valborg

Hemma innan elva för att hinna med några timmars sol, smörjer in mig, sitter fem minuter och sen helt plötsligt är himlen full med moln? Detta är så typiskt när man för en jävla gångs skull faktiskt smörjer in sig. Avreaktion.

Igår var jag ner till skolan och hälsade på, så himla roligt. Var dagens överraskning och barnen blev helt överlyckliga när jag kom in. 27 urgoa ungar som sprang rakt in i famnen, har saknat mina busungar som fan. Var där i 3 1/2 timme innan jag drog hem. Blev en lugn hemmakväll hos jonas igår, sjuka som vi är. Men är redan mycket kryare så det är skönt, tycker inte om att vara sjuk. Idag blir det fotbollsmatch, blir lite av ett derby när grabbarna möter min polare olles lag. Ska bli späännade att se, får skjuts av marie också, himla gulligt! Därefter blir det att handla mat och sen fira in sommaren med tjejerna och boysen. Önskar mickan hade varit här, vi har alltid firat alla valborg ihop. Men har ju grymt sällskap så kvällen kan inte bli fel. Här lite från förra året. Love





något stort på gång

Kära dagbok, jag har fått en fet förkylning och mår apa. Trotsar detta för idag ska jag ha en heldag med kära jasmina, blir picknick på djurgården i den underbara solen, näää juste, då kan man ju inte stanna hemma. D-vitamin är ju bra vetja, ska skippa sminket och få en massa färg. Fast är ju mycket snyggare med smink. Hm.

Gårdagen var väldans bra, promenixade och satt längs vattnet med saman i stan och sen blev det middag med min eve, så himla mysigt vi hade det. Kände hur mycket sämre jag mådde timme för timme under dagen. Men med mat i magen och lite piller av eve blev allt mycket bättre. Vi har stora planer för sommaren, och vi är inte lite taggade kan jag ju säga. Så fort vi kom hem började vi söka för fullt, blir en bra sommar gott folk, kommer nog bo i min resväska, inte helt fel. Nu ska jag lyssna vidare på satan i gatan och fixa. Love

 

the beauty is inside you

Godmorgon bloggen. Kunde verkligen inte somna igår och vaknade tidigt som fan imorse med halsbränna, hade lätt kunnat gått på yogan kvart i sju. Men ändå skönt med en lugn morgon, ska gå på två halvtimmes pass hyftsat snart. Fick mess av jasmina igår, gullet bytte sitt pass så imorgon blir det en mysig eftermiddag med snyggingen, nice! Först den här härliga dagen, älskar när hela dagen ligger framför en.

reading at the end

Kom hem igår i bra tid från landet. Har haft det superskönt uppe i hälsingland, varmt och soligt. Så vad har jag gjort? Tiden har ju gått så fort. Resan min började med att sitta ihopklämd bredvid en tjock gubbe som satt och snarkade större delen av resan. Men tiden gick fort och snart var jag framme. Blev en god natts sömn och på fredagen högg jag och pappa ner träd och donade ett par timmar. Riktig gårdskarl var jag, bra träning! Solen sken så blev lite solning tillsammans med moster och morbror som stannade på middag också.
     Lördagen var det ju påskafton, fick två gulliga ägg av brorsan, dels godis och sen middag och bio! Blev en tur på stan och sen påskmiddag hos mia och tobbe, riktigt gott och trevligt. Har varit en nykter helg också, mycket roligare att köra så oj vad jag har fått köra hehe.
     Söndagen var lugn, vi solade och chillade, åt gott och promenixade. Tidig uppgång igår så var hemma strax efter tolv, körde en del ner så bilresan gick ju skitfort. Har haft det superskönt uppe på landet. Hade kunnat stanna mycket längre.

