Send me on my way

Hej hopp! Sitter hos jonas och längtar efter lite solsken. Har pluggat teori idag, riktigt duktig var jag. Idag blir det en sväng till vby med älsklingen, har lite grejer att fixa inför skåne resan imorrn, sen städa. Varje år är vi i skåne, ystad för att hälsa på söta farfar. Älskar skåne, havsluften och de vita stränderna. Hoppas på fint väder. Hittade lite bilder från studenten från hans dator. Hey

Hade tagit två högerskor till flaket


Hey you

Har haft en underbar dag med eve i stan, vi har shoppat från söder till city, fyllt i med gossip, god lunch och fika! Vi känner varandra sen högstadiet jag och eve men fastän man inte hinner ses så ofta så är hon en av de bästa jag har. Hon peppade mig inför körkortet eftersom det gått lite segt med pluggandet på sistone, får ta och rycka upp mig nu. Nej nu ska jag packa, snart kommer jonas och då ska vi gymma! Hey



Eve och jag ute i Bollnäs 09, vild natt


Sommar, sommar, sommar

Härliga dagar. I måndags morse kom världens sötaste Jonas hem från gotland. Var så härligt att få vara med honom igen, han är min alldeles egna solstråle. Vi drog och gymmade, sen blev det bråttom. Hem, duscha,fixa sig och sen bar det iväg till sebban som fyllde 21 år. Väl hos sebban väntade grabbarna på oss så att lekarna kunde börja. Vi delades upp i två lag och sen var det game on. Tipsrunda, luftgevär, dart och lite till. God mat, många skratt och trevligt sällskap, en perfekt början på kvällen! Självklart förlorade mitt lag, men tro det eller ej, jag var inte sämst. De försökte skylla på mig eftersom jag var enda tjejen där, men så var det inte. Efter ett tag rullade lite fler människor dit, däribland mickan och tessan. Det blev en vild natt och igår mådde man som man förtjänade.
Självklart hittade jag inte min kamera, slarvmaja som man är, men den låg kvar hos sebban. Blev några timmar vid jonas brygga, sen på kvällen chips och Titanic. Skulle övningskört idag men det gick inte som planerat, har pluggat teori och varit ute på en löprunda. Snart blir det grillat och sen ikväll bär det av till Råsunda för att se Champions league kvalet mellan AIK och Råsunda med jonas familj. Är ingen fotbollsfantast direkt om man säger så och hejar på Djurgården egentligen, men det är rätt kul att se live när klacken skriker och Jonas älskar det.
Imorgon blir det shopping och lunch med Eve i stan, längtar! Här kommer pics från helgen. Ciao















Joie de vivre

Är chockad över mig själv, var ute och sprang idag igen! Riktigt skönt, bra känsla jag har just nu. Strax kommer Mich Pick och hämtar mig, vi ska mysa hos henne med te, ljus, film och lite gott, tjejen hade en jobbig dag på jobbet så ska försöka muntra upp henne. Imorgon får jag äntligen träffa min älskling Jonas, hoppas vädret är fint så vi kan åka båt. Har inte träffat hans familj på jättelänge så ska bli kul att se alla igen.

Joie de vivre


Wide awake

Det regnar. Gillar ändå regnet, så skönt att stå i ett riktigt spöregn. Är trött. Mardrömmar inatt, kallsvettades. Tänk vad lite sol gör. Borde egentligen inte alls vara trött, men vad ska man göra. Har pluggat, strosat i vby och fick med mig både lite roligt och lite basic grejer som man alltid måste ha. Jag tycker om att shoppa själv, man stressar inte och tar allt i sin egen takt. Var ändå halvvägs till jobbet så tänkte att jag lika gärna kunde sticka dit och få städningen gjord, så då var det fixat för den här veckan. Jobbar även extra på en sjukgymnastikmottagning som jag städar en gång i veckan. Handlade mat, lagade mat med brorsan och nu är jag trött efter en varm dusch. Blir nog en hemmakväll ikväll. Inte världens peppaste inlägg men det här ska ju vara som en öppen dagbok. Hey


Shut your eyes

Godmorgon! Borde egentligen vara bakis men var tvungen att banga på utgången jag styrt upp med gamla från klassen i sista stund igår. Min stackars lillebror var jättesjuk i hög feber och kunde knappt ta sig uppför trappan, kunde inte lämna honom själv hade oroat mig så. Det blev istället en lugn kväll med Oskar. Jag har haft två riktigt sköna dagar, har sprungit, gjort yoga, allt och ingenting. Jobbigt med det disiga vädret, vill sola! Längtar tills jonas kommer hem, hna är och festar loss på gotland, synd att det inte funkade att jag kunde komma ner.  
  Idag ska jag nog shoppa, kliar lite skönt i fingrarna så det betyder att det är dags att handla lite. Frågan är vad ska man göra till middag? Jag gillar att laga mat men är rätt svårt att komma på vad man ska äta bara. Äsch kommer nog på något. Får inte glömma bilteorin heller. Försöker ta lite varje dag så det inte blir så tungt. Nej nu ska jag plugga. Hey



