer, skönt att man gjort ett bra intryck. Gillar att jobba, alltid händer något och ingen dag är den andra lik. Får så mycket söta komplimanger från barnen och man känner sig uppskattad från alla håll. Idag har jonas gjort sin tatuering som jag översatte till kinesiska med hjälp av håkan, jag hade bara ett tecken fel! Hade velat vara med men jobbade, och jag kommer inte träffa honom förräns imorgon. Den blev nog hur snygg som helst, grrr vad sexigt det är med tattoos. Längtar tills jag får se den. Förkylningen är värre och blev sjöblöt efter en timme ute i regnet så fick låna massa kläder när mina torkade och är ruggig som bara den, that will probably make me better. Hängig. Ska iväg och spela snart, mår bra av det.

Känner mig glad, allt rullar på bra med jobb, snart åker jag iväg, men är på samma gång nedstämd. Det är bara att fokusera på de bra sakerna i livet och hålla humöret uppe, men ibland är det svårt. Fy fan nu är det dags för nässpray. Vill träna men vet att allt blir värre då, får ge mig till tåls. Bild google


Bang bang, I shot you down

Toppenhelg. Skithelg. Skratt. Gråt. Trött. Summerar det rätt bra.

Weekend off

Första lediga helgen på jag vet inte hur länge. Det förtjänar jag efter en 40 timmars vecka. Jonas ligger och sover fortfarande, har inte haft en hel dag med honom sen i somras. Finns inget bättre än att äta en lång frukost med honom med utsikt över vattnet och sen göra precis vad man känner för. Långdusch, promenad, film, shoppingtur. Love it. Love him.
Basiluskerna har attackerat, hoppas det inte blir värre.

If only I could hear your song

tBasiluskerna kryllar visst på jobbet och alla är sjuka. Har kännt mig hängig idag, inte bara slut, så hoppar boxningen ikväll men kanske beger mig ut på en prommis med mickan om jag orkar, eller hur det nu blir. Verkar som om basiluskerna börjar gå till attack mot mig men jag ska jävlar i mig inte bli sjuk. Borde kanske mysa under täcket med te och film. Imorgon ska vi ju ha filmmys och allt, pannkakor blir det också, barnen är grymt taggade, haha. Fick vara hos tvåorna idag, ska vara där imorgon också. Roligt att man börjar få koll på alla nu. Träffade chefen, hon sprang fram och sa att hon var så glad att äntligen få träffa mig, tydligen hade alla sagt jättebra och fina saker om mig. Känner mig som en i gänget och alla har kul ihop. De vill ha mig som sin lilla hustomte haha. Håller på att däcka här nu, blir middag strax. Juste, sprang faktiskt igår också men har haft riktigt ont i min ljumske idag, inget bra tecken. Gnälldagbok här. Men får träna lite i helgen eftersom jag hoppar träningen ikväll. Aja, ciao! Juste, jonas är världens sötaste, han får mig så glad ibland. Love u!


Trött tjej

Ni ser ju rubriken. Riktigt jävla trött. Men det blir man nog när man inte är van att jobba med barn så här länge. Har fått många komplimanger idag om hur bra jag är med barnen, vem trodde det? Inte jag iaf, men det värmer. Fullt upp idag, barnen har ju så mycket energi hela tiden, så klart kanske haha. Får se om jag får jobba imorgon också, de ville gärna ha mig där så hoppas. Annars har ju jobb inbokat på måndag om det inte blir mer i veckan. Prinsen kommer efter att han gymmat klart, får se om jag tar mig ut innan och motionerar lite själv.
Flög över asfalten igår, kände mig lätt som en fjäder, men sen började det verka i ljumsken, gaaaah, och ondare gjorde det sen. Men har inte kännt något än, så hoppas. Träffade söta agnes precis i början av rundan, hon gav så mycket energi, härligt! Vi får se om jag pallar nu, men känner mig riktigt tjock och ful efter helgen som mest bestod av onyttigheter så får väl sätta lite fart.

Nej nog med hackande här, här kommer lite bilder från konserten.








In motion

Har jobbat idag också, full rulle hela dagen. Trivs hur bra som helst, ska bli roligt att jobba imorgon också. Man blir väldigt trött men jobbet är så givande. Förhoppningsvis får jag jobba mycket, alla är så gulliga och snälla. Känner mig trött, har mycket fix och plock, måste ta mig ut och träna. Hoppas jag inte får så väldans ont när jag joggar, fick mer och mer ont när jag sprang i hälsingland så mycket så det kanske känns bättre nu. Har varit dålig i helgen på träningsfronten men det kan ju bara bli bättre. Gotta go!