Så nu är jag som sagt hemma igen och ska ta det lugnt på min lediga vecka, eller inte. Idag har jag haft häcken full, lunch hos jasmina (hur fan kan man vara så snygg som hon, ett mysterium), varit hos en liten doktor som sa att allt var finfint, tränat och sytt upp min långklänning (ni vet korta människor får sy om kläderna). Imorgon blir det morgonträning, fika med saman, sen middag med söta evelina. Ni ser, häcken full. Blir förhoppningsvis en härlig eftermiddag med jasmina på torsdag innan boxningen och sen på fredag en heldag på mitt gamla jobb. Sen på lördag är det valborg, herregud, redan maj? Sjukt konstigt att inte fira med mickan, tur att jag har min balkis. Saknar min mickan väldigt mycket just nu. Skickar lite kärlek härifrån stumpan.

Min lediga vecka blir inte så ledig, men när ska man annars hinna med allt egentligen? Får ju iaf sova lite längre och göra en massa skoj om dagarna. Minus att jag inte lyckats ta mig så mycket tid för jonas den här veckan bara. Plus för att jag hjälpte till att bygga hans ikeabyrå igår kanske? Pratade nyss med honom i telefon, då försökte han vara lite extra gullig så att jag inte skulle skriva något alltför elakt om honom. Men har man en ursöt kille så har man, för han är ju väldans gullig min jonas. Love


send me on my way

Onsdag kväll, middag med älsklingen och den sista packningen, men som vanligt blir det väl att kasta ner allt i sista sekunden imorgon bitti. Bär av till landet efter jobbet, bussen går fem. Har längtat så otroligt länge efter mitt hälsingland, äntligen får jag åka dit igen. Blir vila, mat och släkt, promenader och böcker. Ska bli så jävla skönt med andra ord, vila! Och sen är jag ledig hela vecka 17 också, så 10 dagar har jag, lovely. Blir nog ingen uppdatering förräns jag är hemma, så glad påsk på er. Love!

Så här grönt är nog gräset inte än, men snart så

fluorescent adolescent

Den här tiden förra året var det skivor, skivor skivor som gällde. Massa prov emellan baksmällorna i skolan men det gjorde absolut ingenting att det var så mycket. Allt var så roligt och alltid fanns det någon skiva man bara var tvungen att gå på. Kan bara inte fatta att det har gått ett år sen redan? Lite nostalgisk blir jag så här med kate nash dunkandes.
Helgen var kalasbra, lördagen var grymt härlig med vackert väder och världens bästa tjejor på djurgårdsfärjan och skansen. Mycket skratt och bus. Blev sedan rosé i vårsolen på framsidan med jasmina och sedan gav vi oss ut i pulsen, mötte upp emelie för några glas vin och därefter festade vi vidare med jonas och boysen. Fick sällis av gullejonas hem också. Tack för en grym lördag! Seg och bakis på söndagen, chillade rätt länge innan jag träffade disa i vby där vi snackade skit i solen och shoppade. Stack sedan till jonas för årets första grillning och sedan lite gymning.

Igår, måndags var jag helt i baktakt. Kändes aldrig som att jag aldrig vaknade till, men eve var så söt och tittade förbi en sväng på eftermiddagen, pinglan piggade upp mig lite iaf. Släpade mig till dansen trött som jag var men kul var det och idag har jag haft massa energi.
Dagen har gått fort och mest bestått av skratt. Blev busringd av chefen, dog av garv, men borde nog inte skriva om vad det var. Hehe men roligt som fan var det iaf. Plus en massa skämt och skoj och sms hit och dit. En riktig drivardag. Ville berätta om den för mickan, men det gick ju inte att ringa. Slog mig då att hon faktiskt är en bit bort. Det gjorde ont.

