every once in a while I would sing a song for you

Under helgen var det myyyycket på jobbet, särskilt på söndagen. Lilla semeldagen kallade jag & ibbe den, men vi är ett bra team så allt gick bra. Avslutade helgen med jonas och Grease. Var en lugn helg vilket behövdes för jag var bra trött igår. Sov ut på min lediga måndag, tränade step och sen var det bara att plugga under eftermiddagen. Spelade och spenderade resten av kvällen hos jonas med lite mer plugg.

När klockan ringde imorse var det nästintill omöjligt för mig och jonas att ta oss upp, fyra alarm fick ringa. Tog mig upp först och lockade upp min trötta misse med nybryggt kaffe. Så mysigt när man vaknar tillsammans, kramas i köket när man brer mackor och pussas massa innan den ene springer till bussen, bästa starten på dagen.

Skolan tuffade på idag, tiden går så fort när man är där. Man blir trött av att tala kinesiska så länge men det ger mycket. Fick alla rätt på det senaste läxförhöret också, hen hao. Efter plugget drog jag till Lindas fik där hon bjöd på en smarrig lunch. Kom mitt i lunchrusningen så hann med en del plugg och allteftersom blev det lugnt och då hann vi med lite catch up, kul att träffa lilla tokfian igen! Kär och glad var hon, härligt att se henne med fjärilar i magen. När vi ses är det som att ingen tid har passerat och på något sätt känns det som att man är 14 år igen och bara vill hitta på bus som när vi var små. Tiden rusade förbi och var snart tvungen att dra mig hemåt, har nu kört kickboxning. Bra pass med mycket teknik. Imorgon väntar ett styrkepass nere på gymmet på förmiddagen, over and out.

Tiden går så fort. Så glad för alla fina runtomkring mig.


some look in shadows, some in light

Hoppade in på fiket igår eftermiddag och idag för frida blev magsjuk stackarn! Mer jobb och mer cash för mig, inte helt fel. Jobbar även lör& sön, på måndag ska jag plugga häcken av mig eftersom det inte blivit något pluggande sen i onsdags. Ikväll blir det lugnt, har varit nere och skakat rumpa på ett zumbapass nere på gymmet. Ny helcool tjej som hade passet, roligt med nya ansikten och andra stilar. Har tränat måndag-fredag denna vecka, älskar mitt sköna schema. Imorgon efter jobbet ska det bli mys med min älskling, längtar! Och vad händer mer imorgon, jo jasmina flyttar in i sin nya lägenhet, congratz babe!

Shit vad jag längtar till sommaren när man bläddrar bland sommarbilder, här har vi några

Före min 20 årsfest

Midsommar

Albufeira

Innan huggormen kom

Häng med grabbarna

Yes ikväll längtar jag lite extra till sommaren


crystal castles

Solen tittar fram ur diset och sprider ett varmt sken över den kalla glittrande snön. Riktigt fint utanför mitt fönster.

Har haft mycket mer att plugga, det börjar dra igång nu. Har fortfarande lätt och känner igen det mesta, fast på det muntliga har jag lika svårt som alla andra. Svårt att prata snabb kinesiska med en riktig kines. Låter kanske töntigt men vad kul det är att skriva en massa tecken igen! Kickboxningen igår var superkul, så jäkla skönt att få sparkas, helt klart det roligaste. Känns idag att det var länge sedan jag boxades.

