waiting

Är hemskt förkyld, tror det är bihåleinflammation. Är det inte bättre på måndag blir det en tur till doktorn. Tänker inte vänta så länge som jag gjorde förra sommaren, åkte på dubbelsidig öroninflammation och bihåleinflammation då.
Har jobbat på sen i onsdags, har gått bra men mycket folk nu när det är rea. Folk beter sig riktiga grisar, packigaste packet kommer in när det är rea och drar och flyttar ALLT och kladdar. Nu när man jobbar helg är det mycket kortare pass, så känns inte särskilt tungt att jobba, nice. Och imorgon blir det kortaste passet, skönt att öppna!

I torsdags träffade jag mickan för lunch innan jobbet. Riktigt mysigt, var ett tag sen! På kvällen blev jag bjuden på middag av jonas med hans pappa, brorsan danne och Sara. Riktigt trevligt! Eftersom jag är lagom pigg så blev det lugnt igår, däckade ganska snabbt när jag kom hem efter stängningen.
Idag så blir det jobb fram till stängning och sen så blir det grillning hos Eve med lite pinglor!
Längtar efter Jonas, två nätter ifrån honom är två nätter för mycket.


wrapped in the warmth of you

Efter vår härliga vecka i Turkiet var jag inte så pigg, fick lite problem med öronen men det lasig snabbt. Hoppade in för frida som var på Hultan efter en vilodag hemma då jag knappt orkade prata med en kotte. Jobbade tors-lör. Fyllde år på fredagen och fick en massa fina gratulationer och vackra blombuketter av killarna på jobbet, Eve som överraskade mig, mamma& pappa, lillebror och min älskling. Firade enkelt hemma med familjen och jonas, eller oskar drog och stannade inte ens på middagen men han grattade och gav mig blommor. Jobbade dagen efter så blev lugnt, ville inte göra en stor grej av det så det var perfekt. Fick fina presenter också, mestadels pengar vilket uppskattades!
På lördagen efter jobbet så kom eve och så käkade vi en smarrig middag, drack lite bubbel och sen så blev det en ganska spontan utgång till F12. Rolig kväll med en del dans men som vanligt blir det ju smockfullt med folk där. Dock råkade jag nocka eves söta lilla näsa och vi blev inte alltför långdragna. På vägen hem mådde vi inte så bra, båda fick helt sjukt ont i magen, kanske att vi åt eller drack något halvfräscht, vem vet? Lyckad kväll iaf!

I början av förra veckan så åkte jag och jonas ut till adelsö. Blev två dagar och en natt där. Jonas klippte gräset, jag läste, vi myste, grillade och tog promenader. Men tiden gick alldeles för fort och sen blev det att jobba på glitter torsdag, midsommarafton och sen på söndagen igen. Riktigt lugna dagar men allt har gått bra, börjar komma in i allt ordentligt nu så det känns kul.

Midsommarafton var riktigt trevlig, jag jobbade (helt dött, stängde vid 2 och kom iväg fort som fan) och sen på kvällen så firade vi Jonas mamma som fyllde år. Vi åt sill, grillade och hade det roligt som alltid. Och vilken smarrig tårta Marie hade gjort! Lite senare så sprang vi över ett tag till grabbarna som firade hos Lelle. Alltid kul att träffa boysen, men vi drog redan vid tolv då Jonas började tidigt dagen efter.

Nu har jag blivit riktigt jäkla dunderförkyld. Började i söndags innan jobbet med halsont som på kvällen gick över i jätteont i halsen, öron, huvud, rygg och frös som bara den. Frös och svettades hela natten men mådde bättre igår när jag skulle till tandläkaren. Åkte dit i ösregnet, hämtade blekningen och kom till slut hem som en dränkt katt. Väl hemma igår mådde jag hemskt dåligt igen. Sov, drack en massa te, sov lite till och drack mer te. Usch och fy säger jag bara. Men som tur är är jag sällan sjuk mer än 3 dagar och imorse mådde jag tusen gånger bättre! Har varit och hämtat mitt nya pass, ätit lunch med mamma och pappa, hjälpt till att storhandla och bäddat rent och städat mitt rum. Nu känner jag mig bara lite förkyld. Stor förbättring! Vilket är bra för nu ska jag jobba fem dagar i rad på glitter from imorgon. Strax kommer min älskling, längtat hela dagen. Bara en natt ifrån honom är jobbig. Over and out.





Hur söt kan man bli?









Turkiet

Hej hopp, än har jag inte övergett dig bloggen!
Turkiet var hur mysigt som helst. En otroligt vacker ort med höga berg runtomkring över det blå havet och lagunen. Enda minuset var att hotellet inte var lika så modernt som vi trodde, och sängen var för kort för långa Jonas. Annars fanns det bra pooler, god mat med nyfångad tonfisk, jätteräkor osv, men man hinner tröttna lite fastän maten är bra. Därför åt vi ute två kvällar ändå, fanns en massa mysiga restauranger längs strandpromenaden (vi bodde precis vid havet och längs strandpromenaden, fast vårt rum var högre upp och vi hade en finfin utsikt över orten).

Vi hade en jättefin vecka tillsammans med massa bad och sol, helt grymt väder med riktigt behaglig värme och inte ett enda moln framför solen! Så skönt att bara få rå om varandra, busa i vattnet, läsa, äta och dricka gott, ja bara ha det riktigt jäkla härligt! Vi åkte till den fina lagunen en dag (det var där vår privata strand var men vi hängde mest på den utanför vårt hotell för den var närmare), en lååång båtutflykt där vi var på flera olika stränder och vikar. Det var när vi klättrade uppför en ö för att se utsikten som plötsligt hela marken skakade, man trodde att man tappade balansen och att det snurrade till men snart hörde vi ett avlägset brak, stenbumlingar föll ner för ett berg långt bort. Vi var med om en jordbävning, lite ballt var det. 6,1 på richterskalan. Kvällen efter kände vi en till när vi satt och väntade på middagen men den var mycket mindre.

