helgen hos balkis

Nu har det ju gått ett tag sen sist lilla dagboken, har haft så hemskt mycket göra.
Helgen hos Jasmina var helt grym. Jag och eve anlände strax innan sex där vår snygga balkis mötte upp oss. Bussfärden gick bra och tiden gick fort, vi snackade ju i princip non stop som vanligt. Väl framme drog vi hem till hennes mysiga lya, riktigt tjusig etta och mycket större än jag trott! Där åt vi en smarrig middag med vin och snart rullade även Kristin in! Senare drog vi till jasminsa tjejkompisar som bodde i en stor studentvilla för en lugn tjejkväll med vin men killarna på övervåningen hade fest så det blev inte så lugnt iaf. Roligt gäng från Sveriges alla håll och kanter och härlig kväll med en massa skratt. Avrundade kvällen med korv och mkaroner till fyllekäk, var hemskt gott.

Sov som en liten prinsessa bredvid Jasmina. Självklart vaknade jag först av alla med en liten baksmälla på lördagen, hoppade in i duschen och fixade frukost till oss. När vi alla var klara tog vi oss ner på stan för en shoppingtur och lunch. Jönköping är en otroligt mysig och fin stad, och både jag och Eve stortrivdes. Med hemska kramper i magen (alla hade hemskt ont så vi tror det var något tokigt med något i middagen från kvällen innan) hann vi hem en stund och laddade om och gjorde oss snygga. Vi stack ner till stan igen och mötte kristin för en runda discobowling! Riktigt roligt, började med en strike och sen gick det bara utför hehe.
Efter bowlingen tog vi en prommis hem till kristin för vin och spel innan vi skulle ut och äta. På vägen stannade vi och handlade lite och eve var ju nära att fastna i frysen hehe, trötta som vi var skrattade vi så vi håll på att kissa på oss. Jasmina och kristin fattade dock inte utan jag och eve gick bakom dem och gapflabbade hela vägen hem till kristin. Efter några glas vin var det dags att bege sig till restaurangen. Helt grym mat och sen så öppnade alla dansgolven. Vi röjde till halv två (allt stänger 2) och kände oss bra nöjda då efter en massa dans. Slutade hemma hos jasmina och alla däckade rätt ordentligt efter härligt fyllekäk igen.

På söndagen var vi alla rätt trasiga och lite ledsna, helgen gick alldeles för fort och vi hade ingen lust alls att åka hem. Med tunga steg kramades vi hejdå nere vid stationen och vi begav oss hem. Resan hem gick också bra, lyckades sova en stund. Usch, ville verkligen inte åka hem, för visste ju hur mycekt som väntade hemma. Helgen avr helt grym iaf och alla tre behövde den verkligen. Gjorde det lite lättare att köra på ordentligt när jag kom hem. Tack mina underbara tjejer för helgen!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0