New Yeard Eve

Det nya året kommer inatt firas in i Täby med bubbel och fina vänner. Ser fram emot kvällen, har en bra känsla. Snart ska jag bege mig till MakeUpStore för en vrålsnygg sminkning och därefter till Mick innan vi sticker.

2010, ett riktigt grymt jävla år

Tänkte köra en liten summering av mitt 2010.
2010 infirades hos jonas där jag och tjejerna lagade middag till 15 hungriga killar, jag blev full som en kanon och dansade hela natten. Det var en riktigt rolig och lyckad kvällmed de allra bästa. En riktigt bra början på det nya året.




Våren var helt sjuk, sjukt rolig och sjukt jobbig. Pluggade sönder hela jävla våren. Läste engelska med internationella relationer, bland det tuffaste jag varit med om. Var tydligen på högskolenivå, slet som ett djur och tog Cambridges engelska test. Plus alla andra kurser, en del var riktigt tunga de med. Men på slutet av våren fick vi som tur var ha religionsMartin i religion som var alla tjejers ögongodis. Annorlunda att ha en snygg lärare, roligt. Vi hade UF i 3:an, hela hösten sydde jag, sara, hanna och yann in till småtimmarna för att få klar alla våra vetekuddar som vi sålde på julmarknaderna i flera minusgrader. Warm me up hette vi. Kinesiskan var slapp som fan, jag och sanne satt som under de övriga tre åren längst bak med ogge och axel och snackade skit istället. Ofta ganska bakis. Var ju en hel del skivor också, men det kommer jag till snart. Hela våren var det tungt och mycket plugg non stop som sagt men det var okej, allt blev så annorlunda sista terminen. Alla var gladare, alla märkte väl att det snart skulle ta slut och passade på att ha extra roligt.
Vi drog på kryssning, 100 taggade blackebergare härjade sönder Galaxy, vi var på sjukt många skivor och blackan har nog aldrig sett fler taggade och bakfulla elever under en vår. Det blev en vild och helt underbart rolig vår tillsammans med stört taggade och sköna människor. Plus en massa annat party också förstås med folk utifrån skolan, roadtrip med tjejerna, konsert, mösspåtagning& valborg och klassresa som var helt jävla awesome. Bjussar på några få bilder från mitt år. Finns helt sjukt mycket.

I´m on a boat eh?

Sp3bs skiva, FKV:s cheerleaders var vi brudar och sen kom alla grabbarna i matchställ. Mading här också som Hitler, blev uppkastad i luften av grabbarna i klassen och sanne hann förbi också. En helt underbar kväll, satte ribban högt där. Typ episk.




Hässelbyskivan, seg middag men jävlar vad det drog igång sen. Avatar aka fyllesmurfen med snygga emilia.


Bus på mickans landställe
Mösspåtagning och sen valborg
Fler skivor
Sen så stundade klassresan efert noggrann planering av sara





Efter den här galna klassresan stundade gubbskivan och sedan studenten som nog var den roligaste dagen i mitt liv. Kan inte med ord beskriva alla känslor son jag kände under den dagen.





Niklas stack till USA och emil vet jag inte vad han hittat på, kan inte fatta att redan gått ett halvår sen vi lallade runt i plugget allihopa. Gosh vad jag saknar alla. 
 

Flaket hann inte min familj se så därför har jag inga bilder på. Känns riktigt bittert för det var ett enda långt lyckorus, ja hela dagen var ett enda långt rus.
Min mentor svängde förbi på min mottagning, fin studentpresent som betydde mycket. Även jasmina kom!


Vidare begav en del av oss mot slutskivan som var galet bra. Vid stängning kom alla mina tårar när jag insåg att allt faktiskt var slut. Tur att grabbarna var med och tog hand om mig. Dagarna efter var jag helt förstörd och sliten, befann mig lite i ett tomrum och försökte smälta hela min studentdag och att allt var slut.

