Thickling feeling

Förra veckan var tung, pajade bilen i torsdags också för er som missat det. Men nu en ny vecka.

Rolig måndag med precis lagom att göra, träffade finaste balkanbiffen för att sola och lite catch up, har saknat bruden. Ska strax iväg och dansa, skönt! Imorgon blir det att spela och kanske ta hand om min lilla älsklingpälskling som opererades idag, hela miniskeln tog dom bort, stackars plutten. På onsdag ska jag träffa min kära mickan och på torsdag är det träning. Fullspäckad vecka med andra ord men det är skönt, har mycket att se fram emot. Har sexårsdag i helgen så denna ska självklart firas och sen ska jag styra en tjejmiddag med några fina pinglor. Så brudar boka inte något annat än, love.

Disfunctional

kanske inte så bra ändå, fuck it

What up


Nytt hår och nya brillor

Låt oss fucka upp igen nu

Sunday, sunday sunday. Alla har jämt ångest på söndagar men inte jag inte, tycker söndagar är sköna, men de går så snabbt bara. Fredagskvällen var helt galet bra, var så härligt att träffa alla. God mat och så mycket skratt att tårarna rann. Eva är verkligen en helt galen kvinna. Fan vad jag saknar dom! Blev en massa dans och uhntss uhntss med söta angelica och saman medans de äldre mest hängde på schlagergolvet. Vi svängde ner ett par gånger men lyckades alltid hamna där uppe igen. Efter ännu mer dans och skratt blev det taxi hem och snart ska det visst fixas en "spahelg" på en kryssning med partydjuren, hoppas det blir av.

Pallrade mig upp runt nio för att bege mig till huddinge för att bli klippt av chefens fru, lite läskigt faktiskt. Mådde bättre än jag förtjänade iaf och strosade runt lite i centrum innan jag begav mig till salongen. Blev jättenöjd, hon klippte en hel del och nu har jag ganska kort hår med ganska mycket brunt i. Känns fräscht och roligt, mitt hår var så tråkigt innan. Vi babblade om allt mellan himmel och jord, tiden rusade förbi! Riktigt skön tjej, ska definitivt dit igen. Efter det stannade jag till i stan och strosade runt lite men nöjde mig för en gångs skull med bara en ring. Var riktigt mysigt och jag köpte fina tulpaner till både mamma och jonas. Var hemma lagom till middagen och då kom även min älskade jonas. Så nu pryder tulpanerna mitt rum istället, inte fy skam. Hade en riktigt mysig kväll, var länge sen vi umgicks på riktigt nu när han pluggar så mycket. Nästa helg har vi varit tillsammans i sex år, jag och min prins.

Idag på förmiddagen har jag kört core och bodycombat, min kropp är helt slut men fan vad skönt det är! Snart ska jag ta en lång varm dusch, ta det lite lugnt och sen ska jag bege mig hemåt mot jonas. Har haft en grymt bra helg och känner mig väldigt tillfreds med allt just nu, mig själv och livet. Var inne i en liten svacka men nu är jag i balans igen. Jag mår bra. Peace







As you shiver

Fullt ös medvetslös. Det är vad pappa brukar säga om mig, och det stämmer ganska bra. Hela veckan har varje minut varit planerad och oj vad tiden har rusat iväg. Mycket att göra varje dag på jobbet den här veckan men idag var det galet mycket, nonstop! Är väldigt trött men hinner inte stanna upp, snart ska jag sticka iväg till kickboxningsträningen. Ikväll kommer det bli fokus på ben, vilket är vad jag gillar mest. Ska bli roligt att få köra med sanna igen innan hon sticker till cuba också. Sen ska jag svänga förbi söta mickan och hämta lite kläder till morgonkvällens middag och utgång på Garbo. Gullisen Sara var lite banana crazy och bangade på utgången och stack till Alperna istället, kör fan inte full i backen nu! Har saknat gänget som fan, ska bli så kul att träffa alla sköna prickar igen. Blir späckat schema imorgon också för att hinna allt men det ordnar sig. På lördag eftermiddag ska jag sitta helt förstörd hos frissan så ska hon få göra mig fin i håret. Det lär bli vilt. Precis som det alltid blir. Peace.

