new years eve

Ikväll blir det party kan jag lova, ska fira in det nya året med grabbarna grus och sen dansa natten lång. 2011 har varit ett riktigt bra år. Gott nytt år!

Började min nyårsmorgon med ett dopp i jacuzzin!

stand strong

När klockan ringde imorse så var jag hemskt trött, men så kom jag på, jag är ju ledig idag! Jonas ville tjäna lite pengar och jag ville gärna ha en sovmorgon, så vaknade igen strax efetr tio. Har hunnit fixa allt inför plugget, jäklar vad mycket det är. Men nu, en hel eftermiddag där jag inte ska göra ett skit, bara kolla film och dricka te och sen ett danspass ikväll nere på gymmet. Väldigt skön torsdag med andra ord. Var ute och sprang igår, sprang mycket längre än vanligt och tog helt nya vägar, kändes inte lika jobbigt då av någon anledning. Klapp på axeln. Efter det myste jag och min älskling och kollade på Pocahontas, helt klart en av disneys bästa pärlor. En jobbbdag kvar och sen så ska nyåret firas in med mina grabbar!
En liten del av skaran

and me head told my heart, this time no

Ibland känner man sig helt tom på ord.

vänder blad

Måste säga att min jul har varit väldans mysig och trevlig, fylld med kvalitetstid med mina och jonas fina släktingar. Hann med en liten shoppingrunda igår med evelina på stan och oj vad vi hittade mycket skoj! Ny klänning och massa söta blusar bland annat fyndades. Mysig dag med lunch på stan som avslutning. Har firat jul fre-mån, fyra kvällar. På kvällen blev det den sista släktmiddagen för denna jul och idag har jag jobbat igen. Väldigt lugn dag, har varit nere och gymmat och nu fixar jag en massa inför mitt framtida studentliv. Dock krånglar banken så ger upp nu, nytt försök imorgon. Fixade massa annat som jag helt missat med registrering osv, så inget ont som inte för något gott med sig.

Bruttorna är ute och reser mycket nu, Sara befinner sig i solen på teneriffa, jasmina beger sig till prag imorgon och snart åker eve till budapest! Hoppas de får det riktigt fint allihopa. Känner hur mycket jag längtar tills jag och min älskling bokar vår resa!

juldagens morgon

Juldagens morgon, sitter och myser med jonas katter medans resten av huset sover. Inte ens doften av kaffe har lockat upp någon. Vaknade tidigt igår också, hann md en promenad innan mia och tobbe kom ner från hälsingland. Vi började fira med glögg till kalle anka, och sedan blev det mammas fina julbord. Julnubbevisor och backning och snart knackade tomten på...  I vanlig ordning så var jag tomtens stand in och i år var tomten Princessan Victoria med säpo stampandes utanför. Blev en riktigt hit faktiskt! efter det öppnade vi julklappar och jag fick en massa fina saker!
Därefter blev det fika med gosaker från jobbet bland annat och på kvällen blev jag upphämtad av min älskling som firat jul hos sina kusiner på söder. Hemma hos honom så firade vi med jonas familj och öppnade ännu fler paket. Riktigt mysig julafton måste jag säga och tack för alla fina paket. Har bland annat fått tre par skor, massa presentkort och fina småsaker och krämer. Verkligen fina paket! Nu har mitt hjärta lagt sig bredvis mig här i soffan med täcket så nu ska jag mysa med min sötnos. Ikväll ska vi fira mer med min släkt och sen vankas det utgång med boysen! Fortsatt god jul!

leave yourself behind

Veckan har varit hemskt jobbig på många sätt, men det finns många som gjort så mycket för att få mig att må bättre. Killarna på jobbet har varit urgulliga, har blivit surprisad av Jasmina och vi hann med bio och middag. The girl with the dragon tattoo blev det, och den avr grym!
Mitt hjärta Jonas, vad skulle jag göra utan dig? Min älskade klippa och prins, kan inte nog beskriva hur mycket jag älskar dig. Stödet av alla fina som jag har fått av de i min omgivning har varit guld värt denna vecka. All kärlek till er.

Dan före dan före doparedan

Katastrof med min julklänning, ack ack ack. Men har min fina blåa i back up, så har lite tid på mig inför nyår. Kaos mycket på jobbet idag, fick julklapp av mina söta chefer, och de tyckte jag var lika söt som lämnade ett paket till dem ocskå. Sprang runt och fixade de sista klapparna, har en kvar men den är mer till mig själv så den får vänta ett tag. Väldigt hektiskt är väl vad man kan beskriva att det är just nu. Trevligast på shoppingrundan var ju då självklart att kika in på ....., mer kan jag inte säga här. Men, allt är fixat och imorgon efter jobbet ska vi hem till jonas moster och morbror för julfirande. Låt julen börja!


vid vägs ände

Helgen har varit den bästa och sämsta på länge. Alldeles för mycket har gått i spillror och nu kämpar vi oss igenom en dag i taget så att du ska bli bättre.

äntligen en vit jul

Sitter med mitt favoritte medans snön faller vit utanför jonas fönster. Som jag har längtat efter snö! Fixar en massa samtidigt medans min älskling ligger kvar och sussar så sött. Har kollat massa klänningar med maja hela morgonen och tror att jag har hittat min. Snart ska ja möta upp pappi för att handla julklappar och ikväll ska jag ut med mina brudar och slå klackarna i taket. Nu ska jag lägga mig och pussa på min hunk. Love

6 foot 7 foot

Dags för ny header nu. Får fixas i helgen. Mycket som ska fixas, julklappar som jag inte ens har börjat fundera över, fixa fin klänning över the holiday och massa grejer. En sak i taget.
Var nere och dansade för kung och fosterland och herregud vad jag är trött nu efter afron. Hade redan brutal träningsvärk efter combaten igår men tog i desto mer och fick jättemycket beröm av Hanni, instruktören, blev så himla glad.

