I'm crazy with you

Helgen var bra, sjukt mycket att göra men väldigt mysig. Har tackat ja till cafét, börjar den 10 januari ( en vecka i Åre efter nyår), känns helt rätt. Igår blev det häng med mick, var ett tag sen och oj vad mysigt det var! Är inte kry alls, gosh vad jag vill ha energi! Ska nog börja träna nere på gymmet vid mig, känner att jag kan unna mig det nu när jag jobbar. Längtar, längtar efter helg, landet med tha gang, längtar efter allt. Eller kanske ser fram emot är det rätta ordet. Ja, jag ser fram emot mina nya planer. Min nya träning. Sakerna jag ska göra. Det blir nog bra det här, känns bra. Peace.




I have no doubt, one day the sun will come out

Efter stängning igår begav jag mig in mot stan för en sen middag på Vapiano med fina evelina. Brun och fräsch efter Gran Canaria hade vi ju inte lita att catch up to. Bra råd är något man alltid får av denna kloka dam. Skönt att hon alltid är där. God mat, vin, prat och skratt, vips var klockan mycket och två trötta men glada tjejer rullade hemåt. Missade precis bussen men som tur var var brorsan också på väg hemåt så det blev en nattprommis hem tillsammans. Börjar få rätsida på hur jag ska göra nu med alla nya jobbförslag, vet ju egentligen vad som är bäst, men det är ett riktigt tufft beslut. Virrvarret börjar klarna, men så mycket annat runtomkring som gör det svårt att fokusera. Besvikelse, ilska, ångest. Men en dag som den här gör att allt känns lite lättare, även om det kanske bara är för stunden. Idag har jag städat och rensat lite, hjälper mamma med adventssakerna och snart blir det shopping med min söta jonas. Sen i eftermiddag är det majas dansshow och därefter blir det middag med alla som var med på resan plus några till och bildvisning. Det är så vackert ute, den gnistrande snön som lyser upp. Är en riktig jultönt, älskar allt som hör till och lite mer. Kör julskivor med barnen och sjunger massa fina låtar, love it! Nej nu är det dags att sätta fart!

Stumbling

Fy fan vad det är mycket nu. Ett enda jävla blurr överallt, kan inte få rätsida på något. Så sjukt förvirrad. Pratade just med sanne länge på telefon, hon har det hur bra som helst i norrland, skönt att höra. Saknar tjejen sjukt mycket, tur att det finns telefoner. Imorgon blir det middag i stan med underbara evelina, hon kunde inte komma hem från Kanarieöarna en bättre tidpunkt. Nej nu blir det att fortsätta.


Cosmic love



Fet förkylning gör inte tröttheten bättre. Lite väl jävla mycket nu. Fuck it. Peace

The rest is still unwritten

Har hela livet framför mig. 19 år, hur kan jag vara så stor redan? Alla stressar för att veta redan nu vad man vill göra resten av livet. Men vad fan, 19 år, har redan körkort och heltidsjobb, många arbetserfarenheter och en plan. Kanske rentav jobbar ett och ett halvt år? Egentligen, så länge man inte sitter på rumpen hela dagen och tycker synd om sig själv och gör sitt bästa är ju det bra. Har ett roligt jobb, okej idag var det mindre bra men för det mesta har jag grymt roligt, jag är duktig och har en massa sköna kollegor. För universitetet kan man alltid plugga på, man hinner ju ändra sig säkert tusen gånger innan allt faller på plats. Vill göra så mycket, vill bo i Beijing, se världen, ja det mesta av det bästa helt enkelt. Men så enkelt är det ju inte. Först måste beslut tas. Måste bestämma hur länge jag ska stanna i Sverige, hur länge jag ska vara borta och när jag åker. Åker jag inte snart kanske det inte blir av, men det är ju aldrig försent egentligen. Vill ju lära mig mycket kinesiska först här i Stockholm, sen resa till Kina på stipendie eller studielån minst ett halvår. Men det kan ju dröja, och kan jag bara lämna allt här? Är så förvirrad, vill ju inte missa drömmen. Men vilken dröm ska man krossa? Vill ju bo hemma tills dess att jag kommer hem, men vill samtidigt inget hellre än att flytta ihop med min jonas. Samtidigt är det ju inget jag kan styra över nu, får vänta till vår, kanske halvfart till hösten. Vi får se, tycker inte om att inte veta.


