Far away

Nej nu ramlar jag väl av stolen snart. Bara middag kvar med familjen, packa i det sista och dubbelchecka listan och sen kommer jonas och hämtar mig efter att ha lämnat katterna. Var fan är mina Ray Bans? Gosh panik nu, nej inte sitta här och uggla. Puss och hej alla söta, rara underbara! Nu sticker jag och min prins!


Resfeber

Dagen har bara sprungit förbi. God lunch och många tips och mycket hjälp från fina evelina gjorde allt mycket lättare. Har packat och grejat ända sedan jag kom hem, tar ett sista ryck efter jobbet imorgon innan jag åker till jonas med allt. Längtar så mycket, kan inrte fatta att jag åker så snart?! Jonas och jag har pratat så mycket om det här, och strax är vi där. Kommer bli underbart, ligga i strandkanten och pussas, bada i det turkosa havet hela dagen, snorkla och dyka, ja allt möjligt. Gosh vilken resfeber jag börjar få nu!

Snart så

Lördagen spenderades  i blackan där jag och en massa andra skrev högskoleprovet. Var inte direkt seriös men ville pröva en gång för att se hur man ligger. Massa gamla ansikten, roligt att träffa så många. Var dock inte pigg alls efter, huvudvärk och hostig så det blev en ganska lugn kväll. Trvlig middag och de sista detaljerna inför resan fixades och sen kom grabbarna men jag la mig hyfsat tidigt. Idag har jag tusen saker att göra, städa, handla, tvätta, packa och packa. Som tur är ska jag få hjälp av eve och hennes expertis plus få bra råd om grymma affärer i NY. Dagen kommer flyga iväg, imorgon är det sista jobbdagen och sen tisdag morgon bär vi iväg! Helt sjukt hur nära det är, kan inte riktigt fatta det.


It burns

Vet inte, många saker på en gång nu. Klumpen i magen vill inte släppa. Trodde den skulle gjort det vid det här laget. Växlar mellan arg och ledsen, tycks inte kunna lugna ner mig eller släppa det, andra saker som inte känns bra som jag inte brytt mig om känns nu väldigt stora. Fuck, fuck fuck. Sånt händer ju bara inte? Den här kvällen skulle jag ju koppla av inför högskoleprovet som skrivs imorgon. Fy fan vad jag ska härja och dränka allt i akohol imorgon kväll. Inte ens boxningen igår fick ut allt, kunde inte sova bra alls. Ser svart, mådde ju så bra nyss. Aja, tack gode gud för världens bästa kollegor och underbar pojkvän.


Send me away

Blev ett gympass ändå, stack direkt efter jag postade förra inlägget. Mycket frustration inom mig som behövde få komma ut. Ibland brister allt. Fuck that shit. Nu ska jag koppla av med Grey´s. Helt sjukt hur snart jag åker. Lite pics från helgen här.









So much to do, so little time

Så är det, helt enkelt. Härlig helg, uppbokad varenda sekund med saker som ska, har eller måste göras denna vecka. Träning kommer ínte överst på prioriteringslistan när man fortfarnade är förkyld, måste stanna upp och pausa lite nu känner jag. Tänka om. Men det mesta ordnar sig ju jämt. Efter morgondagen är det inte planering in i sekunder alla fall. Börjar tröttna på en viss del i livet nu, åka bort kunde inte komma bättre.

Country dreams

Hej hopp, idag har jag sammanfattningsvis kännt mig trött. Trött men väldigt glad. Lyckad kväll med härliga människor igår, dans dans och röj. Så vacker dag det var idag, njöt i fulla drag av den kalla vinden under den klarblå himlen, solen var låg och värmde, lövkronorna brann i gult, rött och grönt. Lämnade just av packningen för helgen och skjutsade iväg brorsan. Åh vad jag älskar att köra, synd att jag inte kan köra bilen i helgen. Men men. Ganska nice att vara dj och ha fötterna på instrumentbrädan också. Längtar så till imorgon!






Would you go along with someone like me?

Tjaa bloggen. Sitter med en papperstuss i näsan och känner mig så där sexig med näsblod. Börr. Men efter en sjuk vecka och helg så börjar jag få tillbaka energin och jobbet rullar på bra. Börjar få en del ansvar, riktigt roligt. Mycket kärlek och pussar bland barnen, vissa svär värre än mig så det är svårt att hålla sig för skratt. Brorsan var en ängel och hängde med upp till vby för att leta outfit till imorgon, mycket snällt! Blir tajt schema imorgon, hem byta om och sticka direkt i princip. Imorgon är det nämligen partajj, grabbarna har sin fotbollsfest. Tjejerna tittar förhoppningsvis förbi så det blir dansa hela natten, längtar.
Har inte tränat på länge nu så man känner sig lite extra kurvig, vågar inte träna än men egentligen, jag är faktiskt fin som  jag är. Form kommer jag snabbt i igen. Man ska inte haka upp sig på sånt, då mår jag bara dåligt för vadå, ingenting? Ofta lägger man energi på fel saker, mår man bra så ser man bra ut jämt. För är man lycklig och nöjd med sig själv så är man fin oavsett. Det gäller bara att se det själv. Därför väljer jag att fokusera på allt som är bra i mitt liv, uppskatta det jag har och njuta av det. Lite tankar jag har haft i huvudet på sistone.
Sen är det fredag och då bär det av till mitt älskade landställe med mina fabulösa vänner. Åh livet är bra bra ibland. Om två veckor den här tiden är jag i NY, sen efter en natts vila bär det av till Aruba. 10 dagar i paradiset och sedan 4 dagar att utforska i NY. Inte konstigt att livet känns toppen. Pic Nina Ricci ad.