Nu var det sommarlov, eller nej inte sommarlov. Nu var det sommar utan något planerat till hösten. Midsommar, fest medJag var mycket på landet eftersom jag tog intensivkörkurs där. Det blev körning, teori, halkbana med blyga norrlänningar (jag fastnade med bilen i ett dike efter en läskig sladd och var tvungen att bli uppdragen) gräsallergi, sol&bad, avkoppling, jonas var där ett tag och de där veckorna bara svepte förbi. Ensam hemma. Även sommaren var fylld med en del roliga fester och utgångar. En vecka i skåne med jonas och sen var det fler lektioner och sen satte jag både teori och uppkörning på första försöket. Fan vad jag var bra. Sommaren gick så fort. Sökte förstås en massa jobb och kom på intervju men där blev det inget. Började vicka i september på solhemsskolan och trivdes kanonbra. Fick hur mycket beröm som helst i alla klasser och vips så fick jag två dagar i en klass och i oktober var jag i den underbara klassen fem dagar i veckan. Har lärt känna så otroligt härliga människor i höst, vi har varit som ett stort kompisgäng. Mitt första heltidsjobb har inte kunnat vara bättre.

Vad har mer hänt under hösten? Jo fan, vi brudar var på mitt landställe, jag åkte till Aruba och New York med jonas fina familj. En underbar resa med min älskling.



Hela hösten har varit fyllt med party och härliga vänner, nya som gamla.


Har mått bättre än någonsin den här hösten. Har stressat mindre, varit mer i nuet. Tillvaron har varit kanon på alla vis. Jonas och jag har haft det jättebra i höst, vi kommer varandra närmre trots snart sex år tillsammans.  Han är så fin på alla vis och han både inspirerar mig och lyfter upp mig, får mig att känna mig som en prinsessa. Älskar honom så det gör ont i hela kroppen, ser fram emot allt vi kommer göra och dela i framtiden.



Gott nytt år alla!


When the morning comes

Gosar in mig i min underbara mjukt lena filt och såg precis klart Darjeeling limited, en sån söt och annorlunda film. Blir själv riktigt sugen på att dra till Indien på en andlig resa. Efter jobbet blev det en tur till vby där jag shoppade loss på hudprodukter, nässpray och present till nyår. Hade turen att stöta på söta sara så blev lite snabb catch up och sällis på bussen, trevligt! Imorgon är det sista dagen, lite vemodigt för att uttrycka det fint.

Hur häftigt vore det inte att resa runt i Indien?

Little lion man

Bloggen, jag har det riktigt jävla bra på jobbet. Började nio och fick gå halv ett. Underbara kollegor och ett slappt lov är svaret. Har mått risigt idag, värre än igår. Petade i mig en alvedon och vilade ett tag innan söta evelina hämtade upp mig och lämnade en liten julklapp innan vi begav oss till hennes nya hem, och oj vad fint det var! Blev även en tur till vällingby där hon fixade lite läckert jewelry till nyårsafton. Själv blev det linne, två tröjor och ny plånbok från Topshop. Var riktigt nära att jag köpte ett par killersnygga skor men kände direkt att de satt helt fel på foten, ibland suger mina fötter snabel måste jag säga. Blev även en skidmössa som funkar med mina nya rosa skidbyxor. Nu är jag redo för backen på söndag! Mamma hittade mina goggles också, mycket bra.
Juste, ett stort jävla grattis till världens bästa pojkvän jonas som kom in på sjukgymnastlinjen igår! Kan inte vara gladare för hans skull, han är så bra! Psst kolla hur krallig han är också, hot hot hot.


Där ögonblick blir till evighet

Har precis mött hanna och tagit över hennes träningskort, börjar gälla när jag kommer hem från åre, perfekt! Är hostig och snorig som fan, jag som just börjat bli bättre? Men tar jag det lite lugnt nu kanske det släpper tills jag åker, färden bär av på söndag. Saknar redan plutten men har mycket att fixa. Med 8 barn på jobbet var det mer än lugnt idag. Har pysslat som en liten pysseltant hela dagen och har faktiskt gjort en massa fina grejer till nyårsafton. Imorgon blir det pulka och på onsdag skridskor, hur kul är inte det liksom? Wooh! Imorgon efter jobbet ska jag hem till söta evelina och få se hennes nya fina lägenhet i bromma, spännande.




Festade hårt två dagar i rad den här helgen, men kul hade vi!