Hard to control in the beginning



Här har ni mina nya brillor, de andra får ni se en annan gång. Längtar tills imorgon då jag ska inviga dem! Har haft späckat schema hela dagen men nu ska jag ner och cykla ut allt. Idag mår jag mycket bättre, har inte haft sån magkatarr jag hade igår på typ ett år, inte att leka med. Nu blir det att springa om jag ska hinna, love.


!

HATAR MAGKATARR, FITTA

Saknar dig fast du står här mitt framför mig

Har haft magkramp hela dagen men tiden har gått fort. Är utvilad efter min sköna helg, men är lite öm om stjärten efter spinningpasset igår. Trodde det skulle vara segt men jäklar vad peppad man blev, hade en grym instruktör som pushade en igenom passet. Hade inte en torr fläck på tröjan efter passet och håret var dyngsurt, underbart! Efter det blev det att kolla på lite lägenheter med mamsen och papsen och sen kom jonas på kvällen. Ikväll blir det Body Vive, kroppen kommer kännas som spagetti efter. Imorgon har jag många ärenden men viktigast är att hämta mina glasögon och ny linsprovning, yes, de har kommit nu.

Igår började vi prata om att åka till Indien, vill så gärna åka dit. Läser en hinduistisk bok just nu som jag är väldigt fångad i, vore så underbart att få uppleva allt Indien har att erbjuda. Är ganska bohemisk av mig och känner hur jag dras till enkelheten och det rena där. Vill just nu bara bort från allt det här poserandet, jakten och fejkandet överallt. Vem vet. Vi får se. Boken inspirerar mig och jag börjar få ett nytt synsätt på saker och ting. Kanske jag ska sticka iväg själv någonstans? Har behövt ganska mycket egentid på sistone. Vill så mycket. Just nu håller jag på med ett hemligt projekt, ett kreativt utlopp kanske man kan kalla det.  Love


för alla gånger som vi dansat

Godmorgon, idag vaknade jag utvilad och pigg. Har ätit en kalasfrukost och ska snart sticka iväg på ett spinningpass. Jag älskar frukost! Solen skiner, en vacker vinterdag. Blir garanterat en stund ute också. Älskar när träden är frostade och solen får allt att glittra. Blev hyrfilm med lillebror igår, riktigt roligt med många skratt. Vi såg Kommisarie Späck som jag visste skulle suga och sen blev det Remember me med Rob Pattinson, gosh vad fin den var! Nu måste jag röja undan lite här på rummet, ser ut som ett bombnedslag. Proppar ner allt i lådorna så där är det ännu värre kaos. Lyckas aldrig hålla min fina ordning, som jag gör alltför sällan. Organiserat kaos heter det ja. Kanske ska försöka få det mer organiserat än kaos.

En annan vacker vinterdag i Åre


Where I can do no harm

Ibland får man vara seg och vrida och vända på vad man vill göra. Man får vara inne hela dagen, ta det som det kommer, dricka te och mysa under filten. Skippa träning och promenaden, vara lite lat, för det är precis det jag är idag. Vaknade runt nio snåret, låg och drog mig till tio halv elva, myste och busade med älsklingen, somnade av och till, men var så hungrig att till slut var jag tvungen att gå upp. Jag är verkligen skalman. Myste lite mer, klippte jonas, läste, färgade majas hår brunt och åt lunch. Läste lite mer och sen fick jag skjuts hem av jonas snälla mamma.
Så här är jag, hemma och seg. Fast ändå inte. Har varit lugna veckor nu i början på januari, fast ändån inte. Har fullt upp på veckodagarna, jobbar, tränar och en massa ärenden hela tiden, mycket som ska göras i början av det nya året. Så på helgerna har jag inte bokat in särskilt mycket utan istället tagit det som det kommit, ja eller försökt göra så. När det är så mycket på vardagarna behöver jag få göra precis det jag känner för på helgen. Och fan vad jag mår bra av att vara mer i nuet, ta det som det kommer. Har nog behövt ladda batterierna med träning och lugna kvällar. Ikväll ser jag fram emot att se en favoritfilm och äta god middag med familjen men är samtidigt taggad som bara den för spinningpass imorgon bitti. Nästa fredag blir det middag och utgång med hela gänget från skolan, ska bli så roligt att dansa loss med de galningarna igen. Nej nu ska jag hämta brorsan. Peace