Tränade imorse, liksom i måndags morse CX work och funktionell (massssssa styrka för ben, armar, rumpa och mage), men hamnade på reservlistan idag så trodde det skulle bli löpbandet men då var en kund från fiket där och jag fick hans plats! Hur snällt som helst. Har sedan städat hela huset och pluggat. Väntar nu på att pappa ska komma hem så att jag kan få mina nyutskrivna cv:n och sen ska jag sticka till jonas. Han har träning så vi hinner inte ses särskilt länge men vi får iaf sova tillsammans, alltid något. Ärligt talat fattar jag inte hur jonas fixar allt så bra, träningar fyra gånger i veckan, han går en tuff linje med massa plugg och ändån mitt i allt det där så fixar han alltid tid för mig. Min duktiga kille, en riktig kämpe som aldrig gnäller heller. All kärlek till dig. 
Imorgon blir det universitetet igen!
Midsommar 2010


come on now sugar

Full fart hela helgen. Min och jonas lilla fredagsdejt var mysig med bio och middag. Hamilton är ju inte min typ av film direkt men den var ganksa bra ändå. Jobbade både lördag och söndag, mycket folk nu i semeltider så hade en del att göra! Det var riktigt skoj att träffa killarna igen också, fastän det bara gått en vecka. Fick finbesök av eve också som tittade in en snabbis under hennes långprommis runt bromma. Blir alltid lika glad när jag träffar henne. Som avslutning på helgen åt vi middag med jonas pappa lasse på o'learys till champions league, spännande matcher var det. Så fort det blev mål ställde sig grabbarna i lokalen och skrek, skön stämning.

Idag har jag fått mycket gjort, tränat, pluggat och fixat lite med mitt nya cv. Ska iväg senare för att spela och sen vidare till retstickan jonas. Imorgon blir det universitetet och årets första kickboxningspass.

if you wanna

Var riktigt grym idag, fick beröm på det muntliga och senare hade vi en liten oförberedd diagnos och han varnade oss, ingen skulle antagligen klara mer än hälften, meeen jag fick 16 av 20! Det känns så roligt att gå i skolan, man blir helt trött i lilla huvudet men det gör liksom inget. En annan bra grej är att jag börjar bli frisk. Efter en vecka av huvudvärk, halsont och täppt näsa toppat med pms som resulterat i ett eller två extra kilon kan jag nu andas igen och känner mig både glad och pigg. Detta ska firas med träning imorgon på min lediga dag, dock fortfarande snuvig men who gives a fuck? 

Imorse fick jag sällskap hela vägen in till stan av min älskling, väldans mysigt att få gosa hela vägen in. Efter att jag fikade med eve igår åkte jag hem till honom och hängde hela dagen och kvällen, blev en massa bus. Imorgon kväll ska jag och min jonas ha en liten mysig dejt på stan, middag och bio. Riktigt trevligt ska det bli. Nu ska jag upp och mysa med mamsen, inga boys hemma ikväll. Love.


hey mama i wanna go surfing

Tjenare, jag överlevde min första riktiga skoldag. Ett litet missöde var dock att jag hamnade i fel sal det första jag gjorde. Upptäckte dock detta ganska snabbt att det bara var en annan där från det kinesiska uppropet och att alla runtomkring mig hade japanska böcker. Allt ordnade sig och hann i tid till min riktiga lektion som tur var bara var en trappa ned. Väl där inne så talar min lärare i den praktiska delen bara kinesiska och engelska, måste säga att jag hängde med rätt bra. Eller ja, jag förstod men hade svårt att prata när jag är så förkyld. Andra delen gick också bra, har inte hunnit få särskilt mycket plugg än heller men det kommer nog en del efter torsdag. Upptäckte att det fanns en hel del roliga människor i min grupp också. Blir nog en riktigt bra vår det här.