Men men, körde kickboxning ikväll så nu är jag slut! Fick mycket spö, slag i fejan och sparkar i huvet, men jag panga inte korsbandet som michigo, stackarn! Lärde mig sjukt mycket idag, längtar tills nästa pass men kommer nog ha ont imorgon. På torsdag sticker jag till landet efter jobbet för att fira påsk med släkt och familj, tråkigt att jonas inte följer med bara. Kommer hem måndag och sen är jag faktiskt ledig en vecka till, hur lyxigt är inte det? Lovely. Så, bara två dagar kvar nu. Juste, en sista grej. Spelade på hästar i fredags med chefen, och, vi vann! Inte jättemycket, men ändån. Så, nu vet ni allt om de senaste och kommande dagarna people. Love

Hässelby brudarnas skiva, emilia sötis och avatarvickan aka fyllesmurfen


spring in my heart

Lördag morgon, utsövd och sugen på frukost. Idag tittar solen fram och jag och jasmina ska ha världens goaste tjejer, julia och ida. Blir en dag på skansen i vårvärmen och sedan en fet utgång med snyggingen. Nu en mysig frulle med min älskling. Perfekt lördag!


Mysig vårdag 2010

all of the lights

Tjenis penis. Nej uisch så får ma nju inte säga. Men ni som känner mig vet ju att det hoppar grodor ur min mun konstant. Hehe. Helt slutkörd i kroppen, spinningen var så in i helvetesjobbig. Hamnade längst fram, framför tränaren och gruppen också, då vill man ju verkligen inte visa sig svag. Körde så astman kändes och gjorde mig snurrig, hårdare kunde jag inte kört. Men nöjd som fan är jag nu måste jag säga, bra där vickan.
Fick besök av både mange och linda idag på jobbet idag också, riktigt roligt. Mycket var det fram till två, eld i baken hela dagen. Får se om jag får några hjärtan utskurna i brödet av högstadiekillarna imorgon. Alltid lika kul.

Ska köpa Harry Potter imorgon dirr när jag slutat, dvdn släpps då och sen ska jag raka vägen hem till älsklingen för filmmys, längtar! Är ju en riktig liten HP nörd, väntar fortfarnade på min uggla med mitt intagningsbrev. Har jag glömt att säga hur mycket jag ser fram emot lördagens planer med jasmina? Juste, nu vet ni. Känner att jag är back on track, glad och sprallig. Love

såg solen gå ner igen

Redan har den här måndagen flugit förbi. Har mått prima idag måste jag säga, haft det grymt lugnt på jobbet och hunnit dansa ett grymt roligt pass. Sitter här och känner hur sängen kallar, men ville bara berätta om min braiga dag. Småsmsat med mina fina hela dagen och hade sån tur att jag fick prata med mickan på chatten, lycka! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills jag får hälsa på min sessa i paradiset. Bra dag, ser fram emot helgen. Ja hela veckan faktiskt. Varje dag ska jag göra något kul. Imorgon blir det flöjt och spinning, på onsdag släpps harry potter som ska ses dirr med mi amore, torsdag boxning och sen har vi fredag, noche de romantica, och på lördag ska jag och jasmina hitta på något kul med mickans småsystrar, troligtvis skansen och sen ska hon och jag hitta på egna bus. Veckan kommer nog flyga förbi, bra blir det i alla fall. God natt.

Snart är det sommar, har varit 15 grader idag, lovely

look how they shine for you

Sunday. Sov länge med min älskling, somnade om och sov lite till. Åt en lång frukost, myste och busade innan han begav sig hemåt. Satte mig i lä på framsidan i solen med kofta och skinnjacka, fick ta av mig bägge till slut för att det blev för varmt, usch vad hemskt. Eller inte, fick tom lite färg! Började på min bok som jag köpte till mickan också. Helt underbart att sitta i solen och läsa. Åkte sen till plantagen med mammi&pappi, köpte en fin blomma som nu står här och pryder mitt skrivbord.
Blev sedan storhandling, mat och krämer ni vet. Träffade eva också. Men oj vad ont jag fick i magen, varannan månad får jag sjuka kramper, hade så ont att tårarna brände bakom ögonen. Fick peta i mig en massa alvedon och så låg jag bara på sängen med en kudde på magen och krampade i en timme innan jag kunde andas igen. Men nu känns det bättre när pillrena kickat in.
Och när jag ändå håller på att klaga så har jag gjort illa min vänstra fot rejält, troligtvis är det väl en spark från träningen i torsdags. Den är svullen och gör ont att gå på, och vissa rörelser känns det som att foten ska brytas, tummen upp på den va? Har hur som helst haft på voltaren nu så det känns lite bättre men är orolig för hur det ska gå att jobba i nio timmar imorgon. Det ordnar sig nog med mer voltaren.

