Eyes like a child

Efter en rejäl promenad med mamsen fick vi med oss mitt körkort, en mycket fin orkidée och lite annat. Börjar verkligen gilla mitt rum med förändringarna jag gjort. Men än är jag inte klar. Här kommer fler bilder från kräftskivan









Just for tonight

Har varit full rulle under helgen, jobb fredag lördag. Kräftskiva hos pälskling, blev riktigt roligt men mycket stress och fix och tricks innan. Dans och sköna människor är min melodi för lyckad fest. Lyckades hålla mig på bra nivå hela kvällen och vid fem rullade de sista iväg. Blev överraskad med blommor från mickan som grattis till körkortet, drinkbok och armband från jasmina och även en fin bh. De är så fina mina brudar! Tack babes!
 Städning, tårta, bakishäng blev söndagen och sagan om ringen. Träffade nog den första killen som gillar twilight böckerna och sagan om ringen lika mycket som mig?! Sick. Börjat på Silmarillon, nörd som man är haha. Igår sökte jag jobb och sökte lite fler jobb, och ännu fler jobb. Jag tog en tur till vby där jag framkallade foton jag ska sätta upp och dekorera kalendern med, och nya lyktor också. Därefter bar det av till Worldclass i alvik där det var bodypump med 30 supermorsor. Nu har man inte lite ont i kroppen.

Idag har jag sökt fler jobb och försökt följa upp jobb men ingen svarar ju?! Snart blir det en prommis med mamsen, vi ska hämta mitt körkort, woho! Sen ska vi shoppa, och senare idag ska jag köra afrikansk dans. Här kommer några bilder, ska sticka nu, fler kommer sen. Ciao









Stop spinning

Jobbat hela dagen idag, fixat och grejat. Imorgon blir det jobb och ännu mer fix och trix. Men det kommer bli grymt kul imorgon är bara hemskt trött nu, fysiskt och psykiskt. Var så jävla kul på kickboxningen igår, bra var jag också. Myser med elvis efter full rulle sen 5 i morse. Nu ska jag nog ta ett bubbelbad i jacuzzin, behöver nog rå om mig själv lite.

Cirklar

Vissa saker är så tydliga, rakt framför näsan på en. Men ändå lyckas man inte se eller ändra något. Missförstånd. Egocentriskt beteende. Okunnighet. Ignorans. Förnekelse. Självhävdelse. Panik. Ångest. Ilska och frustration. Ingen förståelse för eller mot. Välvilja, blir fel. Gånger 1000. Lämnas förvirrade av allas uttryck, känslor, utbrott. Fuck. No change, or?

Keep the diamonds in my hair

Var uppe med tuppen imorse, har rensat hur mycket som helst och gjort om lite på rummet. Fick en jättesöt liten orkidée av mamma och pappa, hoppas jag lyckas hålla den vid liv. Vill hitta en fin blomma till fönstret, det är för tomt där just nu. Ska på jakt efter en till liten lykta också. Nu när jag fått undan så mycket vill jag fylla ytorna med vackra saker. Myser med te och tända ljus överallt, det är kallt idag. Det var riktigt trevligt igår med massa gott hos danne och sara, vi kommer nog få riktigt kul tillsammans i NY och Aruba, längtar! Har körkort nu, knas, knas på ett bra sätt. Ikväll blir det första kickboxningspasset för mig, det blir nog riktigt tufft men oj vad jag har längtat. Riktigt härligt att träffa jonas igen. Längtar tills lördag, då blir det kräftskiva med de några av de bästa, partey!


 Photo Greg Kadel


Körkort

Fy fan vad jag är bra ibland, imorse tog jag mitt körkort! Uppkörningen gick hur bra som helst, kan inte fatta det? Men det kommer väl när jag kör iväg själv första gången. Gaaaaaaaaaaah vad skönt! Var på en riktig lång powerwalk efter uppkörningen, en och en halvtimme, större delen i sega uppförsbackar, gick ända in i naturreservatet in vidare mot bolletoppen, läskigt med all varg och björn i krokarna men töntig som jag är gick jag och tralla högt för mig själv i skogen så de skulle höra mig och sticka. Älskar att gå runt i skogen för mig själv, men lite läskigt var det haha. Helt ute i ingenstans på en stig där hur mycket djur som helst brukar ligga på lur. Nu ska jag och mia äta en god lunch, trött och hungrig som jag är. I eftermiddag kommer jag hem till stockholm, åh vad jag längtar efter min jonas famn. På lördag vankas kalas, men först blir det söta sara som firas ikväll, kommer lite sent men men. Får inte glömma att köpa present, tjo hej. Fan vad jag är bra!