Imorgon ska jag plugga lite och sen ska jag träffa min fina evelina en stund. Hoppas verkligen jag blir frisk snart, det är ju hemskt att inte kunna andas. Måste hoppa säsongens första kickboxning, känns lagom kul. Men får istället spendera tisdagskvällen med min jonas, inte fy skam. Gullet säger att jag är söt när jag snarkar nu när jag är förkyld vilket får mig att känna mig lite taskig med tanke på att jag puttar till honom så fort han snarkar. Tur att det inte är tvärtom då hehe.


ni hao

Så var det gjort, uppropet är klart. Fick bästa tiderna också, 9-13! Var en massa skumma typer måste jag säga, men vad fan, de kanske tycker detsamma om mig. Hamnade i den svåra gruppen för de som hade förkunskaper men själv har man ju glömt allt. Vissa i den gruppen verkade helgrymma, får se hur det går i morgon. Börjar med muntligt i två timmar med alla smartskaft. Men det ska nog gå bra, hoppas jag. Känner mig mer nervös nu än jag gjort under dagen. Sitter tillochmed och läser gamla texter för att fräscha upp lite, gah. Är jag för dålig är det bara att byta till den senare gruppen så det ska nog ordna sig det med. Inhandlade nytt snyggt block och en superpärm, pennor och annat skoj. Älskar sånt där. Ordning och reda. Har till och med gjort iordning på skrivbordet för att få mer yta för plugg. Fan vad kul det känns. Zai jian!

Sanne och jag utanför Förbjudna staden där ett kinesiskt bögpar ville fota sig med oss

Hela ligan

älskade lillebror

Myste med lillskiten hela eftermiddagen igår som hade fixat en massa nya filmer till lilla sjuka mig.

Sommar i skåne för många år sen

back to school

Idag är den stora dagen gott folk, idag börjar jag skolan igen. Har upprop klockan tre men har varit vaken i flera timmar på grund av min hosta. Men är redan på bättringsvägen, inte alls lika illa som igår! Känner mig ovanligt lugn, men vet att så fort jag börjar bege mig mot skolan kommer jag bli sjukt nervös. Har redan fått schemat, kommer bara gå i skolan på tisdagar och torsdagar, herregud. Men kommer ha galet mycket att plugga så det är nog välbehövt. Anyhow, wish me luck!

Sommarkväll i skåne med min älskling 2010

heartlines

I fredags var min sista jobbdag, känns konstigt måste jag säga. Kommer vara så overkligt att börja i plugget och inte få hänga med mina fina grabbar varje dag. Samtidigt ska det bli riktigt roligt att få plugga kinesiska igen, mitt favoritämne. Fredagen gick alldeles för fort, och innan jag slutade fick jag en avslutningspresent. Det var ett jättefint halsband med Swarowski kristaller som jag älskar, helt klart mitt nya favoritsmycke! Tungt att gå ifrån jobbet, rann en liten tår på vägen till tuben. Handlade på systemet så mycket jag orkade bära och hann med en liten powernap innan sara ringde på.
Trotsade min ömma hals och huvudvärken som smugit sig på mig under dagen för att göra mig redo för utgång. Efter middagen kom jasmina och kristin (jasminas rommie) över för att joina min lilla förfest. Lite senare stack vi ut och vindarna bar oss till Berns. Blev en jättetrevlig kväll och massa dans på slutet. Efter standardfyllekäk splittade vi en taxi ut till orten, så värt. Fick sällskap hem av sara och vi hängde ett tag in på lördagen, mys!
Igår var jag inte så fruktansvärt bakis men var däremot sjukt hängig, så blev en lugn mysig kväll med min älskling. Sov dock största delen av tiden. Idag har jag inte heller mått bra, lite feber, ont i halsen, huvudet och örat. Kuk för att vara sjuk. Har varit frisk som en nötkärna hela hösten iaf. Blir massa alvedon och c-vitamin, kan ju inte vara sjuk på min första skoldag heller, tur att uppropet är sent! 
 


off with your head, dance til your dead

Finns det något roligare än att dansa? Älskar verkligen danspassen nere på mitt gym, har dansat tre dagar i rad nu och det ger mig så otroligt mycket energi. De har maxat zumbapassen så att speglarna blir helt immiga, galet jobbigt men lika galet kul! Kommer inte hinna med fler träningspass denna vecka tyvärr för imorgon ska vi fira Dannes examen och 24årsdag, congratz dannyboy!
Resten av veckan är späckad, full fart som vanligt. Idag var fridas första dag också, hon är ju för tusan barista och kickar mina latte i väggen. Riktigt duktig var hon måste jag säga. Enda minuset med den här veckan att det blir jättelite tid med min älskling, men svårt att hinna med allt ibland, bra att sakna varandra lite också.