It's possible

Är riktigt dålig idag, trodde grejen med min kropp var att jag var hängig några dagar, inte MÅNGA dagar. Men jag och eve får köra en annan kväll istället, saknar tjejen bara. Känner mig väldigt tacksam just nu, har världens bästaste vänner, en underbar pojkvän, knäpp och härlig familj och släkt, jobbet är roligt med goa arbetskollegor, jag mår bra ( bortsett från feber och förkylning), har en helt sjuk resa om två veckor som ska göras med fantastiska och tokiga människor. Har fått en bra känsla i mig, en annan tankebana som kan ändra mycket. Nu ska jag lägga mig igen, hej.

Somebody to lean on

Fredag kväll, hade stängningen. Jobbade hela dagen med sara, det blev en massa bus, dans och skratt hela dagen. Är allt utom frisk, måste vara bra till imorgon, ska ju träffa alla från högstadiet och röja loss med eve. Måste jobba söndag också, men lite sliten där kan man ju vara, finns ju återställare för det hehe. Får se om jag tar mig till jonas ikväll men när ska vi annars hinna ses är frågan. Gårdagens kväll var hur mysig som helst med jasmina, aka balkanbiffen. Oj vad vi längtar till nästa helg.


Kom hem nu gumman!

Väntan

Väntar på att bli frisk, på att få träna, men just nu väntar jag på att pappa kommer så jag kan ta bilen! Ska ha en mysig middag med kära jasmina och sen ska vi bunkra upp med gottigottgott och en rulle. Oj vad jag har saknat bruden, och mickan likaså. Men nästa helg drar vi iväg, längtar. Nej nu ska jag plocka ihop, nu kan det inte dröja lång tid.



Allt snurrar

Hej bloggen. Är inte pigg alls, ont överallt, feber och annat skoj, tack gode gud för alvedon. Jobbade ändå, alla är sjuka, vabbar eller är på kurs. Hade själv sjukanmält mig idag om det fanns folk. Sara har börjat vicka hos oss, riktigt roligt! Skrev idag på månadsavtalet, har nu fast vikarietjänst ett halvår framöver med skaplig lön. Känns mycket bra.
Ikväll får man ju inte missa älskade Desperate Housewifes (5:ans bild), och imorgon är det Greys Anatomy, love it! Får inte somna


For me

Vore skönt om du faktiskt lyssnade ibland.
Vet mycket väl att det är tufft nu.
Att lyssna fem minuter när man varit sjuk och haft en jobbig arbetsdag är väl inte så mycket begärt att få tillbaka?
Han gör ju det.
Låtsas lyssna iaf?
Ger så mycket, ger det jag inte vill ha. Ge mig bara lite av det andra.

Another sunday

Kort inlägg igår. Men frdagen var riktigt lyckad. Vi var lite överallt och hade väldans trevligt måste jag säga. Mådde verkligen som jag förtjänade igår. Älskling skadade sig på matchen så det blev lugnt hos honom igår, somnade jättetidigt, hade sovit tre timmar så inte konstigt att jag sov elva timmar inatt. Hade tänkt mig en redig prommis hem från hby men då ringer mina söta sysslingar hanna och ida som befinner sig i vby med bror. Fika och skratt i fulla last hemma hos oss efter lite shopping är ett mycket bra sätt att skippa söndagsångest måste jag säga. Hanna är snart klar som hudteraput, så snart ska vi ta en kväll med rödvin och så ska hon få fixa till mig lite innan jag sticker utomlands. Jag och oskar har nog aldrig så kul som med dom, vi är uppväxta tillsammans och man kan liksom inte låta bli att skratta med alla deras hittepån. Längtar definitivt tills nästa gång vi ses! Har varit riktigt dålig på att ta bilder på sistone, skärpning. Snart kommer mamma och pappa hem efter en helg på landet så nu ska det lagas middag så de blir glada. Jobb väntar imorgon och det ska bli roligt, känns så bra!


Pic google

Friends

Blev en helt spontan sistaminuten utgång med sara igår, var helt död efter arbetsveckan men hade myror i brallan. Eve och annelie skulle med men så blev det inte. I dimman på söders gator stötte vi plötsligt ihop med en gammal vän till mig och vi spenderade hela kvällen med henne och hennes pojkvän. Lyckad kväll som fick mig att börja tro på ödet.
Idag segas det med Sex and the city hela långa dagen men måste gå ärenden, orkar verkligen inte. Kvällen spenderas med jonas.

RSS 2.0