we are who we are

Hej lilla bloggen. Fullt ös som vanligt. Humöret upp och ner, som vanligt där med. Innan Oskars skiva i tisdags tog mig ut på en liten joggingrunda, dt ni! Händer inte ofta, men jäklar avd skönt det var, hade dock  hemsk motvind på vägen hem. Skivan var riktigt kul, särskilt när Hanna och Ida kom. Massa dans med världens härligaste släktingar, slutade med att Ida blev mitt hemsläp! Vi hade en jättemysig morgon och sen så hoppade jag in på fiket från tolv. Flummig rolig dag med ibbe, sen blev det plugg på kvällen hos Jonas.

Klockan ett på torsdagen så började mitt två veckors långa lov! Sjukt skönt, behövs nu inför tävlingen. Hängde på Lindas jobb hela eftermddagen, härligt att träffa bruttan igen. Hade sen på kvällen det roligaste kickboxningspasset på hela våren, vi hade en gästtränare som lätt oss sparka hela passet. Tycker sparkar är det roligaste så kände mig som ett barn, så jäkla nice. Vi körde massa stretch för att kunna sparka riktigt högt, sparkar på spadar i huvudhöjd, helikoptersnurrar och allt (när man sparkar och sen snurrar, satsar och sparkar igen i farten). Jag och therese fick massa beröm och körde dubbelt upp hela passet. Mer sånt!Skjutsade niklas och hämtade sedan Jonas.

Sov ut efter en massa sjuka drömmar hela natten, var madicken och mördare, herregud säger jag bara. Blev lite ärenden imorse med mammsen och sen så var jag nere och dansade loss på ett Zumbapass. Den här eftermiddagen och kvällen har jag bara myst med min älskling, vi har setts sent varje kväll så det är skönt att bara få rå om varandra. Blir tidigt ikväll, både jag och jonas jobbar hela helgen.
Imorgon kväll blir det party, ska fira min söta evelina som fyllt 21 år!


En annan liten sen födelsedagshälsning, grattis världens finaste Eve!

Hey, jag har fuckat upp igen

What up? I fredags så var det kalas för lillebror, han hade folk över på middag och sen så mötte vi upp mickan och hela oskars gäng i stan för att fira. Första stället var inte så bra men det andra stället levererade. Rolig kväll som slutade med alldeles för mycket starka grejer, mer än vad jag klarade av iaf. Alldeles för full blev jag, men sånt händer. Jobbade i lördags, allt gick bra fram till halv tre då jag började må hemskt illa. Det gick som det gick, blev att spy på jobbet, inte min finaste stund. Tur att jag har världens bästa chefer!
Moster mia var nere för skomässa så vi fick finfint sällskap till lördagsmiddagen. Blev därefter hämtad av Danne och så åkte vi till Jonas. Vi däckade tidigt och på söndag så var det jobb igen.

Gick ju mycket bättre att jobba på söndagen, dagen flöt på. Blev att plugga och fixa på kvällen.
Idag har jag tränat, pluggat och spelat. Har fixat en låt till tävlingen också. Fick provjobba idag på Glitter i 2 h. Får svar om 2 v om jag får fortsätta, vore ju bra att jobba på vardagarna och i sommar. Jonas kom hit för en stund sen och han har helt galet mycket för sig. Fram tills nu har vi båda pluggat, men nu orkar inte jag mer. Han är duktig som kämpar på han.
Det var helgen i stora drag gott folk!

Usch vilket dåligt ljus!


Och pappsen kom hem igår också! Med sig hade han en massa fina grejer från Victoria Secret!

En liten gratulationshälsning en dag försent på bloggen

Grattis världens sötaste balkisbiff!


Hipp hipp hurra för lillebror idag!

Efter en produktiv dag i skolan med massa nytt stack jag iväg till Huddinge för att bli klippt&slingad i håret hos Sandrella. Var där i tre timmar, fast det kändes som en, tiden sprang verkligen förbi. Ibbe tittade förbi med deras supersöta dotter ocskå, så det var kul. Blev jättenöjd med håret (som alltid) så nu är man fräsch, det enda som saknas är brännan!
På väg hem laddade min telefon ur och nu har jag använt hela kvällen till att försöka hitta pin koden. Koden bara försvann ur mitt huvud och mina tre försök failade, och ingenstans hittar jag den jävla pukkoden. Hoppas verkligen att det ordnar sig med kundservice som öppnar imorgon bitti. Pappsen är i USA som har gömt de gamla papprena. Men men, allt löser sig.

Ikväll har vi ju självklart firat min älskade lillebror som fyller hela 19 år idag! Trerättersmiddag, blommor och paket. Imorgon vankas det utgång för att fira lillskiten, ska bli riktigt roligt och mickan ska också med. Men först ska han ha middag här hemma för polarna så ska hjälpa mamma med allt som ska göras. Over and out!

Wiho, ska få åka på brorsans flak också! Uhntssssssssssssss

!

Hej och hå. Fick ett stort jävla A på tentan, blev så nöjd! Fick samma dag veta att SL skulden blev struken, de är inte så tokiga alla gånger gott folk. Och så ska jag få provjobba på måndag, bra dag igår med andra ord.
Har fått en ny lärare i den muntliga delen på kinesiskan, jättesöt dam som verkar riktigt bra!