Like punching in a dream

Freeeeedag gott folk! Har varit glad hela dagen, skojat och skrattat och en massa kult. Mycket att göra men med mina nya arbetsskor var det inte alls så jobbigt. Nice. Ikväll blir det familjemiddag hos jonas med danne och sara, mycket trevligt. Igår var det första kickboxningen, sjukt roligt, och vem knallar in på mattan om inte min gamla tränare sanna som pluggat i schweiz? Hård träning med fokus på slag med sanna som pushade på gjorde att händerna skakade grovt när jag tog ut tandskyddet, fortsatte hela kvällen. Precis som det ska vara. Resten av helgen är oklar men det är så skönt att ta allt som det kommer. Kanske hänga med bror? Första dagen med linser idag också, riktigt ovant och jag känner hur de sitter på ögat så hoppas jag vänjer mig snart. Vill ha mina glasögon nu nu nu! Tänk om man iaf kunde få ha solglasögon på sig i alla fall. Peace.

As the vind turned vinds

Är i en konstig sinnesstämning, kan inte sätta fingret på vad det är. Vill allra helst bara krypa upp i jonas famn och dra täcket över huvudet. Gå i ide en vecka eller två. Fälla en tår eller två. Känna varmt sommarregn igen. Men det funkar ju inte, ska strax iväg och spela, sen blir det body pump. Behöver få ur mig lite tror jag. Känns nog bättre sen.
De senaste dagarna har varit fulla av mycket, gym och dans, film och spamys med mickan och jonas, middag hos Agnes och hennes härliga familj och lite mer. Andra jobbdagen den här veckan är redan avklarad, mycket bra. Mange svängde förbi idag och köpte lite fika, kände hur mycket jag saknar alla på skolan, men de saknar visst mig väldans mycket också så det är ju ömsesidigt. Peace

When you sent me to the break

Virrvarr av känslor. För många perspektiv, för mycket som hänt. Krossade förtroenden, söndertrasat hopp. Olika personligheter, alldeles för lika personligheter. Kärlek, hat, kritik, omtanke, missförstånd. Splittrat.

Right between your teeth

Min lediga dag i torsdags var inte så ledig, det blev träning fastän jag var helt död efter två pass kvällen innan, good work. Sprang en halvtimme och pumpade lite muskler, tycker inte om när jag inte kan alla maskinerna, var rätt så vilsen i början. Sen svängde jag förbi solhemsskolan för att lämna nyckeln min och det stack till lite i hjärtat mitt, saknar alla väldans mycket. Men hade tur och träffade Sara, Lena, Saman, Nassi och lite gulungar. Sen bar det av mot blackeberg för att hämta mitt CAE certifikat, och jag fick C! Wow vad jag blev stolt. A C in advanced English, det ni! Svängde förbi håkan som hade kinesiska lektion, fick en bamsekram och oj vad jag saknar min gamle käre mentor. Lite snabb catch up och sånt där ni vet. En till bamsekram till blev det innan jag var tvungen att sticka till synkontrollen. Väl där inne blev jag flummig som fan och min optiker som till en början verkade stel och lite blyg började också skoja och skratta. Visade sig att jag behöver glasögon! Gick runt med värsta grejen för ögonen som såg skitkul ut innan vi började prova bågar. Har lagt undan en del så idag ska det bestämmas vilka det blir, men ska ju ha linser också.

Så torsdagen var det full rulle och igår var det jobb igen. Det var sjukt lugnt och tur var det att jag hade med mig min Elle. Det var anitas sista dag så hon fick en liten blomma och så berättade hon att hon var gravid, härligt härligt! Trots att det var lugnt var jag helt död när jag kom hem till jonas. Det blev en lugn kväll med film men innan det körde vi en boxningsmatch, jag vann på teknik och fick in fler träffar man han är ju så jävla stark att ma nflyger som en liten vante. Efter att han träffade mig i bakhuvudet och jag blev snurrig valde vi att se en film istället. Men jag vann ändå.
Imorse gick jag upp tidigt med jonas och begav mig hemåt när han åkte till jobbet, nu har jag sovit en stund och har ändå fortfarande sjukt ont i huvudet. Är så trött på huvudvärk och vara slut. Men det blir väl så efter första jobbveckan och utan glasögon. Ska köra BodyJam på gymmet snart och se om jag blir piggare för jag ska fan ut ikväll med sara och kan ju inte vara såhär då. Fuck it.

