the color just strikes me

Förra veckan rullade på, jobb och lite träning. I lördags firade vi söta Elin som fyllt 20. Blev en fet hemmafest med många gamla ansikten från högstadiet, sjukt roligt. Hade en liten middag och förfest hos mig med eve, mickan, jasmina och filip innan vi drog dit. Väl där blev det dans, dans och en massa skratt och bus. Lyckad kväll som slutade med en öm kropp och lite sår och igår mådde jag väl inte helt hundra. Blev en mysig söndagskväll hos jonas.
Har avrit helt död idag på jobbet, glömde flöjten hemma så brorsan var väldans gullig och mötte mig i vby för att jag skulle hinna till spelningen. Skönt att spela igen men man är riktigt ringrostig efter sommaren, och sen blev det ett danspass nere på gymmet. Nya koreografier med ny skön musik, grymt kul men har galet ont i höger ljumske? Får se hur det känns imorgon på kickboxningen. Nej nu väntar min underbara säng. Love


talk

Fredagskvällen blev lyckad, förfest i en mysig lägenhet med jessica och mickan, jordgubbar och jordgubbsvin. Därefter tog vi taxi till G där vi dansade hela natten, mina skor pajade så fick skutta runt barfota (Frodo) och buggade loss med annika min kollega från skolan, henne har jag verkligen saknat. Mötte upp gullebrorsan mitt i natten som väntade en halvtimme på mig, fick sällis med hans kompisar som även de ville vänta. Segade hela lördagen, sov och tog det lugnt och skönt.

Hade tänkt kolla in älsklingens match men regnet öste ner. Blev hämtad av marie och så åkte vi hem och lagade mat. Snart kom jonas hem efter en vinst på planen och vi tog det lugnt under kvällen. Grabben var pigg och sugen på att festa medans jag var lite tröttare om man säger så, slutade med att jag sov kvar när han drog vidare. Vaknade såklart tidigare än min sötnos, tio minuter senare ringde jasmina. Om jag blev glad att höra hennes röst igen. Hemkommen igår natt och idag flyttade hon till jönköping, och imorgon börjar hon skolan. Modigt att ta det steget.
Chillade hos jonas ett tag och drog sedan hemåt och fick med mig lite basicgrejer från vällingby. Körde sedan till jasmina för att ge henne en hejdåkram, usch jobbigt som fan att säga hejdå. Tuff vecka det här, tuffare söndag. Vill bort härifrån nu, längtar till landet. Pratade med mia och ska åka upp dit någon helg snart framöver. Snart väntar sängen, i veckan blir det jobb, träning och att träffa lite folk. Over and out.

back to work

What up people? Har jobbat på för fullt och hunnit med att både försova mig rejält och jobba en del lördagar. Festat, varit på poolparty hos sunny och hämtat mickan på arlanda för att nämna lite. Igår var första kickboxningen, helt underbart att få slåss igen. Tränar med en massa gamla ansikten igen, riktigt kul. Imorgon väntar dans på gymmet men först en fet utbetalning på banken, yes den är äntligen här, skatteåterbäringen. Dock försvinner allt direkt så är pank fram till löning. Men men. Då får jag åtminstone behålla allt. Får se avd helgen bjuder, ska bli skönt att få sova länge. So long!

Kvällen då vi firade min 20 årsdag!


into the wild

Fjällvandringen var fin med jonas härliga släkt. Drog till doktorn dagen innan vi åkte upp som sa att jag ahde dubbelsidig öroninflammation och bihåleinflammation. Ganska illa alltså så jag fick en fet jäkla penicillinkur som tar slut imorgon och kortisonspray. Känner dock av örat fortfarande och hade feber häromdagen och så satans ont att jag inte kunde jobba i måndags så borde nog gå tillbaka till farbror doktor.

Lite mer om fjällvandringen, mådde ju inte helt hundra som ni förstår, men jag och jonas låg i täten i princip hela tiden. Vi var nio personer, de flesta tältade och några bodde i stugor. Vi gick över 1,2 mil varje dag med 16,5 kg på ryggen, men det minskade ju varje dag i takt med att man åt upp maten. Vet inte hur många lemlar och renar vi sett. Vädret var alldeles lagom varmt för linne de första dagarna men de två sista dagarna regnade det och vårt tält läkte in, så jag och jonas betämde oss för att bege oss tillbaka med de andra i gänget en dag tidigare. Även danne och sara som tänkt vara ute längre än oss begav sig hemåt till storstugan i åre där varma duschar och bastu väntade, inte helt fel efter att ha levt ute i vildmarken, även fast det har sin charm det också. Så vi fick en extradag i Åre och självklart tänkte vi dra ut på äventyr så det blev att paddla kajak. Riktigt skönt måste jag säga, vill jag definitivt göra igen. Riktigt bra vecka i Åre och ute på Jämtlandsfjället.

Jobbade första dagen idag, är helt slut fastän det har varit lugnt. Stannade ju som sagt hemma igår för att jag var så svag, tur att man har en så snäll kille som ställer upp. Starten på första passet var iof inet så skön, kvinnan i köket sa direkt att jag hade blivit tjock och kände på mina armar. Hon sa det på ett glatt sätt som om det vore en bra grej, men herregud? Aja, kanske en snäll sak att säga i hennes land. Behövde liksom inte riktigt en till påminnelse. Fan har ju haft semester OCH varit rejält sjuk.

En sista grej i det här långa inlägget...
Mickan kommer hem snart!! Helt sjukt att det inte ens är två veckor kvar, ja ni fattar ju att jag längtar. Och jasmina, saknar dig babe.


RSS 2.0