tell me now baby is it good for you

Väntar på att min lilla älskling ska komma hem så att jag får pussa på honom. Lyssnar på rock som förr i tiden och sippar te medans jag kikar runt på potentiella julklappar till min kära. Det pumpas bland annat U2, Bruce S, the clash och ramones, nice med andra ord.

Riktigt sugen på en vit päls, hur snyggt som helst

but you don't really care for music, do you?

Maxad helg. Lugn myskväll med min älskling i fredags och sov ut länge på lördagen. Efter lite bus drog jag in till stan, fick med mig en söt topp och sen blev det att dra till F&J som bjöd på grymma pannkakor. Hängde kvar där rätt länge, blev nämligen lite sista minuten ändringar med sara så hann med både vin och ännu mera häng hos sötisarna.
Därefter begav jag mig mot odenplan med sara där det vankades middag med lite nya vänner. Där lagade grabbarna en grym middag medans vi tjejer drack Saras goa drinkar och fnittrade på. Tiden flög förbi och behövde snart bege mig hemåt, skulle jobba söndag.
Väl vid tunnelbanan så pratade jag med kära eve som satt och drinkade med sina tjejer och som självklart övertalade mig att joina ett tag (var ju inte direkt svårövertalad om man säger så). Väl där hann vi med några glas och massa skratt, det var verkligen ett superroligt avslut på lördagen. Och det sjuka var att hela lördagen var så spontan.
Förr var jag ett sånt planeringsfreak och flippade ur för minsta lilla förändring, men nu kör jag verkligen med go with the flow. En bra förändring hos mig själv måste jag säga. 
I söndags hade jag lite huvudvärk, men mådde hyfsat bra ändå. När jag kom fram så hade killarna gjort det jättemysigt inne i fiket med adventsljusstakar och allt som hör till. Dagen var skön, alla kom och köpte med sig en massa pepparkakor och lussebullar och sen gick de. På kvällen blev jag hämtad av Jonas och så myste vi hos honom.

Just nu värker kroppen av trötthet efter kickboxningen, inget näsblod idag inte. Hade mycket bättre flyt än på länge kändes det som. Full fart hela veckan blir det som vanligt, har något varje dag, varje vecka, men vet ni? Jag är LEDIG på torsdag, helt jävla underbart ska jag säga er! Love

Snart snart snart

to escape the day

Mår riktigt illa så hoppar att dansa ikväll, magkatarren hälsar på lagom till helgen och ska antagligen jobba söndag, kult! Får väl vara lullig på jobbet. Veckan har varit bra, pigg och på gott humör. Pysslade om min älskling igår kväll, förkyld och slutkörd som han är. Längtar tills imorgon då vi ska ses igen.
Åkte på en smäll på kickboxningen  i tisdags av niklas så att jag blödde rejält med näsblod, kändes som att det aldrig skulle sluta och fick tillslut hoppa av mattan för att det rann så mycket. På mattan, kläderna, ner i halsen när jag försökte dölja det men ja, av från mattan en stund. Blev förevigad men den får ni inte se här. Det slutade efter vad som kändes alldeles förlänge, sköljde av det värsta i ansiktet och tryckte in tandskyddet i käften och hoppade upp för lite mer sparring. Ibland är jag tuffare än vad många tror.

På jobbet idag kom en kille som jag inte kände igen fram till mig och sa:
-Heeej, hur mår du?
-Heej, öh jo det är fint tack hur är det själv?
-Jo det är bara bra, du, den här är till dig! Och så satte han en blomma på disken.
- Vaa, haha till mig? Varför då?
-Jo du kommer nog inte ihåg det, men jag var här för en månad sen när min telefon hade dött och du var så himla gullig och snäll när du hjälpte mig. Sa att jag skulle köpa en liten tackpresent men det ville du inte ha. Men nu är jag här, tack så mycket för hjälpen förut.

Fattar ni hur glad jag blev och hur många tack den killen fick, han gjorde verkligen min dag. Fan vad det finns många fina människor där ute. Gosh alltså! Och imorgon är det fredag, hur nice är inte det. Längtar efter att använda mitt nya blodröda Chanel på läpparna till en snygg stass. Passar jäklans bra med mitt bruna hår ska ni veta. Nej nu är det teatime darlings.


don't run away when it's calling from the edge

Söndag kväll, men ingen söndagsångest här inte. Bara samma jobbiga känsla som kommer när man är ensam och den hårda stämningen trycker runt en. Veckan har varit bra, var hängig i början av veckan, det hängde kvar från helgen men piggade på mig ordentligt och har hunnit med en del träning i veckan. Hade en så härlig kund i fredags, vi hade ett jättedjupt samtal och jag blev så berörd av hennes ord. Gjorde verkligen min fredag. På kvällen gick jag och brorsan på Breaking Dawn, som jag längtat! Vi har sett alla tillsammans på bio. Tyckte inte den var så dålig som kritikerna skrev, men å andra sidan är man ju en riktig twillinörd.

I lördags sov jag ut, vaknade av solljuset vilket var helt underbart. Nuförtiden vaknar man i beckmörker och går hem i beckmörker. Mötte upp mickan för lunch (vi satt ute i solen vilket var lovely) och massa catch up och sen sprang jag ner till gymmet för att shaka loss på ett zumbapass. Drog till jonas på kvällen och myste till sista HP som just släppts. Sov ut idag också vilket var underbart men idag har allt varit så himla grått och det har duggat. Som tur var träffade jag Eve som lyste upp som den sol hon är. Städade sen åt jonas eftersom han har så fullt upp och kände att jag ville vara lite snäll. Nu ska jag mysa med en kopp te och se någon snyftis.


you want a revelation

Köttade på ordentligt idag nere på worldclass. Först blev det funktionell cirkelträning under noga övervakning av diana, en helcool tjej som kör thai och ska vara med i sm. Tjejen är liten men har verkligen grymma muskler. Hon pushade på en ordentligt och snart var det dags för afrikansk dans, tiden flög förbi och var helt slut men stannade ändå kvar för ett corepass. Nu är jag helt död. Vet inte om  jag börjar bli förkyld eller om min kondition har gått i ide för ikväll fick jag knappt luft under träningen trots att jag tog astmamedicinen för en gångs skull. Har fixat undan jobbig skit nu, typ räkningar och sånt. Helgen verkar bli lugn, har ingenting planerat, ska pyssla om mig själv, sova, läsa, träna och pussa på min älskling. Ja, precis det jag känner för för stunden. Love.