The sun, the moon

Usch mardrömmar. Äckligt, var så verklig. Sjukt lyckad helg, nu bär det av mot jobbet!

Not yours to keep

Fredagen var riktigt bra. Sara var hos oss under dagen, filmmys och discokillerboll, perfekt uppladdning. Middag och vin, klackar på och så begav vi oss ut. En riktig heldag och natt med sara, inte fy skam! Mötte upp alla och lirade dart, jag är ju då inget proffs (milt sagt) om man säger så och hörde många skratt när jag körde, men kul var det! Vi begav oss till Nu, dansade loss och dansade lite till. Fyllekäk i vanlig ordning och sällskap hem med många skratt. Fötterna ömmar och har sjuk träningsvärk, alltså ett litet bevis på en lyckad natt. Har inga planer på att ta mig ur sängen förräns om några timmar då det bara är att fixa sig och ladda för ikväll blir det inflyttningsfest hos Werre och Tobbe. Over and out.

I'm always in this twilight

Min kropp är så mörbultad som den bara blir efter ett grymt hårt kickboxningpass. Upphoppen tog fan aldrig slut, jag orkade knappt blocka eller få till den där hårda snärten i sparkarna som är min grej. Nej måste träna mer lår, brukar ju ha thies of steel men har fokuserat på annat på gymmet. Gav allt jag hade iaf, men man kan ju inte räkna med att vara på topp efetr så många veckors uppehåll från sparring. Kul som fan var det, körde med stora starka karlar och fick mig några dängor. Fick in några bra träffar iaf, inte lika många som vanligt, men några.
Harry Potter igår var riktigt bra, vill se andra delen nu. Med ben som gelé ska jag nu bege mig in till duschen. Fan vad bra jag är, har vart helt slut hela dagen men tog mig ändå till träningen. Good work.


No one sleeps when I'm awake

Hej alla söta, dålig uppdatering I know. Lugn helg, lite shopping, mys och tränande. Fet jetlag och magont= bangning i sista sekund på utgång men nu på fredag kör vi desto hårdare. Mycket på jobbet men det går ju aldrig långsamt iaf. Efter 4 timmar i kall vinterluft idag känner jag mig ganska trött, trött på ett bra sätt. Har kört hårt två dagar i rad på gymmet så kroppen har skön träningsvärk. Svängde förbi mickan och snackade lite skit efter jobbdagen innan jag promenixade hem under månen. Full rulle nonstop så ikväll softar jag med mig själv och andas lite innan det blir späckat schema igen. Imorgon blir det husmöte efter stängning, och sen blir det Harry Potter! Jävlar vad jag längtar, är en riktig HP nörd! Torsdag kväll har jag träning och sen på fredag blir det utgång. Kan inte fatta att det redan är onsdag imorgon? Tiden går så fort!

Back home

Hey you, hemma efter en grym resa. 10 underbara dagar i paradiset och sen NY efter det, mycket bättre än så kan det ju faktiskt inte bli. Det var resan i ett stort drag, berättar mer sen. Kom hem imorse, mickan kom förbi efter ett och umgicks ett tag, gosh vad jag har saknat bruden! Har fet jetlag, förutom en halvtimme på planet och en timme hemma så har jag nu varit vaken i ett och ett halvt dygn. Jag och jonas fick antagligen matförgiftning i NY så är inte riktigt i balans än. Riktigt härligt att vara hemma igen. Nej nu orkar jag inte vara vaken längre måste sova, jobbar ju faktiskt imorgon.


RSS 2.0