Idag när jag var som tröttast och hungrigast tittade jag ut genom fönstret på jobbet och där kom min älskling gåendes. Skrek högt och sprang fram och mötte honom i dörren där jag kramade och pussade honom, har saknat honom hela veckan. Det var så roligt, han gömde Nachos grejer och retades men när chefen försvann fick jag både massage och massa pussar och kramar. Det är nämligen så att min jonas är en riktig myskille men vill helst inte att andra ska se det. tiden gick alldeles för fort och snart skulle han gå, men han lämnade mig väldans mycket gladare. Min söta underbara kille. Längtar som fan tills imorgon då vi förhoppningsvis hinner ses. Kan ju inte vänta till söndag, det är alldeles för långt dit.

Fick låna Ibbes solkort på det superfräscha solariet mittemot oss så nu är jag röd i fejset men det var så skööönt, tänkte mig att jag låg i solen på Praia de Portimao. Riktigt schysst av honom.
Lyssnar på Lil Wayne och fixar naglarna, men nu är det dags att göra lite nytta. Imorgon är det äntligen fredag hörni! Peace

i'm so scared about the future and i wanna talk to you

Lucia. Massa beställningar på morgonen men resten av dagen blev relativt lugn. Synd att bagaren gjorde 300 extra lussebullar utöver de som förväntades säljas i butiken, snacka om svinn. Jobbade med bägge grabbarna, de undrar hur de ska klara sig utan mig, men jag undrar hur jag ska klara mig utan dem. Tur att jag kommer ha helgerna i alla fall. Hann med en fika med Disa efetr jobbet, brukar ju alltid ha fullt upp i veckorna men nu är ju både flöjten och kickboxningen slut för det här året. Stack ner till gymmet och sprang och köttade ben och armar, hade en del aggressioner att få ut. Igårkväll firade vi jonas härliga moster gunnel, kändes som en lördagskväll. Riktigt mysigt att träffa alla, skratta och dricka vin. I veckan ska jag hinna med lite fler träningspass än förra veckan, behöver få ut allt någonstans. Längtar tills lördag. Peace

funny looking angels

Lussebullsbakning står next på schemat, mums! Har städat och donat, trots huvudvärken från igår. Världens bästa Hanna hade igår sin efterlängtade 25 årsfest med retrotema, var utklädd till 50talspingla a la Grease. Hela familjen var där och en del släktingar plus en massa nya ansikten. Middagen var rolig och sen drog festen igång och oj vad vi dansade, blev kurdisk dans också! Hela natten dansade vi tills det var dags att dra vidare, var inte lika lyckat och var hemma seeent. Träffade dock disa ute i vimmlet så det var ett roligt avslut. Helgen har avrit riktigt nice. Fixade håret igen hos sandrella igår och blev lika nöjd som alltid, är nu nyklippt och nyfärgad. Längtar efter min älsklings famn just nu. Några timmar kvar bara. Peace.

Snygga ida och emelie var flygvärdinnor a la Pan Am

Vår fina födelsedagsflicka och hennes maffioso Voria

början på resten av ditt liv

Yes, då var det dags. Tack mina fina för stödet.


wasting on all the problems you have in your head

Tankarna flyger runt, runt runt. Verkligheten slog mig i måndags morse på väg till tunnelbanan, men de där vuxna klara tankarna försvann lika fort som de kom. De ligger där bak, jag vet vad som kommer men vill bara vara kvar här ett litet tag till. I stunden då allt är enkelt, allt är långt fram, då allt bara går av farten utan någon oro. Framtiden står vid dörren, men jag ryggar tillbaka och förtränger vad som komma skall. Vill låsa dörren och springa så långt bort jag bara kan. Måste klara upp saker och ting, planera och jobba hårt, visa framfötterna och kriga för att nå dit jag vill. Helt själv måste jag gå min egen väg. Men hjärtat vill så gärna dröja kvar här ett tag till. Snart har tiden tagit slut och då är det dags att ta tag i livet. Inte visste jag att det skulle gå så här fort.

let it pass

Klockan ringde alldeles för tidigt i lördags morse, jonas skulle iväg och jobba. Kunde inte somna om utan var helt klarvaken och utvilad (tror att mina elva timmars sömn när jag var ledig gjorde vad de skulle), så begav mig hem tidigt och fortsatte sedan in till stan. Tittade in en snabbis hos eve som var duktig och jobbade, nyfärgad i håret och söt som socker var hon! Fick med mig två par byxor hem och lite smått från stan, och sen blev det lite irish coffee framför brasan innan jag började göra mig iordning för Aggies 20 årsfest!

Lillebror gjorde mig sällskap under tiden med en massa roliga klipp och skämt. Längre in på kvällen rullade jag ner till Aggie (som bor 3 min från mig) och minglade runt och hängde med en massa nya sköna människor. In på småtimmarna drogs musiken upp och vi dansade en massa till gamla godingar. Rolig kväll som slutade ganska tidigt.

Vaknade inte bakis vilket var riktigt skönt, tog en prommis medans jag babblade på med eve i nästan en timme och nu är jag hemma igen. Fan vad glad man blir av den tjejen, hon får en alltid på så gott humör.
Blir hämtad av jonas lite senare så ska vi iväg och gymma. Helgerna går alldeles för fort!


RSS 2.0