Igår blev det kickboxning där vi köttade ben, känns idag. Åkte till jonas efter träningen och skjutsade upp honom imorse, hann med lite plugg innan jag och mamma körde en heldag med shopping och lunch på stan. Vi stack hemifrån vid 10 och var hemma halv sju. Väl inne i stan tittade vi förbi mammas faster Mary på en liten fika. Var länge sen sist så det var roligt. Hon är en pigg 87 åring som under hela fikan frågade om vi inte ville ha whiskey istället, skön tant! Helt slut nu, har fixat en massa och pluggat lite till.
Senare blir det att hämta min älskling som jobbar fram till 10 ute i Häggvik. Imorgon ska jag till Sandrella och bli snygg i håret, har en ganska osmickrande utväxt som måste fixas till. Vill gå åt det ljusare hållet, fräscht att bli ljus till sommaren.

breather

Tentorna gjorda, sjukt skönt. I veckan börjar allt om på nytt, men nu blir det ett kapitel i taget, lugna puckar.
Fick en fet böter av SL på 1200 kr för att jag råkade beställa fel kort, hatar sl. Men i fredags så åkte jag och Evelina in till SL-center och förhoppningsvis så löser sig allt. Efter det bjöd hon på en smarrig lunch och sen så körde vi en rejäl runda med massa shopping! Härlig fredag med massa skratt. På kvällen blev det lugnt hos Jonas. Jobbade både lördag och söndag, hade bilen båda dagarna. Pappsen är i NY så har bilen helt för mig själv, mamma är ju nyopererad så kan inte köra. Och han lämnade den tom fulltankad! Vet ju inte hur man gör det så det var ju väldigt omtänksamt av honom.
När jag kom hem i lördags efter jobbet så blev jag riktigt glad, oskar hade fixat middag, dukat och tom tänt en brasa! Stackarn jobbade natt så vi tog det lugnt och kollade film hela kvällen, mysigt att hinna umgås bara vi.

I söndags hämtade jag upp en trött och bakis liten Jonas, och på kvällen blev det mys. Idag är jag ledig, har just varit och hämtat mamma som varit på landet över helgen. Snart ska jag iväg för att träffa min balkisbiff, var ett tag sen så ska bli riktigt kul att ses. Ikväll blir det att dansa nere på gymmet, har legat på latsidan nu när jag varit förkyld och haft tentor. Hela veckan är fullspäckad, full fart.


tentadags

Idag är den stora dagen, dagen då jag har min första tenta. Ska skriva klockan 15.00, seg tid. Har imorgon också, men den är mindre och på morgonen.
Har pluggat för fullt nu i veckan, hunnit med kickboxning och styrkepass så nu känns kroppen helt manglad. Klen man blir när man varit sjuk! Gjorde illa knät också, så hoppas det försvinner. Inga miniskelproblem här inte.
Hela morgonen har jag kollat runt en massa på vad som krävs för Chinese Bridge, ringt studievägledaren angående kurser, känner mig jävligt förvirrad just nu. Behöver få ordning på allt inför tävlingen, men vet just nu inte var jag ska börja. En sak i taget, först tenta. Wish me luck!

sunny day

Lördagen blev lugn, spenderade dagen hos Jonas där det blev en massa bus med hundarna och Melodifestivalen på kvällen. Jobbade i söndags, var helt slut men det gick bra. Inte så mycket folk vilket var skönt för både jag & ibbe var supertrötta.
Har pluggat på bra idag, hunnit med en timme i solen, varit på arbetsintervju (kändes riktigt bra), spelat och pluggat lite mera. Nu väntar fotboll med Jonas, kul va?

boored

Jobbintervjun blev inställd i sista stund, men då var jag redan framme. En tjej blev sjuk akut och vi sköt upp den till på måndag istället. Snart kommer min älskling, gullig han är som kommer när jag är sjuk. Är lite bättre och ganska uttråkad just nu måste jag säga. Fast är väldigt trött. Hur som så blir det trevligt med sällskap.

Liten bild, lägger ju aldrig upp såna här.

longing for summer

Nej usch och fy för att vara sjuk. Började i onsdags eftermiddag med halsont och huvudvärk. Frös hela natten och mådde piss på lektionen på torsdagsmorgonen. Halsont och feber hade jag när jag kom hem, var helt trasig hela dagen och kvällen. Sov elva timmar och idag har det blivit lite bättre men blev helt tokslut av att duscha & prova kläder till arbetsintervjun i eftermiddag. Har legat på soffan och halvsovit hela förmiddagen men nu efter lunch verkar jag ha fått lite krafter tillbaka. Kan ju till och med skriva ett litet blogginlägg.
Alla helgens planer är skrotade, gäller att bli frisk så jag orkar plugga och jobba. Tenta nästa vecka!

Veckan började iaf bra, har fått väldigt mycket gjort med plugget, hann med träning och köpte nya boxningshandskar (riktigt nice), hann med en lunch med Mickan och umgåtts lite med mi amore.

myshelg

Trött men glad, har jobbat hela helgen. Min älskling har varit sjuk så har pysslat om honom om kvällarna. Riktig myshelg. Fick låna bilen igår till jobbet, så himla skönt! Tentan närmar sig, så har haft fullt upp. Hann iaf med en utflykt i fredags med mamma&pappa på dagen. Härlig helg. I veckan väntar träning och mycket plugg.


RSS 2.0