Bye bye sweden

Har varit sjukt lugn hela morgonen, men nu är det bara en halvtimme kvar tills jag blir upphämtad av eve och hennes mammi, så nu börjar det kännas. Gaaah vad kul det ska bli! Och självklart är jag brutalt taggad! Nej ni, dags att stänga väskan nu. Puss på er så länge!


tjolahopp

Midsommar blev grymt, härliga människor och massa partande, kubb, grill och lekar! Och hörni, jag gjorde fin fina midsommarkransar. Hade självklart en lång bakisdag med jasmina som bestod av maddicken, glass och hp. De senaste dagarna har varit mest att packa, tvätta och grejja, träna och fia lite mer. Så nu mina vänner, imorgon bär det av!
Sticker med min kära evelina för en massa sol och bad i Albufeira. Herregud, så fort det har gått. Ja ni kan ju förstå att jag längtar till imorgon. Love <3

Jag och älskling på midsommar

Och imorgon sticker vi stumpan!

midsommarafton

Glad midsommar alla fina. Ikväll ska det firas ute i hby vid vattnet med grabbarna och jasmina ska fira sin första riktiga midsommar med oss. Vackert väder har vi också, det kommer bli en härlig midsommarafton. Nej nu har jag inte tid att sitta och häcka här, mycket att fixa nu. Glöm inte att lägga sju sorters blommor under kudden nu pojkar och flickor, själv har jag ju mina drömmars man.

Säger varje år att jag ska binda mig en krans, kanske ska göra enlika fin som denna?

Psssst mickan, första midsommarafton utan dig, saknar dig bästan <3


no time to think of consequences

Lördagen började med stor inhandling på systemet med pappa som bärhjälp. Blev fixande under resten av dagen och sen rullade jag för att hämta upp jasmina. Vi hann med lite skumpa och skitsnack medans vi fixade oss men ack så fort tiden gick. Snart plingade det och mina snygga pinglor rullade in. Alla samlades med bubbel på balkongen i det varma sommarljuset, därefter blev det middag och sen hade jag lovat pappa att han fick ha sin fiskdamm. Ja hehe fiskdamm, fast det var fiskdamm med shots. Blev sen min grymma cheesecake till efterrätt och presentöppning, och wow vilka fina presenter jag fick. Tiden gick jättefort och snart bestämde vi oss för att dra till jonas som hade fest. Missade såklart bussen, men vi tog den andra och sen taxi från spånga. Hos jonas väntade grabbarna och där blev det fest ända till morgonen. Tusen tack till alla som var med under lördagen, ni gjorde min födelsedag grym, love! <3



Snodde de här från tjejerna, kommer fler sen!

hello

Klänningen är köpt, fixat rätta underkläderna och klackarna är framställda. Maten är handlad, efterrätten förberedd. Har dock en massa kvar imorgon men allt kommer gå snabbt när man väl sätter igång. Frågan är bara vilken färg på naglarna och hur maken ska bli. Läget under kontroll med andra ord. Känns skönt men nu vill jag bara vila i min älsklings famn. Tyvärr är han hos sig och jag hos mig ikväll. Funderar på att turn in early tonight, har sovit så dåligt de senaste dagarna. Behövs nog om man ska orka med att dividera med familjen om allt imorgon. Aja, nog nu. Imorgon blir det partyhatten på för då ska jag firas av mina kära kalaspinglor. Over and out!

Birthday girl

Så, nu har ponken fyllt 20 år! Har fått hur många fina gratulationer som helst redan, och klockan är inte ens tre. Överväldigad blir man. Så vad har jag hunnit göra nu då på min dag? Sov ut och vaknade med en stor kra mfrån mammsen. Vi åt en mysig frukost tillsammans och gjorde oss iordning. Pappa slutade tidigt och när han kom hem blev det presentöppning. Fick pengar, världens hetaste klackar av oskar (tusen tack), en vett och etikett bok (mycket användbar vill jag säga, kanske är det en hint till att uppföra mig lite bättre och sluta svära?), ett jättefint armband och lite annat smått och gott. Sen körde vi ut till solstugan för en god lunch vid vattnet. Sen svängde vi förbi vällingby där jag köpte min nya telefon, blev den senaste samsungen som varit ute på marknaden i två veckor, känns riktigt bra måste jag säga. Fick en pling från jonas och ibbe som busade på jobbet och försökte lura mig att jag fått sparken, men den gick jag icke på.