Dags att komma hem nu älskling

Fångar dagen

Vaknade igår av att mickan ringde och körde upp mig, vi stack till kärsön men där fick man inte ha hundar så vi drog till klipporna i Lövsta. Mycket skratt och bad, sen blev det middag hos mig och sedan ingång mot staden med Mick och Emilia. En kväll fylld av skratt och prat, gosh vad brun och snygg emilia var! Vi hmnade på snaps, mycket drivande! Seg hemväg men en riktigt lyckad kväll! Idag ska de pluggas bilteori, tränas och kanske hängas med axel.
Peace














Africa

Hej hopp! Är grymt taggad, har precis anmält mig till ett afrikanskt danspass på gymmet! Att dansa är bland det roligaste jag vet, kroppen blir fri och man kan göra allt, kroppen svävar. Det enda som finns är takten som bultar i hela kroppen, resten är upp till dig. Afrikansk dans ger en sån otrolig frihetskänsla, finns inget rätt eller fel. Är det något jag ångrar, så är det att jag slutade dansa så tidigt. Men tur är det att man kan ta dansaren från dansen, men aldrig dansen ifrån dansaren. Eller hur man nu säger. Endag ska jag åka till Afrika, se savannerna, lära mig riktig afrikansk dans i avlägsna byar. En av många drömmar.

 I höst har jag och Aggie snackat om att börja gå och dansa riktig afrikansk dans, med trummor och allt i stan. Men man vet ju inte hur de blir, jobbar man osv? Det ska nog ordna sig, men svårt att bestämma med träningen. Har ju ett nytt träningskort på Worldclass i Alvik som jag fick från världens skönaste chefer från fiket där jag jobbar extra. Kör kickboxning två gånger i veckan och älskar det, svårt att få in dansen också, de är ju en annan grej att köra på gymmet, lättare eftersom man kan göra det när man vill, men vad fan, i höst ska jag göra precis vad jag vill, allt och inget. Dans ska iaf bli en prioritet, man kan ju köra de en gång i veckan alla fall. Blir lycklig och det bara sprudlar i hela kroppen efter ett sånt pass, så längtar! Ska se Eclipse med brorsan efter träningen, gosh vilken underbar dag!

Mickan ringde nyss och bjöd mig på lunch på sin veranda, och vad serveras om inte Balkanbiffar? Mums!

Ciao


Lata sommardagar

Har haft en skön dag idag, har haft det varenda dag hela sommaren, jag gör vad jag känner för, varenda dag är en Viktoria dag. Solat med Mick och Oskar, badat, hoppat studsmatta och ätit god mat med många skratt. Efter en powerwalk blev det skitsnack och uppdatering på Saras veranda. Har saknat henne mycket, var så kul att ses igen!

Här kommer lite pics från helgen













Håller andan i språnget

Hemma igen efter tre underbara veckor i Hälsingland, där jag spenderat alla mina barndoms somrar. Första veckan var det intensiv vecka på körskolan och då bodde jag hos min underbara moster och morbror i Bollnäs. Lättast så eftersom stugan ligger två mil utanför i Alfta. Två körlektioner per dag, goda middagar och härliga
kvällar på balkongen med massa skitsnack.
Andra veckan var jag i stugan med familjen, blev så äckligt allergisk att mina ögon såg ut som en knarkares, röda och uppsvullna, näsan rinnande och arg som ett bi. Med mitt dåliga humör och min bulle på huvet fick jag istället nicknamet Lilla My. Jag pluggade, körde, solade, åt jordgubbar och avreagerade mig med svettiga powerwalks. Skönt. Hängde med familjen, hjälpte till att bygga ett hus.
Tredje veckan kom världens finaste pojkvän Jonas upp, visade honom badet vid forsen fem minuter bort som varit en gömd pärla tidigare, vi solade, badade, shoppade och åt ännu mer jordgubbar. Sen bar det iväg hem igen!

Död Vickan tackade nej till två fester och en utgång fredag kväll, men slog klackarna i taket lördag natt med Jannica och Mickan istället efter en härlig dag hos Jonas. Lagade wok till tjejerna, satt på balkongen och snackade skit, och sen bar det iväg. Söndagen spenderades till största del i sängen, sen kom söta syssling Ida hit till mig och Oskar, åt god mat, satt på balkongen större delen av kvällen och skrattade så man nästan grät. Gör alltid det med den tjejen. Nu skiner solen och ska väl bege mig ut och bränna lite. Först frukost, adios!



Skärså



Jag och brorsan






Första blogginlägget då



Hej hopp, nu har jag till slut börjat blogga! Det här är en dagbok för mig, så det kommer inte vara 100 % uppdatering. Efter mycket tjat från Mickan, Balkanbiffen Jasmina och inte minst lillskiten Oskar som har hjälpt mig fixa bloggen så har jag nu börjat blogga. Enjoy!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0