Teatern igår var bra och middagen mysig. Trevlig restaurang med riktigt god mat, var ändå hemma i skön tid, både jag och jonas var trötta från våra äventyr kvällen innan. Sov riktigt gott. Nu väntar en lång skön dusch och sen ska jag mysa med te. Blev en riktig viktoriadag idag. Peace

let your smile change the world, but don't let the world change your smile


the best of me

Tjenare. Lite sliten idag. Blev stressigt igår men jag och sara kom till slut fram till angelicas middag. Träffade massa nya sköna människor, alltid lika kul! Drog vidare mot nattens puls och dansade loss med snygga 20åringen och sen dansade vi lite till. Har skitont i min vänstra fot när jag går på den, mindre skönt. Fick skjuts både in till stan och hem, underbart, och vi stannade på donken på väg hem. Bättre chaffis får man väl leta efter, hans enda krav var att vi skulle stanna och äta, nice eller vad? Tråkigt att sara fick feber och inte följde med ut bara. Riktigt rolig kväll måste jag säga, tack angelica! Ska snart hoppa in i duschen men först ska jag boka min bussresa upp till landet i påsk. Pratade just med mia, världens bästa moster. Gosh vad jag längtar.

Ikväll ska jag och jonas med min familj på teatern där pappas kusin är med och spelar, Karl den tolfte av august strindberg. Efter det ska vi ut och äta, blir nog riktigt trevligt. Men det som är roligast är att jag får träffa min älskling, har längtat efter honom. Vill åka nu så jag får pussa på hans fina kind. Fram till dess ska jag chilla med stort c. Love

Är så jädra sugen på en röd skinnjacka, pic sthlm streetstyle

up up and away

Kära dagbok. Gladare för var dag. Tisdag- flöjt och spinning, tog mer än bra. Bästa var när jasmina överraskade mig på jobbet. Onsdag-hemsk träningsvärk, trevlig middag med pappis kusin och sedan en riktigt jävla härlig kväll hos mi amore. Torsdag- ännu gladare och kickboxning, överraskad av finaeve på jobbet. Fick hjälp av en liten tjej som hette saga som älskade att sopa med städningen, cool 7 åring som fick mig att le. Helt död i kroppen nu dagboken, trött tjej här.
Imorgon ska jag och sara på kalas hos angelica, det ska hinnas fixa både blommor och present. Fullt ös. Men mer ös lär det bli under middagen och utgången, taggade är bara förnamnet. Det eviga problemet återstår dock, what to wear? Hej svej leverpastej.

Grattis till söta angelica, 20 bast!

up is the only way

Grät bokstavligt talat floder igår. Mickan kom hit, vi pratade och hon fick sina presenter och sen fick jag skjuts till jonas, så gulligt av henne. Sen när jag knatade ner för backen och såg henne köra iväg var det som att vrida på en kran. Jag kunde verkligen inte sluta gråta, grät och grät, fortsatte hela kvällen. Kom några tårar imorse också. Har sett helt förstörd ut hela dagen och haft bajsont i huvet, men vad gör man. Mår bättre nu, har fått finmycket stöd från alla mina fina också. Nu är jag hemma och ska snart bege mig till balkanbiffen. Fick nyss ett sms om att mickan nu är framme med ett helskönt gäng, de har redan börjat shota och hon befnner sig i paradiset. Då känns det redan lite bättre att hon har det så bra. Nu känner jag mig så otroligt glad och hoppas att hon får en vild första natt. Festa lite åt mig och balkanbiffen också babe, själv ska vi till solarieöarna ikväll. Yes nu kom pappa hem med bilen också. Love

till min bästa vän

Så är det dags, imorgon åker du på ditt livs äventyr. Du kommer träffa så många underbara människor, få så många härliga upplevelser. Du kommer blomma ut än mer, bli starkare, hitta dig själv och kanske dina drömmars plan. Allt väntar dig där, jag är så otroligt stolt över dig och glad för din skull. Ingen förtjänar det mer än du, så åk nu på dina drömmars resa och lev livet. Saknar dig redan, det knyter sig i magen och får svårt att andas när jag tänker på att du inte kommer finnas fem minuter ifrån mig. Kommer bli konstigt att inte vara med dig på valborg, midsommar och min födelsedag. Men tiden kommer gå fort, och snart hälsar vi på dig min älskade vän. All lycka och kärlek till dig, älskar dig <3