Vad ska man mer göra när man fyller 20 då? Jo viktigast av allt, SYSTEMBOLAGET! Så gled in på systemet och köpte lite rosa bubbel, passande tyckte jag. Tryckte nästan upp leget i ansiktet på kassören, så ivrig var jag, hoppade nästan i kassan. Snart kommer älsklingen för att fira mig, men det riktigt stora kalaset väntar på lördag, håll i hatten mina damer. Love!


Här är mina nya lovers


Hello

Vaknade igår, måndags morse och behövde inte gå till jobbet, en sådan underbar känsla. Sov till tjugo i elva då jag vaknade med ett ryck och la mig ute och solade i flera timmar, så sköööönt att bara få dega och absolut inte göra någonting. Brände mig och sen kom min älskling hem, vi bara busade och tittade på film, trötta som vi var. Man blir faktiskt trött av att sova i tolv timmar och sen somna i solen. Sov inte lika länge idag, skjutsade ut min käras familj till arlanda som nu befinner sig på soliga mallorca. Snart är det jag och eve som står på arlanda, åååååh!

Blev en tur till stan, säger bara att oskar är för gullig, mer får ni veta imorgon på min födelsedag...... Hittade en smashing klänning till lördag och en tur till tandläkaren som glatt sa att jag inte ens har tandsten, bra det med tanke på att jag betalade 800 spänn (rabatten gäller inte mig för att jag är född i juni, får den efter att jag fyllt 30?) och att tandblekningen jag vill göra i höst kommer gå på 5000 om man ska göra det rätt med mina rotfyllda tänder. Kul. Plus att jag har fått en löneskuld på 4000 från mitt gamla jobb för att ansökningarna inte gick in som de skulle inför ledigheten på aruba. Kompetent personal med tanke på att jag försökte ordna med det där i tre månader, fick höra att kärringen gått in i väggen och att allt kommit till rätta nu. Nu, ett halvår senare? Pratade med hur många som helst, tom rektorerna för att allt skulle lösa sig i höstas, helt seriöst, suger att halva semester kassan brinner upp bara sådär. Hoppas det dröjer innan jag får betalningen för tänker fan leva loppan i sommar, precis som planerat.

 Gaah, avreaktion. Jävla idioter, glad att jag inte jobbar där längre. På tal om att jobba och okompetent personal så måste jonas hoppa in för helgpersonalen (de är tre stycken som delar på lördagar? Småbrudar alltså) så jag ska jobba på fredag så att han får vara lite ledig iaf. Så nu blir min och jasminas partykväll på torsdag inställd också. Har tusen saker att fixa inför lördagens tjejmiddag. Men det ordnar sig.

Och imorgon blir man tjugo år. Ska bli skönt att få gå på systemet själv säger jag bara men annan känns det fortfarande som att man är 16. Man har inte det där pirret i magen längre kvällen innan. Kan inte riktigt förstå att man blivit så gammal. Tiden går fort, känns inte som att så mycket har hänt men det här året har avrit fullt av nya händelser, vänner och erfarenheter. Man har blivit ett år äldre. Peace


i just came to say

Kära dagbok, long time no see! Nu måste du ju undra vad jag har gjort eftersom jag inte har skrivit på så länge. Nåväl, förra veckan var fullproppad med roliga grejer. Stressade i onsdags iväg till disas mottagning efter jobbet, mne hann i precis lagom tid.  Solen sken i trädgården när jag träffade hela hennes familj, släkt och vänner igen efter flera år och studenten själv var så himla fin. Efter en massa mingel, skumpa, mat, lite mer vin och skratt dök en massa bilder på mig och disa från våran värsta fjortistid ihop upp på bildspelet, skrattade så mycket. Efter en väldans trevlig mottagning bestämde jag migi i sista sekund att hänga med ut på studentskivan, men duktig flicka som jag var drack jag inget mer ute på krogen, inte för att det behövdes direkt. Missade självklart bussen så min planerade kväll blev inte så planerad med andra ord.

Var hemma först halv 4, steg upp en och en halv timme senare, klockan fem. Sliten var jag med andra ord men körde på, hade häcken full hela torsdagen så hade inte tid att vara trött. När jag berättade senare på eftermiddagen för min chef trodde han inte på mig eftersom jag hade varit så bra hela dagen, duktig tjej. Hann hem till danne och sara för att låna deras dusch och sen bar det av till killarnas lillkusin ammandas studentmottagning. Även denna mottagning var supertrevlig men var hemma i sängen till tolv med älsklingen.