Rock och småbarn

Var en grymt lyckad kväll igår! Grabbarna var jättebra och kvällen spenderades med många favoriter. Var hemma redan två, blev uppringd halv 9 att jobba så det var bara att dra sig upp ur sängen, värt att få några timmar sömn för nu är jag helt slut. Heldag idag på en skola en bit bort från solhem. Imorgon blir det ett till pass. Måste säga att det var mycket roligare än jag trodde att jobba med ettor, har skrattat som bara den, galna ungar. Ser fram emot imorgon. Nu ska jag ta mitt pickpack och dra mot casa del jonas.

Standing there

Full rulle på jobbet igår, ville be hälften att dra åt helvete. Finns så jävla mycket sjuka människor, alla ska handla av mig igår verkade det som. Riktigt rolig och trevlig middag hos lasse, maria var så kär, det lyste om henne och australienaren var hur cool som helst, vill åka till australien. Fick skjuts av pälsklingen, mycket uppskattat, sen var det bara att hoppa in i duschen och fixa sig för sen bar det in mot city mot nattens puls. Blev inte som planerat men vi stack till ett annat ställe där vi träffade ogge och lite andra. Blev ändå en rolig kväll. Fyllekäk på donken där vi träffade lite sköningar och sen bar det hem. Idag mår jag bra, men förkyld har jag blivit. Nu blir det en lugn eftermiddag innan det bär iväg mot nya äventyr inatt. Tranans spelning ikväll med blackanmänniskor. Blir nog ganska vilt. Det brukar det bli.


Plans

Blev visst party ändå, partyklackar på!

If they care

Äntligen hemma, nu kan jag koppla av. Var förbi tjejerna på fiket för att lämna sakerna, så söta bakom disken! Och ojojoj vad mycket gott de hade, fick med mig en liten goodiebag hem. Har även gjort helgens städning, handlat, spelat och varit hos polisen. När jag fyllde i mina papper kom en kvinna fram till polisen bakom rutan och började berätta om hur hon blev misshandlad av sin alkoholiserade sambo på dålig svenska. Hon ville bo hos polisen men han kunde bara skicka henne till socialen och bad henne ringa 112 nästa gång något hände. Inte ville hon göra någon anmälan heller, hon hade en dotter. Ville gå fram till henne, trösta henne, säga att allt skulle bli bra på något sätt, men hon försvann så snabbt. Sverige är ju egentligen ett av de bästa länderna, men i sådana här situationer känns allt så jävla otillräckligt. Ska hon och dottern behöva vänta på att bli misshandlade fysiskt för att någon ska kunna ingripa? Krossade hjärtat mitt att höra henne gråta och berätta allt. Jag hoppas verkligen hon klarar sig och tar sig bort från honom. Fy fan vad hemskt. Fy fan.

Let's dance like we jused to

Var och sa hej och lämnade mina kontaktuppgifter på solhemsskolan igår morse, hann bara komma hem och så ringde de in mig till eftermiddagen som vikarie på fritids. Kollegorna var jättegulliga och det jag skulle göra var att hålla koll så inte ungarna gjorde något dumt. Tiden gick jättefort och måste säga att jag trivdes väldigt bra. Lunchade med sara innan jag stack iväg, har saknat henne. På söndag ska vi på hårdrocksspelning med ett skönt gäng när Tranan lirar, ska bli riktigt skoj. Blir jag inte inringd idag har jag massa ärenden att fixa, det blir en fullspäckad dag.

Imorgon blir det jobb på fiket iaf, efter det hem till lasse, jonas pappa. Ska äntligen få träffa marias nya kille, australiensaren, spännande! Får se vad det blir på kvällen, finns en del roliga alternativ. Svårt att bestämma sig bara, men imorgon vet man nog vad man känner för.
Drömmer mig bort mot New York och Aruba hela tiden, inte ens två månader kvar nu. Nej nu får jag nog sätta fart!

Another Greg Kadel picture


Say you don´t want it

Sökt, ringt, sökt och ringt lite mera. Ska förbi polisen och hämta blankett som man måste ha för att jobba med barn, fixar det direkt idag. Har redan hamnat på vikarie listan på två skolor och så fort jag fått blanketten godkänd kan jag även vara på dagisvikarielistor. Ligger i ordentligt nu, mina nya cv:n är fixade och ska ut med dem så fort jag kan ta bilen. Nu kör vi.

Passet igår var så stört jobbigt och jävla roligt, alla var supertaggade och ett lyckorus fyllde salen, tog i ända från tårna så har ordentlig träningsvärk. Bra bevis på att man kört hårt, tar det lite lugnt idag för imorgon är det kickboxning. Längtar! Ska hem till Djohoenas som karin brukade säga ikväll, ska bli mysigt. Han har nu bestämt sig för sin tatuering efter lång tids funderande. Får se om jag lyckas med texten. Imorgon ska jag träffa sara, oj vad jag har saknat henne. Verkar bli en uppbokad helg så vi får se hur allt löser sig. Ska ta fram lite bilder så brorsan min kan fixa någon header också.



 Den här vackra Dior bilden från 50 talet fotad av Walde Huth pryder nu min byrå


RSS 2.0