Vi har så många minnen ihop, här har du lite av det bästa från våra år ihop hjärtat

Elverket i 8: an



Hälsingland 08

En av många vilda partynätter

Saknad blir du av alla








Första fredagen  i gymnasiet tjejer















Vi har gjort många galna grejer tjejen, och fler kommer det bli

Balkis och jag kommer sakna dig så

Tur att fyllesmurfen och balkanbiffen har varandra

Vi får hitta på egna bus utan dig så länge


Så åk nu ut på äventyret så ses vi snart bästis, all kärlek och lycka till dig <3

girls night

Sista kvällen igår med mina kära michaela, har nog inte riktigt förstått än att hon åker imorgon, imorgon? Kommer nog som en chock senare. Blev en kväll med jättegod mat och det bästa sällskapet man kan tänka sig. Alla begav sig hemåt efter middagen, alla var rätt trötta med planer för dagen. Ska svänga förbi henne senare med lite presenter jag har fixat, tror hon kommer gilla dem! Själv hade jag tänkt träna idag men har bajsont i halsen och huvudet så blir nog pass på den idag. Får ta det lugnt med en kopp te eller så innan jag ska bege mig ner till mickan och verkligen säga hejdå, en sista kram innan vi ses om ett par månader i kreta. Herregud. Därefter blir det mys i soffan med sagan om ringen i jonas soffa när han ska plugga. Peace

give me more

Gick och tyckte lite synd om mig själv på jobbet i fredags, knaprade alvedon men glad var jag att halsen inte gjorde ont i alla fall. Trött som få fixade jag tilll mig och begav mig till skolan. Precis när jag gick in blev jag skitnervös, ringde sara för att få sällskap in men hon var långt borta, jävlar. Skakade av mig det och gick in, gick ju jättebra, ibland är man bra töntig. Hade hur som helst en så jävla rolig fredagskväll. Skrattade så jag fick ont i magen till evas alla skämt, gud vad jag har saknat min lilla familj. Åt god mat, dansade och minglade, hade ju en del att catch up, har inte träffat folk sen julas. Tiden går så fort. Blev sedan meddragen till garbo, behövde inte ens visa leg, raka vägen in, nice. Blev ännu mer dans och sedan en korv (korvgubbe utanför= lycka) och taxi hem, mår faktiskt bättre idag än jag gjorde igår. Behövde väl rensa ut systemet med lite skratt och dans.
Drog bästa aprilskämtet igår också på festen! Saman och Saeid är barndomskompisar och hänger väldigt mycket, så jag och angelica tisslade och tasslade, självklart ville de ju veta vad vi pratade om. Efter mycket tjat så sa vi att alla trodde att de var ett kärlekspar på julfesten. Killarna höll på att smälla av, och sen sa vi april april! Så jävla kul haha. Kanske behövde man vara där.

Hinner ju aldrig hälsa på i skolan, men v 17 ska jag ha några dagar ledigt, då ska jag vara en hel dag med mina pluttar. Tydligen saknar de mig fortfarande, blev så glad att de fortfarande tänker på mig, mina ungar. Ge mig vecka 17 nu. Nej nu ska jag dammsuga och hjälpa lilla mamsen innan vi ska på shoppingtur. Ikväll ska vi ha en liten avskedsmiddag för min bästa vän mickan, ojoj säger jag bara. Kommer nog bli en del tårar.  Love

Har ett leende på läpparna idag

RSS 2.0