thanks for the time

Hemskt dålig uppdatering, I know. Men här får ni en snabbversion av förra veckan, träning och gos med älsklingen som vanligt. Under helgen blev det både invigning av jonas jacuzzi med skumpa, kaffe hos sara, utgång med mickis&balkis som var hemma över veckan, fördrinkar hos f, scones i solen på mickans veranda, trippelpommes och annat skoj. Den här veckan har det varit full rulle som vanligt och det är redan torsdag kväll.
Tur det för den här torsdagen sög riktigt jävla hårt av många olika anledningar, mitt humör, dålig sömn, PM fucking S, och massa annat jävla skit. Inte ens afrikanska dansen fick mig på bättre humör.
Men imorgon är det fredag, ny dag, nya tag. Blir släktmiddag hos jonas för att fira jörgen och sen på lördag ska jag jobba. Efte rjobbet blir det full fart, ska vara med min kära evelina och vi förmodligen ut på bus efter middag hos henne. Ska bli riktigt roligt att få hänga med min pärla igen, längtat hela veckan. Over and out.

and every breath we drew was hallelujah

De senaste dagarna har det varit fullmåne och i vanlig ordning har jag drömt så otroligt myckekt om allt mellan himmel och jord. Vaknade helt på fel sida igår med en obehaglig känsla som jag inte kunde bli av med på hela dagen. Men dagen flöt på trots att jag var sur som en gurka och det blev massa missar i köket som vanligt. Efter jobbet drog jag till flöjten och min prins hämtade upp mig i sin varma sköna audi efter. Blev ett danspass medans han pluggade och efter det mådde jag tusen gånger bättre. Men det bästa igår var att få ligga i hans varma famn tills jag somnade. Min klippa, min älskade jonas.
Verkligheten och tiden knackar på och stormar iväg, vart är man på väg? Snart kommer konsekvenserna för valet om framtiden och allt känns så jävla skrämmande. Vill frysa tiden och stanna här en liten stund till, tillsammans med min älskade. Fuck. Den här dagen som varit så bra. Men allt går väl inte att trycka bort hur länge som helst, särskilt inte till jeff buckley. Sa jag fuck?


stop running

Idag är jag lite sliten måste jag erkänna. Blev att hänga med grabbarna igår och då går det ju som det går. Rolig kväll iaf. I helgen har Mia&Totta varit hos oss nere i storstan så i fredags lagade pappa sin grymma wok för att välkomna dem. Älsklingen var här och det var en rolig kväll. På lördagen så gick jag i vby med mia och sen åkte vi ut till kallhäll för att fika hos Annika och Håkan. Ida var där också så det blev en massa skratt och flum som vanligt, man skrattar allltid så mycket med henne. Vi gick i höstsolen längs vattnet och bubblade på som bara den, och snart var det dags att dra. Hade tänkt vara hemma och ta det lugnt, men så blev det inte. Blev ännu mera skratt med grabbarna och jag och jonas var hemma ganska sent vilket känns idag. Kom hem ganska tidigt imorse och har typ bara softat hela dagen, hemskt skönt. Sen ikväll ska jag och jonas hem till hans pappa för söndagsmiddag. Riktigt bra helg.


for the thrill of it

Torsdag kväll. Varje vecka går så fort, vart tar tiden vägen? Kroppen värker skönt efter träningspassen tidigare ikväll, cirkelträning, afrikansk dans och core. På vägen ner mot gymmet hade jag lurarna i öronen och går förbi ett hus när en kille går ut för att slänga soporna. Han hejade glatt och frågade om jag skulle träna, jag hejade glatt tillbaka lite pafft och svarade ja, och han önskade mig en trevlig kväll. Har aldrig sett killen men tänk vad lite kan göra en glad. Mer sånt.
Gårdagen spenderades med min älskling, vi drog och tränade och åt pannkakor till middag. De senaste dagarna har det varit fullt upp på jobbet, kul med fart och jag tror att solen har fått alla på glatt humör. När kunderna stigit in i butiken har kalla vindar dragit in och utanför börjar allt skifta i gult och rött, hösten är verkligen här. I helgen vill jag tillbringa mycket tid ute och njuta av höstens prakt.

Världens bästa moster mia och morbror totta kommer ner till sthlm imorgon kväll, ska bli så roligt att träffa dom igen! Hade tänkt åka upp till landet den här helgen men det var ingen idé när de kommer till mig istället. Så ska försöka umgås så mycket som möjligt med dom, imorgon blir det stor middag med hela familjen och älsklingen och sen så får vi se vad helgen bjuder på. Underbart att inte ha varje minut planerad måste jag säga. God natt.


bulletproof

Hej hopp gummisnopp! Riktigt lugnt på jobbet idag och har blivit lite bortskämd idag av min gulliga chef. Fick både kebabrulle till lurre och så kaffe på det (i know what, jobbar ju på fik men behövde inte lyfta ett finger ska ni veta) och sen gjorde han i princip all städning, riktigt snällt.
I vanlig måndagsordning så var det dags för flöjt och det gick riktigt bra, fick massa beröm. Därefter var det dans på gymmet och det var sjukt kul, stämningen var på topp. Så nu sitter jag nyduschad och kall men jävligt nöjd. Grymt bra start på veckan people. Nu kallar den varma sängen, hemskt kallt här hemma. Peace.