En riktigt rolig grej vi gjorde var paragliding. Vi åkte 45 minuter uppför ett berg på slingriga och läskiga vägar. Berget var lika högt som Kebnekaise! Väl framme på toppen så fanns bara bergen runtomkring dig (ett berg en bra bit bort hade snö uppe på toppen men det måste ha varit mycket högre) och det azurblå havet som sträckte ut sig ut långt långt bort, det och stupet. Vi fick en ryggsäck med lite remmar medan din instruktör la ut den stora skärmen (typ fallskärm) och linorna. Sedan så kopplade han fast sig bakom en med fallskärm och allt. Jonas och några stack iväg före mig. Och man var inte kaxig när man stog där kan jag säga, det där stupet var jävligt brant!
Sedan så  sa de att man absolut inte fick sluta springa för då skulle man göra illa sig ordentligt, absolut inte sluta springa. Gjorde en ju inte lugnare. Helt plötsligt så han spring och oj vad jag sprang, vinden tog tag i oss men inte tillräckligt, bara att fortsätta springa och sen var vi i luften. Och den känslan när man var över bergen och havet. Det var verkligen som på film. Helt otroligt vackert, vilken känsla det var. Tills han gjorde en spiralturn, då flög man ner i en snabb spiral och jävlar då trodde jag att jag skulle ramla ur. Men det var jävligt roligt också. 45 min i luften kändes som 5, ville gärna vara kvar i luften lite till.

När det var dags att åka hem ville ingen av oss åka, man hinner knappt komma ner i varv på en vecka. Vi hade det så himla roligt och mysigt ihop också. Men vi åkte hem glada och nöjda med en massa fina minnen.

Tack för en underbar vecka min älskling! <3
















Update

Ingen bloggning på jag vet inte hur många veckor. Så vad har hänt då? I stora drag så var det ju tentaperiod, pluggade väl inte såpass mycket som jag behövde av många anledningar, mycket drama och saker så plugget var inte min största prioritet. Ena tentan gick bra och den andra mindre bra, men klarade mig iaf och det är ju det viktigaste. Har fått vara mycket med min älskling som alltid är världens klippa. Busiga och roliga dagar. Hunnit med några powerwalks med eve, och hon kom nyss hem från NY!

Vad har mer hänt? Jag har jobbat en hel del på glitter, gått bra och dåligt men det är en bra erfarenhet och pengar är mer än välkommet när man är student. Glad att jag har två jobb! Svårt att hinna med allt ibland.

Oskar tog sin student i fredags och då kom en massa släkt och vänner. På utspringet spöregnade det men det brydde sig inte studenterna om! Jag hämtade tårta med elin&johan i discobilen, vi drog upp musiken rejält, det gillade dom! Mina småsysslingar har blivit stora nu, börjar 5:an och 7:an tll hösten. Blev såklart en massa killsnack, och elin ville att jag skulle sminka och fixa håret på henne. Min lilla sminkdocka. Mottagningen blev superlyckad och Oskar var så stilig i kostym och studentmössa. Alla var riktigt slitna på lördagen och jag flyttade mig i princip från sängen till att kolla Twilight med elin&johan i soffan.

Jobbade på fiket i söndags och måndags (igår) och därefter var det upp till vby för att köpa allt från solkräm,  shorts bikini och aceton plus en masssssa annat. Älsklingen mötte upp mig och så fixade vi de gemensamma grejerna och tog de tunga grejerna med sig när jag skulle springa själv. Kunde inte bestämma mig för vlken bikini jag skulle ta, så min kloke pojkvän tyckte jag skulle ta båda. Köpte också 2:a och 3:e Gme Of Thrones böckerna också. Var hemma 19.00 heeeeelt död och då var det bara att börja packa. Vi åker ju nämligen till Turkiet idag!!!!

Fick med mig kläder för 20 dagar verkar det som och måste nog slänga ut en del. Packade som sagt i en massa och snart plingade det på dörren. Världens sötaste eve tittade förbi för att ge mig en kram innan jag åker, och så fick jag en jättefin pensel från Sephora! Det mina vänner, är ren och skär sminklycka. Som vanligt lugnade hon ner mig och gjorde mig på glatt humör. Pappa skjutsade mig sen till Jonas och när vi kollat lite grejer så sov jag riktigt gott.

Vaknade tidigt imorse med förbannat ont i svanken, sov väl lite tokigt kanske. Väntar på att allergimedicinen ska kicka in, nyser och det kliar något så in i helvete. Men vet ni, det gör absolut ingenting. Dricker kaffe men katten elvis i knät och bloggar. Ska i princip bara fixa naglarna, packa om lite, duscha, skrubba och lägga i det sista i min packning och sen åker vi. Planet går 5 och vi landar 4 timmar senare nere i Marmaris.
Imorgon bitti vaknar vi i Öludeniz, en av turkiets finaste orter och har en hel underbar solig vecka tillsammans. Har ahft så fullt upp på sistone att jag inte riktigt fattat att vi ska åka. Men nu så, och jäklar vad härligt det ska bli!



Lägger upp fler bilder sen!

Öludieniz strand

RSS 2.0