Soon, soon, soon

Allt är grymt just nu, allt flyter och livet känns underbart. Har spöregnat hela dagen, men det gick ändå så jävla bra att köra. Bra där. Har myst med wilma hela eftermiddagen, druckit te och sett tredje millenium filmen, äntligen. Gick en ordentlig powerwalk i solskenet igår efter att ha läst i några timmar, hamnade bland hästhagar uppe vid Bolleberget, tog ur lurarna och lyssnade bara till naturen och njöt av den vackra utsikten, borde haft med mig kameran. Finns inte mycket som slår hur fint det är här uppe. Nu är det inte långt kvar tills jag kommer hem.




I am never groing up

    Vaknade tidigt igår och imorse, utvilad. Igår blev det en runda på stan med mia men vi hittade inget särskilt, tobbe hade bakat gott foccacia bröd, vi lagade god middag, snackade skit på balkongen och såg en rolig film. Life is good. Fick höra historier om mormor och morfar och vi pratade mycket om var jag är i livet just nu. Jag har tagit studenten, hela sommaren har jag satsat på körkortet, mitt eget sommarjobb har jag sett det som. Snart är det förhoppningsvis taget, så nu vill jag börja jobba. Jobbar extra på helger så jag reder mig bra, söker för fullt nu för något mer. Men ordnar det sig inte finns det ett deltidsställe jag alltid kan börja på.
     Så jag har en back up plan, har haft den sen i våras. Har en del stora och viktiga val som måste tas i vår, men det är i vår. Jag har ingen press, inte ens från mig själv. Jag har min back up plan. Det är nog därför jag har varit så cool och lugn den här sommaren, allt ordnar sig. Varje år har man haft skolan att komma tillbaka till, varje år har man jobbat och stressat för att prestera. Men nu, nu kan jag bara göra det jag vill. Och det är precis vad jag gör. Så här lugn har jag nog inte varit sen jag gick i 4:an, visst tänker ni säkert men det är sant. Ända sedan jag var liten har jag kännt enorm press och stressat upp mig, men det är bra med ett break, att få vara ifred och tänka en längre tid. Förr hade jag stressat upp mig och haft magkatarr över att vara så oviss om framtiden, planeringsfreak som jag är. Men inte nu, nu ordnar sig allt. Kanske barnet i mig har vaknat.
     Idag lyser solen och det är redan 22 grader, vi ska upp till graven och stugan en sväng, så jag hoppas solen håller i sig så att det blir någon soltimme eller två. Har inga bra bilder här på den här datorn på hur det är här uppe, ska försöka ta lite bilder idag.

Nu närmar det sig

Hej hej bloggen. Är i mitt älskade Hälsingland och kör hela förmiddagarna, två till tre lektioner. Man kommer snabbt ner i det lugna tempot som alltid råder här. Sitter och äter underbara bigaråer, har varit nere en vända på stan efter lunch och har nog hittat en bra present till mia och totta. Igår var jag ute på en joggingrunda på 45 minuter, vilket inte är illa för att ha legat på latsidan ett tag. Det är så härligt att göra vad jag vill, känner för. Vad gör jag då? Allt och ingenting. Läser en grymt bra bok, bläddrar i Mias alla tidningar, min Elle och trendbibeln, går på stan, dricker massa, massa gott te, jag kan verkligen inte ha det bättre just nu. Uppkörningen närmar sig, men, jag har inget att oroa mig för enligt min körskollärare, vilket gör att jag kopplar av lite, bara lite. Men snart lär jag vara äckligt nervös. Imorse var det riktigt kallt, känns som att hösten kommer. Nu ska jag mysa med en kopp chai te, min bok och katterna.

Off I go

Nu är det stressigt, sticker om en halvtimme till landet och har inte packat klart än. Ska bo hos världens bästa moster mia och morbror totta när jag gör andra delen av intensivkursen. Klarade teorin igår, fick 60/65, sen är det ju fem extra frågor också? Men iaf, klarade det, grymt skönt. Ska bli så skönt att byta miljö.

Utgången i lördags började bra, men vad fan, mp är det största skämtet någonsin, kareokebarerna i kina var skönare. Tvekade inför besöket men tur att man var med sköna tjejer, eller iaf de flesta. Min jacka är borta också, min favorit, not cool. Hurry hurry, fler bilder kommer sen


Dont try

Vad fan händer? Vi som alltid passat in på en liten psykiatriklinik, som skämt men det har ju alltid stämt. Skulle gå genom eld för er alla, och så möts man av det här mitt i natten, tack. Har ni aldrig hört på mig? Hade ju lika gärna kunnat sluta försöka, aldrig bry mig, alla gånger jag kunde låtit gråten vagga in mig istället för att resa mig upp, vara den vuxna. Jag gav råd, ni fick det att verka som att det hjälpte, varför ens låtsas som om ni inte ens försökte? Jag har haft råd, lösningar som ni alltid förbisett,kanske jobbigt att ta råd från någon yngre eller är jag bara otillräcklig? Antagligen, som vanligt. Men hade ni ens brytt er om en psykiatriker sagt samma sak?