Meet me

Gott slut bloggen. Julhelgen var awesome, har gått alldeles för fort bara. Har fått vara med min och jonas härliga släkt och spenderat några riktigt härliga dagar med min prins. Han älskade klockan och berlocken från mig vilket känns riktigt roligt. Själv har jag fått flera jättefina presenter, känner mig lite bortskämd och överväldigad. Nu sitter grabbarna på tåget på g till åre, vill själv åka redan nu.

Idag har jag hunnit med mycket, fixat jonas klocka, städat, köpt skidbyxor (från barnavdelningen!) och andra skidgrejer och fikat med linda. Stötte på båda sötnosarna emilia och jasmina också. Nyårsplanerna tar form och är grymt laddad, ska på en make up kurs kl 1 nyårsafton så kommer vara kanonsnygg! Imorgon blir det jag som har öppningen vilket är skönt för då får jag sluta tidigt. Ska träffa fina evelina här i dagarna någon gång också, mys! Nu ska jag hänga med sköna mia och tobbe ( de stannade en dag extra pg a snökaoset längs norrlandskusten vilket är nice för mig), ciao!




Christmas morning

Godmorgon, julen är här! Håller på att fixa mig innan jag ska bege mig till jonas pappa. Är riktigt nöjd för en gångs skull med jonas julklapp, längtar tills jag får se hans min, ja jag längtar efter honom som bara den! Har redan fått en superfin gosig filt, vill bara gosa in mig i den. Jag och lillebror får nämligen alltid ett paket på julaftons morgon vid granen. Har en mistel hängandes vid köksdörren, där tänker jag sno några kyssar! God jul allihopa!

Ett gott nytt jul

Vaknade en kvart innan klockan ringde, utsövd och varm. Hade en härlig lugn morgon och promenerade för en gångs skull i solsken till jobbet med fågelkvitter. Vi var 7 barn och 7 vuxna idag, busade och skojade hela dagen. Byggde snöskulpturer, spela gitarr och kom på snuskiga rim. Dagen gick superfort och att ha stängningen idag var inte jobbig om man säger så. Sista timmen helt själv med en jätterolig tjej och låste halv 5, perfekt! Allt är klart för imorgon så jag bara slappar. Helt underbart, det är till och med lugnt här hemma. Vad har hänt? Jo päronen har varit lediga ett tag så allt är i princip klart här hemma med. Julefrid! Ikväll ska jag inte missa The holiday, just love it! Imorgon är det ju julafton också, åh vad jag älskar denna dag! Blir först en morgonsväng till Jonas pappa, sen kommer min släkt ner och då blir det firande hela dagen och kvälla hos oss. Efter det blir det en sen kvällsvisit hemma hos jonas mamma.

Julstämning och massa nära och kära med god mat, helt klart en av årets bästa dagar. Om inte den bästa? Juste jag frågade vem som skulle vara tomte i år, och fick ett snabbt och självklart svar: "Du så klart?! Du gjorde ju ett så bra jobb förra året." Värmde ju, lite roligt med tanken på att jag och moster Mia bestämde i dimman förra julafton när jag gjorde min första stand in som tomte att det vore roligt om tomten vore en homosexuell transvestit. Så på med leopardscarf och skyhöga röda sidenpumps bar det av uppför trappan och jag fjollade loss mig totalt och berättade om hur tomtemor kommit på mig och Rudolf i stallet osv. Blev väldigt många skratt och min lillkusin tyckte nog jag gick lite över gränsen när tomtefar flörtade loss med honom. Så får se vad vi hittar på i år. God Jul!
 


Grow stronger, grow tougher

Har handlat sista klappen och slagit in allt, städat och donat. Som belöning kollar jag den andra Narnia filmen, fantasy nörd som man är. Har faktiskt inte sett den fastän den redan är två år gammal. Liten paus just nu för mamma och pappa skulle ha stora tv:n en stund men ska sno tillbaka fjärren så fort programmet är slut så jag kan se slutet. Började halv åtta och har varit väldigt lugnt hela dagen, så lite barn nu. Imorgon kommer det vara ännu mindre och jag börjar halv elva! Har dock stängningen men vad gör det när det är så mysigt och lugnt. Och imorgon är det ju faktiskt dagen före doparedan. Helt insane.

