weekend away

Nu är det inte många timmar kvar tills jag och Eve är i Jönköping för att hälsa på vår fina Jasmina!
Under dagarna som gått har jag hunnit med styrketräning, vladimirs grymmaaste zumba pass, en del plugg, pussat på min älskling, middag med lilla Lindolini och AIK match med Jonas, tweek och hans tjej. Det enda som återstår nu är packningen, har bara några timmar på mig men har bra koll så det ska nog gå snabbt.

Ska bli så himlöa skönt med en liten weekend away, riktigt skönt. Nej packa var det va? Hemskt svårt när min jonas ligger och sussar så sött, vill ju bara krypa ner hos honom och gosa. Back to work.



Det är bara att konstatera, framtiden går framåt

Påsken var inte så traditionell i år. Mamma och pappa var på landet och brorsan har inte varit hemma på ett tag så jag bodde hos Jonas torsdag-måndag. Full rulle alla dagarna. Träffade Sara i fredags och på kvällen så kom grabbarna över och det blev fest hela natten. Tog det lugnt, men fick bara tre timmars sömn eftersom grabbarna höll igång vilket resulterade i en pajad dörr och sebbe som ramlade in i en stol och lite roliga pukefilmer. Jobbade lördagen, sov en stund efter jobbet och sen så rullade folket över igen och festen var igång igen. Höll igång till klockan var 6, hellyckad kväll. Var länge sedan jag skrattade så mycket! Roliga grabbar det där, och självklart bjöd lelle och sebbe på en liten stripp och en massa sköna korkade citat, däribland rubriken.

På söndagen var vi hemskt trötta, som vanligt vaknade jag tidigt så jag tyckte det var en bra idé att göra hela huset skinande rent. Borde bli hemmafru. Jag och älsklingen avslutade vår lilla bakisdag med pizza, chips och cola. Har typ levt helt på kolhydrater hela helgen, känns på lilla magen nu hehe.
Jobbade i måndags också, lugn dag. Stack ut på en liten joggingrunda och sen kom Jonas över på en liten middag med mamma och pappa som kommit hem från landet.
Idag har det blivit plugg, jobbade lite på Glitter idag och nu är jag hemma från kickboxningen. Calle höll ett skitroligt men tungt pass med massa sparkar och intervaller. Fick köra med Niklas så blev extra roligt och lärde mig en massa.
That's all peeps, dräggiga påsken i stora drag!


Guess what?

Efter ett jättesvettigt zumbapass så kom instruktören och ägaren för gymmet och frågade om jag var intresserad av att bli zumbainstruktör! Hon sa att jag var glad och duktig på att dansa och trodde jag skulle passa bra som instruktör. Blev så himla överraskad och glad, vilken komplimang liksom!
Håller på och kollar när de närmaste kurserna går, men verkar som att jag är i Turkiet då. Men allt löser sig nog. Nu väntar duschen och sen plugg i solen på ballefjongen.

Blir jag instruktör blir det mycket mindre av sånt här!

today was a pretty day

Biljetterna är kirrade, Eve och jag fixade imorse, nästa helg drar vi ner till vår söta Balkisbiff i Jönköping! Ska bli så jäkla skoj, längtar.

Körde ett tungt muskelpass nere på gymmet imorse, trött som fan är kroppen, sprang och körde pilates igår också. Skönt att köra slut på kroppen så man slipper tänka på allt. Har solat en stund ute i solen, hur skönt som helst. Blir dock lite störd av grannarnas byggarbetare som vill prata en massa. Men trevligt det med. Är lite röd, solen tar mycket nu! Har börjat jobba på talet och pluggat lite också. Ska snart stika iväg till min älskling. Blir att gå upp tidigt imorgon för ska ta mig hem och köra ett Zumbapass nere på gymmet. Fått in en del träning nu, känns skönt. Mår som bäst då.
Har en sån sjuk längtan till min och jonas resa. Drömmar om blå hav.




lights out, words gone

Den bra känslan försvann, borde sluta bli förvånad. Nu blir det fint att fira påsk med min älskling. Min klippa.


it's about where you going

Hej och hå, grym helg people! Lugnt i fredags med älsklingen, jobbade i lördags. Roligt men en del att göra. Skyndade mig hem, hoppade in i duschen, fixade mig och sen bar det iväg till Eves tjejmiddag. God mat och dricka med alla härliga tjejer. Rullade senare vidare hela gänget och mötte upp Max och hans pöjkar. De hade fixat bord med bubbel och massa annat kul, en liten surprise till vår födelsedagsflicka. Som vanligt var det dansgolvet som gällde och vi dansade till 3 när det var dags att åka hem mot sängen. Jobbade söndag så fick 3 timmars välbehövs sömn. Var ganska trött när jag vaknade, men inte särskilt bakis. Duktig tjej tackade bestämt nej till shotsen förstår ni. Grym kväll med världens bästa Eve!
Var hur lugnt som helst på jobbet i söndags, alldeles för lugnt. Var hos jonas på kvälla, så vi fick iaf sova ihop.

Jobbade hela måndagen på fiket, spelade och dansade på kvällen. Gick så jävla bra att dansa, har mycket energi nu. Ska strax ner för ett pilates pass, behöver stärka bålen och ryggen. Får se om det blir löpbandet innan.
Har fått extra tjänst på Glitter, så ska hoppa in när det behövs, helt perfekt eftersom jag har så mycket extratid på vardagar. Blir antagligen en hel del i sommar, och ikväll ska jag lära mig stänga.

Hoppar landet verkar det som, tråkigt men behöver pengarna. However, så blir det Jönköping nästa helg för att hälsa på Jasmina! Läääängtar!





RSS 2.0