Inga poser här hehe, sena som vi var och mickan stog och stampade utanför restaurangen på Kreta

Gosh, både brun och blond! Nu är man blek och brunhårig, fast snygg ändå.

just promise to never let me go

Min älsklings 22 årsmiddag blev superlyckad! Middagen var verkligen jättetrevlig med släkt och vänner. Efter att de flesta dragit satte jag mig och grabbarna i jacuzzin och bubblade med skumpa i två timmar. Bestämde oss in på småtimmarna att dra vidare till werre där vi partade på och var inte hemma förräns halv 7 söndag morgon. Mådde självklart hemskt dåligt på söndagen men var iaf inte lika sliten som min lilla prins som låg helt däckad tills 3 då jag körde upp honom. Båda var ju trasiga men hjälpte honom faktiskt med städningen på mottagningen och åkte sen mot mig.
Somnade självklart tidigt och var helt sjukligt trött under måndagen på jobbet. Typ vandrande zombie. Men tog mig till gymmet ändå för ett aerobic/styrkepass, men tro mig, hade inte mycket att ge. Fick somna i jonas famn sen, helt underbart.

Imorse tog det emot att gå upp före min lilla älskling som låg och sussade så sött. Han är så otroligt söt när han sover, en riktig gosebjörn. Jobbet rullade på idag och det blev faktiskt lite fäktning! Nash fick så klart spö och ville sluta direkt, men ändån. Sen kom min räddare i nöden, Eve, med mina hörlurar, är nu en hel människa igen. Stort tack fina du! Sitter nu nyduschad och slut med en hemskt trött kropp, var ett hårt pass på kickboxningen ikväll. Vi körde en massa nedfällningar och kast, svåra grejer förstår ni, och man flyger som en vante ner i mattan, eftersom jag är liten och kort har jag myyyyyyycket svårare att fälla killarna. Men man är inte alltid på topp. Träffade tranis som körde efter mig, blev riktigt glad av att se min gamla vän och vi ska försöka ses snart. Saknar grabben och våra galna upptåg i plugget. Nej nu kallar sängen. Peace


pumped up kicks

Min helsköna chef ibbe skickade iväg mig till solariet imorse, trodde först att han skämtade men icke. Sminkade av mig fort som fan och sprang iväg till det nya  superfräscha solariet i brommaplan och hann precis dagdrömma mig bort om portugals stränder när tiden avr slut och det var dags att gå tillbaka till jobbet. Avkopplad, röd och svettig kladdade jag på lite make och sen var det bara att börja jobba igen. Dagen har gått fort och jag bjussade på sushi till lunch, mumma. Har varit på riktigt bra humör idag och fick en vinflaska av min galnaste kund Spisen som tack för att jag alltid springer och sätter upp lappar på hans dörr när han är sen. Blev verkligen jätteglad, himlans gulligt gjort.
 Som sagt, dagen flög men hann i vanlig ordning med lite hänga gubben, mitt och ibbes eftermiddagskul typ. Stack ner till gymmet och skakade rumpan tills jag blev helt genomblöt av svett på ett zumbapass. Har inte haft några planer ikväll och det har avrit så jäkla skönt, kollat film med mamma och pappa, fixat naglarna med stenar och massa annat fix som man aldrig hinner i veckorna. Snart ska jag gosa ner mig med gamla OC avsnitt och sova som ne prinsessa. Hade dock varit trevligt att gosa med min älskling, men får vänta till imorgon.

Imorgon blir det massa fixande, min prins fyller nämligen hela 22 år på söndag och imorgon blir det både släktmiddag plus att några av grabbarna ska också vara med, bubbel i den nya jacuzzin med boysen och lite party. Men först har jag tusen ärenden och lite överraskningar att ordna så ska upp med tuppen imorgon. Over and out.

we are shining

Lördagen bjöd på en lugn och skön dag på jobbet. Stack hem och duschade av mig och sen bar det av mot evelina. Blev ingen mässa för oss, men däremot blev det en grym middag, bubbel och massa catch up och förfestande innan vi begav oss inåt mot staden. Hamnade på berns där vi dansade runt och festade med söta emilia och elin. Drog vidare efter många timmar på dansgolvet och mötte upp brorsan som fixat skumpa. Taxi hemåt och aningen sliten på söndagen. Riktigt lyckad kväll.

Veckan har rullat på, har dock varit hemskt trött. Somnat på tunnelbanan och bussen flera gånger, onice. Dansade  house i måndags med en urgullig instruktör, superkul pass och tisdags blev det kickboxning. Hade tänkt köra spinning på onsdagen men fick en väldans bra idé att åka in till stan istället för lite shopping så det blev en liten change of plans. Köpte dock inget?! men så blir det ibland, trots att det är hemskt ovanligt. Mötte sen upp sara för middag hos våran kära kines för att äta dumplings och catch up. Supermysig onsdagskväll måste jag säga. Torsdagen spenderades hos min älskling med en massa bus och mys. Vecka nhar verkligen flugit förbi.


RSS 2.0