Midsommar, vårt lag vann i kubb fast ingen ville ha mig i sitt lag, jag fällde flest!

rumour has it

Hjälp vad jobbigt det är precis innan man får all info inför terminstarten, är ju en person som gillar att ha koll.

Härligaste Sanne och jag i kina, satan i gatan vad vi var sjuka.

jonas kastar strumpor

Världens härligaste söndag. Vaknade precis innan min klocka skulle ringa, helt utvilad. Gick upp och åt frukost och stack sen ner till gymmet för lite zumba. Det var en helt grym kille som hade passet, har aldrig sett en kille skaka rumpa så! Vi var hur många som helst och speglarna blev helt immiga för att alla körde så hårt. Helt klart min nya favoritinstruktör, släppte loss och bjöd på sig själv till max, vilken energi. Sprang snabbt hem och hoppade in i duschen för att hinna till lunchen med sanne. Var så länge sen vi sågs men som vanligt var det som att ingen tid passerat, massa skratt och catch up. Tiden flög förbi och nu är jag hemma hos min älskling som när som helst kommer in genom dörren efter jobbet. Under tiden håller lilla katten elvis mig sällskap som bara vill kela hela tiden.

Helgen har varit lugn, i fredags blev det att chilla hos jonas, vi drack öl och spelade boxningsspel och sen kollade vi på rocky. I lördags jobbade jag, dagen gick snabbt och sen fick jag en välbehövd massage av jonas. Hängde med oskar under kvällen och somnade rätt tidigt, man blir trött av att jobba sex dagar i rad. Imorgon börjar min sista vecka, känns sjukt tråkigt. På tisdag kommer frida så ska jag lära upp henne, känns som att hon kommer bli perfekt där. Over and out.

Är såååå sugen på att sticka utomlands

första inlägget för detta år

Hej hopp! Nyårsafton var superlyckat, blev dock lite för mycket skumpa på tolvslaget så mådde lagom bra dagen efter. Alla samlades ute i villan halv fem och redan då började festen. Killarna hade fixat fint både inne& ute och middagen var jättekul. Lite senare rullade det in lite bekanta tjejer och festen spann vidare. På tolvslaget sprang alla ut till vattnet där massa raketer fyrades av och som speglades på vattenytan, himla fint. Fick en liten kyss strax efter tolvslaget och sen fortsatte partandet. Vaknade på söndagen och trodde jag skulle dö av baksmälla, men det var bara att gå upp för då var klockan redan halv två och det var dags för städning. Fick skjuts av sötaste carol och hoppade in i bilen med boysen som fortsatte att festa med öl, själv var jag dock inte lika partysugen. Städningen var rätt rolig eftersom vi var så många, och sen åkte vi hem för att ligga helt döda i sängen jag och min lilla älskling.

På måndagsmorgonen kom jag in som ett spöke på jobbet kvart i sju, helt trasig och en timme in så fick jag låna sängen och sova en stund. Hur gulligt som helst av ibbe, det behövdes må ni tro. Resten av veckan har jag spenderat hos jonas som varit kattvakt, och varje kväll har han lagat mat och jag har diskat, vi har haft det supermysigt. Nu ikväll är jag hemma igen och har just kommit hem från ett danspass, så nu är jag riktigt trött. Blir jobb imorgon och på lördag, pengar behövs nu när jag ska bli student. Helgen bjuder på lite allt möjligt som det verkar nu, däribland en lååång catch up med snyggingen sunny sanne!

Pssst, headern och allt är under konstruktion av gulliga lillebror.



RSS 2.0