youth knows no pain

Det har varit lugna sköna dagar sedan jag kom hem från kreta, drog på mig langley sjukan som alla ahde där nere. Har hunnit med att vara lite med min söte pojkvän, har fastnat i en ny bokserie så blev en rejäl tur till bibblan där jag kom hemdragandes med fyra böcker och jag står nu på listan till jag vet inte hur många böcker, blev introducerad för en massa spännande bokserier, har även hunnit medsol och bad och övernattning med eve. Har mått riktigt dåligt de senaste dagarna, ont i öron en, halsen och huvudet och så har jag hostat mig igenom nätterna i en vecka. Mamma ville skicka mig till doktorn men jag blåvägrade, tur det för idag är det redan bättre. Sticker iväg och fjällvandrar imorgon så vill inte gå på någon jäklans kur då heller, eller att jag inte får åka. Ska börja vandra först på onsdag så tills dess ska jag väl må som fina fisken.
Har ännu inte tagit mig tid att berätta om mina äventyr i albufeira eller portugal men det kommer efter fjällvandringen, I promise. Det kommer bli ett bra äventyr det med, campa och stormkök under norrlands sommarhimmel. Nej nu måste jag börja packa, love.


Home is wherever I´m with you

Var ska jag börja? Jag har haft två helt fantastiska veckor utomlands. Först en vecka med evelina den fina i albufeira som var helt underbart på alla sätt. Därefter hem och tvätta, packa om och sen bar det av med älskade jasmina kreta för att hälsa på bästa mickan. Även denna resa var helt underbar, vet inte riktigt hur jag ska landa här hemma men det kommer tids nog. Har träffat så häftiga människor, lärt mig nya saker, sett så mycket, skrattat, solat, badat, festat till soluppgången, finns inget slut. Känner mig så lycklig och tacksam för allt jag har fått uppleva under de här veckorna. Mer får ni veta sen..




RSS 2.0