shoot me down, but i wont fall

Maxad helg. Rolig middag och fixande hemma hos sara i fredags innan vi begav oss mot stan. Blev ett glas vin på ett halvskönt ställeinnan vi blev övertalade att dra där brorsan och hans lilla crew var, vilket visade sig vara ett stort gäng. Massa shots och öl och nya namn innan jag och sara drog vidare till berns där vi dansade runt och stötte på sanne och gänget. Riktigt kul att se snyggingen igen, det sjuka var att vi hade samma make, samma typ av kläder och smycken utan att ens veta att vi skulle ses. Lustigt sånt där. Hade hur kul som helst med Sara, som alltid. Hemma fem, men det var det värt. Grym kväll med finisen.

Gick upp med tuppen lördag morgon, svängde förbi eve för lite frulle och sen blev det lite shopping i stan och sushi till lunch innan jag drog till frissan min. Kände hur trött jag var när jag satte mig i frisörstolen men det glömde man snabbt bort för jag hade så kul med Sandrella. Den här gången la hon i en mörkare toning och vips så var jag klar, tiden går alltid för fort med henne. Blev supernöjd med håret, har faktiskt aldrig avrit så nöjd med en frisör, känns så skönt att vara i trygga händer.
Blev sen att skynda till jonas och grabbarnas fotbollsmatch och fick sällskap med mickan, så fick härligt sällskap i kylan. Kvällen blev ganska lugn, vi hängde med tweek och lelle men jag somnade på soffan, så jag var lagom rolig. Men det var hemskt skönt att sova, hehe.

Söndagsmorgonen sov jag och älsklingen ut, mös och bara drog oss. Kollade serier halva dagen, busade och bara slappade. Framåt mot kvällen åkte vi hemåt mot mig för söndagsmiddag och på vägen dit så gjorde ett samtal att jag bara började gråta. Knasigt, men det är nog en del som jag bara trycker bort nu. Tur att jag har min jonas, han är så jäklans fin jämt. Love.

fire away, fire away

Landade i måndagskväll, var lite seg i tisdags men det var bara att köra på. Tillbaka i stockholm, var som sagt helt fantastiskt i Rom. Men dit ska jag igen.
Körde kickboxning i vanlig ordning på tisdagskvällen, blev sparring med en brittisk kille som var riktigt stor och inte hade någon direkt koll på vad han gjorde så det var i princip bara att skydda och blocka så man inte flög som en vante över mattan. Men grabben manade på och kaxade om det var allt jag hade, så till slut gav jag honom en fet smäll på käften och då slutade han äntligen jiddra. Så gör man. Lite kul var det, för efter passet sa han till grabbarna: -Eyy you better watch out for this one, she is a tough one. Smacked me in the face really hard! Och grabbarna instämde och sa: -Aaa, hon är tuff.
Riktigt kul faktiskt!

Blev att gymma igår med älsklingen och sen mys på kvällen hos mig. Idag har jag varit seg men tog mig ner och körde tre olika halvtimmespass. Först stationsträning med olika styrkeövningar, sen afrikansk dans som alltid är lika roligt och sen lite core på det. Så nu har jag gjort mig förtjänt av en lång natts sömn.

Redan fredag imorgon, hemskt skönt. Och roliga planer har jag också, blir middag med sara och sen ska vi ut och göra stan osäker i vanlig ordning. Man vet aldrig avd som händer när man hänger med den tjejen, men vi är ett ganska bra radarpar måste jag säga. Kul har vi alltid. Men på lördagmorgon måste jag upp tidigt för ska tona håret igen, det har blivit så ljust nu. Tänkte svänga förbi eve som jobbar helg också, och sen ska jag på grabbarnas sista fotbollsmatch för säsongen. Full rulle som vanligt. Mer får ni höra på söndag. Love


arrividerci roma

Romantisk och helt underbar har min och jonas weekend i Rom varit. Som nyförälskade har vi gått i den varma solen hand i hand, pussats och viskat vackra ord när vi sett de otroliga saker Rom har att erbjuda. Colosseum, Pantheon, Fontana di Trevi, Vatikanen och st. Peters kyrkan för att beskriva lite i korthet. Massa god pasta, pizza, gelati och vin på vackra uteserveringar runtom i stan tillsammans med jonas härliga familj. Är helt förälskad i Rom, vart man än gick var det så vackert, fasaderna så välbevarade och riktiga konstverk och broar&fontäner överallt. Vi bodde superfint precis utanför St. Peters kyrkan, hela hotellet var som ett museeum med takmålningar, antika möbler och högt i tak med stora balsalar och kristallkronor. På återseende Roma.

RSS 2.0