for the thrill of it

Torsdag kväll. Varje vecka går så fort, vart tar tiden vägen? Kroppen värker skönt efter träningspassen tidigare ikväll, cirkelträning, afrikansk dans och core. På vägen ner mot gymmet hade jag lurarna i öronen och går förbi ett hus när en kille går ut för att slänga soporna. Han hejade glatt och frågade om jag skulle träna, jag hejade glatt tillbaka lite pafft och svarade ja, och han önskade mig en trevlig kväll. Har aldrig sett killen men tänk vad lite kan göra en glad. Mer sånt.
Gårdagen spenderades med min älskling, vi drog och tränade och åt pannkakor till middag. De senaste dagarna har det varit fullt upp på jobbet, kul med fart och jag tror att solen har fått alla på glatt humör. När kunderna stigit in i butiken har kalla vindar dragit in och utanför börjar allt skifta i gult och rött, hösten är verkligen här. I helgen vill jag tillbringa mycket tid ute och njuta av höstens prakt.

Världens bästa moster mia och morbror totta kommer ner till sthlm imorgon kväll, ska bli så roligt att träffa dom igen! Hade tänkt åka upp till landet den här helgen men det var ingen idé när de kommer till mig istället. Så ska försöka umgås så mycket som möjligt med dom, imorgon blir det stor middag med hela familjen och älsklingen och sen så får vi se vad helgen bjuder på. Underbart att inte ha varje minut planerad måste jag säga. God natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0