Såhär satt vi på bussen imorse, ville inte lämna hans varma famn

You got some healing to do

Okej förlåt evelina men jag bestämmer nog här och nu att det blir Peace and Love för oss i sommar! Kings of Leon, The Sounds, Oskar Linnros och Journey, alla dessa inbokade redan nu?! Blir nog fler bra artister också, BIG LIKE. Hoppas på att Mumford& Sons och Glasvegas kommer, men det vore ju för bra för att vara sant. Fastän jag älskar vintern så måste jag nog säga att jag är väldigt redo för våren nu. Ännu mer redo för sommaren och bara ben. Nej nu plågar jag bara mig själv. Snö är ju fint alla fall.

Jobbet flöt på bra, lugnt och skönt. Svängde förbi tjejerna som satt och fikade efter jobbet, blev en snabb catch up och massa skratt. Dom är fina mina tjejer. Var sjukt nära att somna i duschen imorse och det tog mig riktigt lång tid att ta mig ur mitt gående/fortfarande halvsover tillstånd. Känner att min lediga dag inte kan komma bättre. Får se hur slut jag är i helgen. Nu försöker jag piggna till för ikväll blir det två pass på rad, Body Vive och sen PowerPilates. Vill pröva vad som är kul nu i början. Peace

Mumford&Sons

The same God that send me into your arms

Hej hallå dagboken. Känns riktigt bra på jobbet, jag är duktig och kan i princip allt, har roligt med de andra och har snackat en massa idag med en liten farbror som skulle iväg på sin pensionärsgympa, härlig prick. Idag är jag riktigt sugen på ett pass trots skön träningsvärk från gym och dans. Men tyvärr hinner jag inte för idag vankas första spelningen för våren och sen blir det kalas för danne som fyller 23 år idag, stort grattis granis! På torsdag är jag ledig, riktigt skönt med en sovmorgon mitt i allt, då blir det synkontroll och andra halvroliga ärenden, tänkte belöna mig själv med lite shopping faktiskt. Imorgon ska jag nog pröva på lite Pilates om det finns plats i klassen. Nej nu blir det tidig middag innan jag ska bege mig. Puss och hej

Får se vad bagarna hittat på ikväll, de gör alltid något riktigt smarrigt!

Kiss with a fist

Hemma efter en härlig vecka i Åre med finaste jonas och hans goa familj. Skidor mån-tis, vilodag onsdag som bestod av sovmorgon, massage och bad, och sen mer skidor torsdag och fredag. Solen sken under fredagen och vi åkte uppe vid Skutan och svarta backar. Har haft det så himla skönt. Vara ute hela dagarna i backen, god mat, bastu, tvspel, läsning och film. Det är så skönt att jobba slut på kroppen och sen komma hem och bara softa och pussa på jonas fina kinder. Har lite blåmärken på gång efter tisdagen men inget farligt. Skaffade hjälm då och tur var det för fick en lift i huvudet, åkte in i en vägg i skithög fart efter massa gupp och sen en läskig vurka där skidorna flög åt alla håll, allt detta på en och samma dag.

Men de övriga dagarna gick det finfint och på lördagen blev det många timmars rumpont i bilen på väg hem. I söndags blev det en rejäl sovmorgon, sov som en liten gris, sen lite ärenden, städning och gymning. Idag hade jag min första jobbdag och måste säga att det gick riktigt bra. Känns bra att man kommer ihåg så mycket. Nu blir det ett danspass på gymmet nere hos mig, ska bli kul att köra första passet på mitt nya gym. Imorgon blir det födelsedagsfika hos danne och resten av veckan ska jag försöka klämma in träning. Bra start på våren, men imorgon blir det nya skor för aj vad ont jag har nu. Nu ska jag packa träningsväskan, love








Åre

Nyår var trevligt men hade kunnat varit roligare efter tolvslaget. Just nu befinner jag mig i Åre och har haft min andra skiddag. Sitter just nu i underställ, tofflor och käkar mackor. Ramlade och gjorde illa knät och höften, men imorgon blir det vilodag med sovmorgon, massage och bad. Är så vackert här uppe, ett riktigt drömvinterlandskap. Trodde jag skulle vara sämre på skidor men jag känner mig ganska säker faktiskt. Har det så härligt här uppe med jonas och hans familj. Har saknat honom som fan, så romantiskt att vara här tillsammans. Mer får ni veta när jag är hemma. Se upp i backen!

RSS 2.0