Nej, borde kanske aldrig tagit del i era situationer. Men då kanske såren varit djupare. Jag har aldrig gjort någonting utan att mena väl. Alla år har jag tagit hand om er, så länge jag kan minnas. Ni vet att jag har rätt, eller har ni bara gett upp? Vi gör väl alla det nu, orkar väl inte mer nu. Men vi har ju inte ens börjat kämpa ännu.
Har alltid gjort allt jag kunnat.

Saturday night

Jobbade idag, skönt med lite pengar. Ikväll blir det klackarna i taket, vi ska fira mickans 19 årsdag alla snygga brudar och sen bär vi vidare i natten. Nu blir det kräftor, hej!
 


Ett litet försenat grattis på bloggen partypinglan! 


Left hook

    Fan kickboxningen kör igång nästa vecka men då sticker ju jag till landet för andra delen av intensivkursen, suck. Får väl vänta med att slåss och sparkas men oj oj oj vad jag längtar efter att banka skiten i säcken och känna adrenalinet rusa när man rullar undan från en krok eller får in en snygg spark. Längtar till och med efter min tränare som kör så hårt med en att man nästan spyr varenda träning, och mina svettiga handskar! Började förra terminen köra med alla vuxna, och då snackar vi inte sparring med gymnasietjejer utan karlar som svettas så det blir pölar under på mattan som kan sparka en till andra sidan salen. Lärde mig mycket av att köra med dom, de blev väl lite paffa när lilla jag på 160 cm vågade mig fram, så kan inte vänta tills jag får börja köra på mattan igen.
     Var på en riktigt jobbig powerwalk i skogen med mickan ikväll, backarna brände rätt hårt i låren. Innan det var vi en sväng i vby och fick med oss en del skoj. Är så jävla kär i linnet mickan köpte, springer nog in och köper ett likadant när jag hämtat ut mina skattepenagr.
      Gosh vad jag längtar efter jonas, har sovit ihop en gång sen skåne, inte mycket det. Har förresten världens sötaste pojkvän, men han är en riktigt kaxig skit så han kan göra en galen fast på ett bra sätt. Älskar honom så det gör ont, kanske jag behöver lite kärleksmedicin?

Här kommer lite skåne bilder





Nostalgi

Gör lite ont i mig när jag tänker på alla de fina minnen och skratt jag fått med alla knäppskallar från blackeberg, oj vad jag saknar alla redan. Många är redan på väg ut i världen eller har redan flyttat. Här är lite från Kina, Harwich, London, studenten och andra tillfällen som gör mig varm inombords eller får mig att skratta när jag tänker tillbaka.















Väntan

Gosh vad jobbigt det är att vänta på telefonsamtal, har inte fått något svar än angående jobbet. Har kört en del både igår och idag, bra där. Var i skogen imorse med pappa för att plocka kantareller men det fanns ju ingenting! Det var riktigt mysigt att gå runt i skogen, gillar naturen. Kom nyss hem från ett zumba och core pass, afrikanska dansen var inställd. Men mig gjorde det inget, har aldrig kört zumba innan och det var riktigt kul. Den lilla energin som fanns kvar försvann med corepasset och nu är jag helt slut, skönt. Fick just ett riktigt sött sms av eve som fick mig taggad för att ge det sista nu innan uppkörningen och teori provet. Imorgon ska jag träffa världens bästa mickan, har inte träffat henne på länge nu så längtar! Hon är så snäll att hon ska hjälpa mig plugga, ska bli kul att träffa hennes killtokiga lillsyrra och mysiga familj. Bjussar på en bild på väg mot mickans skiva i våras, hippie och avatar, eller fyllesmurf som jag även kallades. På lördag blir det klackarna i taket för att fira mickans 19 årsdag, ciao!  




Hoppas

Imorse hade jag min arbetsintervju, det gick toppen! Vi pratade i tre kvart och jag får besked redan imorgon, vill verkligen ha det här. Hela företaget verkade super och passar mig perfekt, så jag håller tummarna. Vem vet?

Ska köra teori, träna och sen tillbringa kvällen hos världens största retsticka, min pojkvän jonas. Imorgon blir det afrikansk dans, ciao!


Hemma bäst

 Nu är jag hemma igen efter en härlig vecka i skåne! Sitter och diggar the smiths låtar och är trött efter den långa bilresan, riktigt skönt att vara hemma igen. Med fullproppad bil + jonas och familjen bar det iväg till smygehamn där vi har andelsstugan. Ligger vid havet med tillgång till pool, inte fy skam. Vi har solat och badat, träffat farfar, shoppat, simmat och ätit glass. Har fått en hel del teoriplugg överstökat, nu närmar det sig! Usch läskigt

Skickade iväg lite cv:n förrafredagen, i måndags hade jag redan fått svar från två, ska på intervju nu på måndag, ännu läskigare! Håller tummarna, kan vara ett problem att jag reser till the big apple och aruba i oktober-november, men hoppas på det bästa!
Bilder från skåne kommer senare, här är två från förra året
 




RSS 2.0