Försov mig såklart sista dagen innan semestern, men hann precis tills jag började. Det syntes dock mer att jag var sliten, men mycket kaffe och koffeintablett gjorde susen eftersom fredagen också var överlamrad med beställningar.
Såååå i fredags var min sista dag, så nu väntar 7 veckors semester, den ni!
Kunde självklart inte fira min nyvunna frihet än på ett bättre sätt än med jasmina, blev middag och en liten utgång på terassen. Riktigt riktigt bra kväll med snyggingen.

I lördags blev det att assistera mamma eftersom vi hade min 20 årsmiddag för släkten på lördagskvällen. Blev en tur för att hämta lite bröd hos de duktiga spångakondis tjejerna och en tur till mitt eget kondis där bagaren hade gjort en jättefin tårta till mig, beställde egentligen bara e n vanlig jordgubbstårta men den här hade extra allt, superfin, kanske för att han tycker jag har snygg rumpa vem vet? Nej men han vill göra extra sa han faktiskt, vår knäppa bagare.
Därefter rullade min moster och morbror ner från landet, bara för att fira mig, bästa presenten man kan få. Sen kom även jonas familj och så drog middagen igång, fick massa fina presenter och mamma hade gjort grym mat och kvällen slutade med att jag, sara och maja racade nerför trappan på min madrass. Blev en lugn söndag med sovmorgon, lite träning som slutade hemma hos jonas.

Så kära dagbok, en lång updatering om vad som hände förra veckan. Hej svej leverpastej. Snodde berits bild också, ja Berit, inte jasmina.



somewhere down in the ocean

Blev en lång powerwalk med linda i den varma sommarkvällen, riktigt mysigt och roligt att träffa henne igen. Ni vet när man träffar folk som har kännt en sedan barnsben, det blir lite som att man är liten igen. Så var det i fredags, hade tänkt ta det lugnt men hade så mycket myror i brallan, solen sken och humöret var på topp så ringde disa som självklart blev lika pepp som mig. Fixade mig snabbt och mötte upp bruden för en natt på stan, och vi hade så himla roligt, kändes som att man var fjorton igen. Typ de fnittrigaste småtjejerna med mycket smink men samtidigt de grabbiga kaxiga tjejerna som rapar och drar bajsskämt. Barnsligt enligt vissa men hemkt kul enligt mig. Vi drog till sommar för att möta upp o&a, men träffade där halva blackan, blev nästan lite som en reunion. En härlig kväll som slutade alldeles lagom i tid också.
Mådde som jag förtjänade i lördags, solade  och somnade i solen, så att man mådde ännu bättre och käkade brunch med brorsan. Kollade sedan på jonas fotbollsmatch, blev en mysig hemmakväll och igår solade jag på hans underbara terass med utsikt över vattnet för att sedan bege mig hemåt framåt eftermiddagen.

Visst är man alltid sig själv med alla sina vänner, men alla vänner känner en inte på samma sätt, man har delat så mycket olika erfarenheter, i olika skeden i livet. Alla plockar fram olika drag i ens personlighet har jag tänkt extra mycket på sistone. Kanske för att det finns så mycket i en person, saker som skett och minnen som man växt bort ifrån, förträngt eller glömt bort. Man utvecklas hela tiden och sådant som var viktigt förr betyder plötsligt ingenting längre medans andra saker helt plötligt blivit centrala. Fick helt plötsligt en konstig känsla, en överväldigande känsla. Vi vet inte vad som kommer hända, allt är möjligt. Det är bara att följa med, vara i nuet och njuta av tillvaron, ingen dag är den andra lik.



hey young world

I know, extremt dålig uppdatering här. Vad har hänt då, fan full rulle hela tiden och tiden bara springer iväg. Redan 1 juni, om exakt två veckor fyller jag 20. Var ju nyss liten?
Så, i fredags blev det shopping och middag med lilla maja för att sedan kolla in grabbarnas fotbollsmatch. Blev även B&J med lite filmmys. Lördagen spenderades hos snygga sara med lite skönt folk, blev en trevlig kväll med goda drinkar in på småtimmarna. Söndagen var ingen höjdare kort sagt.
Har jobbat sen i måndags och det har blivit en del rusher, så dagarna går fortfort. I måndags sprang jag och jonas till hby gård, gymmade och sprang tillbaka. Lite body combat på det igår har gett mig en skön träningsvärk idag.

Blir en lugn skön kväll ikväll, älsklingen pluggar på för sin stora tenta i min säng, vill bara ruska om alla hans papper men det är alldeles för farligt. Så ska lägga band på mitt bushumör och hoppa in i duschen istället.
 Peace.

RSS 2.0