Älskar storfilmer som Sagan om ringen, Harry Potter, Narnia, Starwars och Twilight, you name it. Och musikaler förstås. Är nog lite av en drömmare som alltid har tankarna i nån annan värld. Går alltid in så djupt in i en film eller bok, helst bägge delarna och stannar halvt kvar i världen, släpper den inte så lätt, hör melodierna och har allt i bakhuvudet, svårt att förklara det här. Snöar in helt och går in i min lilla fantasi bubbla. Går ju inte alltid i bubblan men drömmaren i mig försvinner ofta bort i tankarna dagligen. Väntar fortfarande på mitt brev från Hogwarts till exempel. Borde kanske börja skriva ner alla dagdrömmar och se vad det blir av det. Någonstans hemligt förstås. Aja, over and out. Hoppas min älskling blir kry och slipper febern imorgon. Pic google

Beleive in more

Omtumlande dag idag, minst sagt. Trött mentalt. Var på plats kvart över 7 för att göra iordning för avslutningen som vi hade ute i kylan. Alla barn sjöng och päronen tittade glatt på och glöggade. Efter det rörde sig alla till respektive klassrum för egna små avslutningar. Fick många lovord och presenter av både föräldrar, barn och kollegor som tack för mitt fina arbete med barnen, kunde inte fått ett bättre betyg. Blev en del tårar när man sa hejdå till vissa som inte kommer vara där på lovet. Inte lätt. Oj nu kommer det igen känns det som.

Lämnade present i personalrummet till alla med en liten text där jag tackade för den här underbara tiden. Har verkligen inte kunnat haft det bättre. Sötaste barnen man kan tänka sig. Gryma kollegor som man alltid skrattat med, aldrig en tråkig stund. Vi har redan planerat en utgång och middag för alla som är på i januari, längtar redan. Jobbar fram till den 30:de men det är ju inte särskilt många kvar. Blir ett lugnt och mysigt avslut, men det känns redan som att man är på väg. Vill inte riktigt. Vill inte lämna mitt andra hem. Vet redan att allt blir bra, men har svårt att släppa taget.

Fick förra veckan brev från ett stort företag som vi fick ha praktik på under gymnasietiden, nu sökte de fler som ville vara där under längre tid. Skickade ett hastigt brev och förklarade att jag just tackat ja till en ny heltidstjänst och igår ringde de och ville att jag skulle börja. Men som läget är nu blev det att tacka nej, även fast det är en stor chans att få in en fot och att faktiskt få pröva på att få jobba med ekonomi. Men som hon sa: Jag tror på att man får flera chanser här i livet. Och det tror jag stämmer. Skulle höra av mig framåt, man vet ju aldrig var man hamnar. Allt är nog möjligt.

Sometimes you just have to let it be

Tjolahopp, har varit dåilg uppdatering på sistone känner jag. Full rulle har det varit hela veckan, vilddjur på jobbet så här inför jul, inte att leka med deras myror i brallan. Förstår inte att veckan redan har gått? Personalfest i fredags, helt sjukt roligt! God mat, mingel och en massa dans med 85 taggade människor är lika med en grym julfest! Mådde hemskt dåligt igår, verkligen vad jag förtjänade. Släpade mig ner till spånga för att inhandla sushi och mötte upp mickan, sedan begav vi oss hemåt och myste hela kvällen. Sov som en prinsessa hela natten och vaknade helt utsövd imorse. Under dagen har det blivit julshopping med jonas, svårt att koncentrera sig när man handlar med den retstickan. Har bara några klappar kvar, känns bra. Nu blir det mys hos älsklingen, han sitter i soffan och ser så där söt ut som bara han kan. Nej nu ska jag ta och pussa lite på sötnosen.


You and me, me and you

Hallelujah! Jag är pigg och är grymt taggad för första träningen på hur länge som helst! Ska väl börja lite mjukt på gymmet men ååååååååååååh vad skönt det ska bli! Pumpa, pumpa pumpa. Love it! Har haft en grymt mysig lucia dag på skolan, vi hade vårt eget tåg i fredags så vi gick upp till stora skolan och såg det stora tåget. Nästan alla barn pös iväg för att kolla syskonens lucia på dagis så har varit en riktigt skön eftermiddag. Har verkligen börjat nå fram till en ganska svår liten kille med ganska mycket problem. Känns givande. Har verkligen tänkt på hur bra jag har det i helgen. Min underbara pojkvän som jag vill dela hela livet med, allt fint vi har gjort, det fina har och hur vacker vår framtid kommer bli. Älskar honom så att det gör ont, han är min bästa vän och han har hela mitt hjärta. Finns inget jag inte skulle göra för honom. Mina vackra, starka och fantastiska vänner som alltid finns där och som får mig att känna mig som världens bästa. Killarna som alltid får en att skratta, lite som extra småbröder kan man säga att de är. Min tokiga familj, inte alltid lätt men det finns ju inget som ens egen familj. Älskar dem. Mina kollegor, mitt jobb. Åh det gör ont i mig när jag tänker på att inte få träffa mina små älsklingar varje dag i vår. Men Mitt nya jobb kommer bli riktigt roligt det med, vet ju att jag har gjort rätt val. Ville bara säga hur glad jag är för allt det fina i mitt liv. Pic google

Party all night long

Har festat hela helgen. Har skrattat hela helgen. Har dansat hela helgen. Har umgåtts med människor som får mig att må bra hela helgen. Helt grym helg. Nu ska jag mysa med min underbara pojkvän. Peace.


Pic Jimmy Shoo ad

My love

Lördagen bestod av rolig julshopping och lunch med gullejonas, sedan hann jag se Eclipse innan middagen, gosh vad den är bra! Fixade mig och rörde mig mot grabbarna där det skrattades och förades. Taxi mot stan, sedan blev det klubb och dans till tre på natten. Hårsvallet mitt var visst överallt som vanligt, jävlar vad jag mådde dåligt igår. Förkylningen har inte släppt och jag är ganska trött efter att barnen var galna vilddjur. Men det blir ju alltid bättre efter måndagen. Imorgon ska jag få massage en halvtimme innan jag börjar, ganska grym start eller vad? Längtar som faen.

Let it snow

Godmorgon, snön yr i luften och jag sitter nyduschad och myser i min nya kofta och njuter av morgonen. Ska nog vecka älsklingen snart och äta en lång och god frukost. Älskar morgnar, hela dagen framfö sig, allt är lugnt och orört. Torsdagen var riktigt trevlig, igår slutade jag halv ett så det blev en tur på stan. Kom äntligen ihåg jasminas present så svängde först förbi snyggingen på jobbbet. Var i city runt halv två, strosade runt och pang, efter två var det folk överallt. Men jag lunkade på, svettades i varma vinterkläder men fick med mig en del grejer, mest smink och tråkiga saker man behöver, men även en kofta, tights och det var farligt nära att det blev en ny jacka också. Begav mig mot bromma, snackade skit med jonas och ibbe tills han slutade och sen blev det vby. Eclipse inhandlades och sen skjuts av seb, hemskt skönt. God middag men blev aldrig fest så vi valde att vara pigga och fräscha idag och partajja ikväll istället. Idag får vi se vad det blir, är sugen på att mysa och att gå på julmarknad. Vi få se, så underbart att inte ha några planer.

Escape me

Blev upphämtad av jonas efter jobbet igår, jakt på vinterjacka och sushi till middag, spontant och mysigt. Efter det lite gym, körde inte ens i närheten så hårt som jag brukar men halsen gör ont och träningsvärk har jag. Så ikväll blir det inte kickboxning utan tjejkväll med skor och smink, spännande! Slutar ett imorgon! SÅÅÅ underbart, tänkte ta mig en tur i stan imorgon efter jobbet. Landet skjuts upp till en annan helg så vi får se vad helgen kommer erbjuda. Skönt med en spontan helg utan planer, så brukar det ju verkligen inte vara. Nu ska jag piffa till mig innan mick hämtar mig, peace.

Så jävla snygga vi är, wooh varning på stan.

RSS 2.0